Home » , » Εστω σαν κίνηση εντυπωσιασμού

Εστω σαν κίνηση εντυπωσιασμού

Από giorgis , Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009 | 6:25 μ.μ.

60.675 λίρες, δηλαδή περίπου 65.000 ευρώ, είναι ο βασικός ετήσιος μισθός ενός βουλευτή στη Βρετανία. Οι δικοί μας εθνονταβατζήδες τσεπώνει ο καθένας τους τουλάχιστον 140.000 ευρώ τον χρόνο. Διπλάσιο μισθό δηλαδή απ’ αυτούς.
Αυτά είναι τα φανερά, γιατί το τι συμβαίνει «κάτω απ’ το τραπέζι» ….

Και δεν μιλάμε για τα υπόλοιπα προνόμια που έχουν οι δικοί μας εθνοπατέρες και φαντάζουν άπιαστο όνειρο σε όλους τους ευρωπαίους βουλευτές.

Μιας και ακούσαμε σήμερα για μέτρα περιστολής των κρατικών δαπανών -57.654 (!!!) λιμουζίνες μάθαμε ότι έχουν τα κυβερνητικά στελέχη που τις πληρώνουμε 350 εκατ ευρώ τον χρόνο!!!- να μια ευκαιρία, έστω και για επικοινωνιακούς λόγους στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Να κόψει μαχαίρι τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών.

Αναγνώστης

Βαθύ Κόκκινο: Το λες και μόνος σου φίλε. Για επικοινωνιακούς λόγους θα γίνει και αν γίνει μια τέτοια κίνηση. Οντος θα είναι στην σωστή κατεύθυνση αλλά το ουσιαστικό πρόβλημα δεν είναι αυτό.
Μια αστική κυβέρνηση όπως του ΠΑΣΟΚ που η αποστολή της είναι να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πλουτοκρατών μόνο κινήσεις εντυπωσιασμού μπορεί να κάνει ενώ η «φιλοσοφία» της οικονομικής της πολιτικής είναι δεδομένη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger