Home » , » Ψεύτες, Αθλιοι, Ανυπόληπτοι

Ψεύτες, Αθλιοι, Ανυπόληπτοι

Από giorgis , Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 | 11:25 π.μ.

Θυμάται κανείς τις κατηγορηματικές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Α. Λοβέρδου όταν έλεγε ότι: «δηλώνουμε ρητά και απερίφραστα πως δεν πρόκειται να αιφνιδιάσουμε και να προκαταλάβουμε κανέναν. Οποιο μέτρο η κυβέρνηση πάρει, αυτό θα προκύψει από τον οργανωμένο διάλογο»;

Μήπως τα προεκλογικά περίφημα τρία «δεν» της κυβέρνησης με τα οποία κέρδισε τις εκλογές;

Για ανακαλέστε τώρα και στην μνήμη σας την δέσμευση του Παπανδρέου στην ΔΕΘ ότι «εμείς έχουμε πάρει θέση για τη μη αλλαγή των ορίων ηλικίας» και μετά διαβάστε το σημερινό δημοσίευμα του «Βήματος»:
"Εφιαλτικά σενάρια για ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων βρίσκονται στο τραπέζι της συζήτησης για το Ασφαλιστικό, εν όψει ανακοινώσεων στις οποίες θα προβεί ο υπουργός Εργασίας κ. Α. Λοβέρδος τις προσεχείς ημέρες.
Κατά πάσα πιθανότητα η κυβέρνηση θα τολμήσει να αγγίξει για πρώτη φορά το «ταμπού» της 35ετίας θεσπίζοντας 40ετία για συνταξιοδότηση χωρίς όριο ηλικίας (σήμερα απαιτούνται για τη συνταξιοδότηση 35ετία ή 37ετία χωρίς όριο ηλικίας). Από το υπουργείο Εργασίας αλλά κυρίως από το Μέγαρο Μαξίμου το σενάριο αυτό δεν διαψεύδεται, επιχειρείται όμως η υποβάθμισή του, στο πλαίσιο της απόπειρας να καθησυχαστούν οι πολίτες εν όψει των ανακοινώσεων".

Μπροστά σ’ αυτούς τους ψεύτες, άθλιους και ανυπόληπτους, η εργατική τάξη το λαϊκό κίνημα πρέπει να δείξει την γροθιά του.
Δεν χωρούν πια αυταπάτες. Είτε δεξιοί είτε «σοσιαλιστές» αποτελούν τον κυβερνητικό θίασο είναι πιόνια στις εντολές των ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.

Από κοντά και η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στα ΜΜΕ, που είναι κάτω από την «πρέσα» των αφεντικών και των εξαγορασμένων δημοσιογράφων στελεχών των ΜΜΕ, που προσπαθούν να μας παραμυθιάσουν για την «αναγκαιότητα των μέτρων»,και την «επιταγή του εθνικού συμφέροντος».

Με την καθολική συμμετοχή μας στην απεργία στις 10 Φλεβάρη ας δώσουμε το δικό μας μήνυμα στους καπιταλιστές και τα τσιράκια τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger