Home » , » Ενδιαφέρουσα εξέλιξη

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη

Από giorgis , Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 | 4:50 μ.μ.

Πολύ ενδιαφέρουσα προβλέπετε η εξέλιξη με την υπόθεση Χριστοφοράκου. Απ’ ότι λέει πρωτοσέλιδα το «Πρώτο Θέμα» οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας τρία άτομα συνελήφθηκαν γιατί έχουν στα χέρια τους μαγνητοφωνημένη συνομιλία του μίστερ Μίζα με πολιτικούς, απ’ όπου συνάγεται ότι το στέλεχος της Ζήμενς τους λάδωνε.
Το προϊόν υποκλοπής το χρησιμοποιούσαν για να εκβιάζουν τον Χριστοφοράκο.

Δεν έχουμε διαβάσει το ρεπορτάζ της φυλλάδας, γ’ αυτό θα επανέλθουμε σ’ αυτό το θέμα αλλά είμαστε πολύ επιφυλακτικοί για την εξέλιξη του. Το πολιτικό σύστημα ξέρει πάντα να προστατεύει το πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών. Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουμε μάθει ονόματα εθνονταβατζήδων που περνούν απ’ τα ταμεία των καπιταλιστών (Εξαίρεση ο Αλαφούζος που παραδέχτηκε δημόσια ότι τα ακούμπαγε στον Μητσοτάκη, αλλά κι αυτό δεν μπορούσε να το αποδείξει).
Επίσης πριν κάμποσα χρόνια, ο «πολύς» Βαρδής Βαρδινογιάννης, σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, δήλωσε ότι δίνει λεφτά σε όλα τα κόμματα και σε βουλευτές.
Εγινε ένα σούσουρο, τότε, κανένα κόμμα δεν βγήκε να τον καταγγείλει, και το θέμα πέρασε χωρίς να πάρει καμιά διάσταση.

Γ’ αυτό και στην συγκεκριμένη περίπτωση το θεωρούμε πολύ χλωμό να βγουν στον αφρό τα ονόματα των εθνοπατέρων τους οποίους λάδωνε ο Χριστοφοράκος.
Κι αυτό γιατί είναι πολύ πιο «εύπεπτο» στην «πλέμπα» να μαθαίνει ότι τα δυο κυβερνητικά κόμματα πήραν 100 εκατ ευρώ από την Ζήμενς παρά να μάθει συγκεκριμένους πολιτικάντηδες ότι ήταν μισθοδοτούμενοι υπάλληλοι καπιταλιστικών ομίλων.
Θα ρθουν τα πάνω κάτω αν πολιτικάντης βρεθεί στην φυλακή και αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θα το επιτρέψει ποτέ.
Εκτός και αν οι μηχανισμοί του βρεθούν σε απόλυτη αδυναμία να συγκαλύψουν τους λαδιάρηδες εθνονταβατζήδες. Κάτι που δεν θεωρούμε πιθανό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger