Home » » Αρνούμαι να πεθάνω

Αρνούμαι να πεθάνω

Από giorgis , Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 | 12:10 π.μ.


«Οι μεγάλοι μας φαίνονται μεγάλοι μόνο και μόνο επειδή είμαστε πεσμένοι στα γόνατα. Ας σηκωθούμε όρθιοι!», όπως έλεγε και ο Λουσταλό, ένας δημοσιογράφος που ενώθηκε με τους εξεγερμένους κατά τη Γαλλική Επανάσταση.
Αφού δεν ακούν τις φωνές μας είναι καιρός να νιώσουν τις γροθιές μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Απριλίου 2010 στις 4:14 μ.μ.

Διακλαδική επιχείρηση διαμαρτυρίας την Δευτέρα στην Αθήνα από τους αξιωματικούς των Ε.Δ.!


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11895&Itemid=139

Διακλαδική επιχείρηση διαμαρτυρίας Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας κατά των εξοντωτικών οικονομικών μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση στο ήδη πενιχρά αμοιβόμενο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, θα «εκτελεστεί» την ερχόμενη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνα για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων! Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και λοιπά μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προχωρούν σε αυτή την διαμαρτυρία, προάγγελο και άλλων κινητοποιήσεων.
"Η κυβέρνηση με τις αποφάσεις και τις ενέργειές της υπονομεύει την ασφάλεια της χώρας», λένε οι ίδιοι και φαίνεται ότι έτσι είναι: Η αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά το "αυτοεμπάργκο" στις αμυντικές επενδύσεις επεκτείνεται στο προσωπικό των Κλάδων. Οι απώλειες στο ετήσιο εισόδημά τους έχει φέρει πολλούς από αυτούς σε κατάσταση απελπισίας: "Θα μου πάρουν το σπίτι ή θα πεινάσουν τα παιδιά μου. Δεν έχω άλλη επιλογή" μας περιέγραφε την οικονομική του κατάσταση αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων του Στρατού.

Στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας 03/05 θα συγκεντρωθούν φορώντας κανονικά τις στολές τους όλοι μαζί, ενωμένοι, λοχαγοί, ταγματάρχες, πλωτάρχες, σμηναγοί - όπως θα πολεμούσαν τον εξωτερικό εχθρό - έξω από τον σταθμό μετρό του Μοναστηρακίου....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger