Home » » Συνεχίζετε η επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού

Συνεχίζετε η επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού

Από giorgis , Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 | 4:54 π.μ.

Η επιχείρηση εξαπάτησης του Ελληνικού λαού στην οποία επιδίδονται τα αστικά κόμματα με εργαλεία τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνεχίζετε και εντείνετε. 

Ας δούμε τα καινούργια επεισόδια.

Διαβάζουμε σήμερα:

- «Στην προσεχή παρτίδα φοροφυγάδων συγκαταλέγετε και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ –επιχειρηματίας- που έχει στερήσει απ’ τα κρατικά ταμεία 7 εκατομμύρια ευρώ».

- Εφτασαν από τις Βρετανικές αρχές (είχε γίνει αίτημα δικαστικής συνδρομής) τα ονόματα 12 γιατρών από δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας οι οποίοι καλούνται από την Εισαγγελία Εφετών Αθήνας ως ύποπτοι τέλεσης κακουργηματικών πράξεων

που αφορούν εμπλοκή τους σε μια απ’ τις μεγαλύτερες υποθέσεις μίζας στον τομέα της δημόσιας υγείας. Όπως προκύπτει απ’ τα στοιχεία που διοχέτευσαν οι Βρετανικές αρχές στην ελληνική δικαιοσύνη, οι εν λόγω επιστήμονες, είχαν εισπράξει από τα μαύρα ταμεία της εταιρίας ορθοπεδικών ειδών DePuy πολλά εκατομμύρια ευρώ υπό τύπο ποσοστού επί της τελικής τιμής των προϊόντων, για να «καθαρίζουν το τοπίο της αγοράς» από τους ανταγωνιστές και προωθούσαν μοναδικά τα προϊόντα της.

- Αύριο Σάββατο πρόκειται να δημοσιοποιηθεί απ’ την εφημερίδα του Σ. Κοτρώτσου «Αποκαλύψεις» το όνομα υπουργού του ΠΑΣΟΚ που θεωρείτε μεγάλος φοροφυγάς αφού οφείλει στο δημόσιο πολλά εκατομμύρια.

Πιθανόν να μας έχουν διαφύγει και άλλα επεισόδια από το σίριαλ που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες.

Γίνετε αυτό που πρόβλεψε η Αλέκα Παπαρήγα πριν μερικές μέρες: «έχουν αρχίσει να αυτομαστιγώνονται, σε επόμενα στάδια θα φάνε και μερικούς υπουργούς και στελέχη, θα τσακωθούν μεταξύ τους προκειμένου να διασώσουν τον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger