Home » » Αθλιότητες Δασκαλόπουλου

Αθλιότητες Δασκαλόπουλου

Από giorgis , Τρίτη 11 Μαΐου 2010 | 3:58 μ.μ.



Απ’ το μαύρο μέτωπο που έχει εξαπολύσει ολομέτωπο πόλεμο ενάντια στην εργατική τάξη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο εκπρόσωπος των ντόπιων πλουτοκρατών. Ο πρόεδρος, λοιπόν του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις του απ’ την μια στηρίζει απόλυτα τις επιδιώξεις του πολιτικού αστικού σκηνικού για επιστροφή σε εργατικό μεσαίωνα –με ότι αυτό σημαίνει και στο ασφαλιστικό- και από την άλλη να ξερνάει τα εμέσματα του στον εργαζόμενο λαό που αντιστέκεται.

Εφτασε ο άθλιος να χαρακτηρίζει «μικρή μειοψηφία» τις εκατοντάδες λαού που διαδήλωσαν τις προηγούμενες μέρες εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή τους για τις επιλογές κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ, που με σύμπραξη και των άλλων ντόπιων αστικών κομμάτων, επιδιώκουν να γυρίζουν δεκαετίες πίσω το βιοτικό επίπεδο των λαϊκών στρωμάτων για να συνεχίζει την απρόσκοπτη κερδοφορία του το μεγάλο κεφάλαιο.

Τον βολεύει να χρεώνει όλο τον κόσμος που διαδήλωσε στο ΚΚΕ, πιστεύοντας ότι έτσι ενεργοποιεί τα συντηρητικά ανακλαστικά κάποιου κόσμου.
Εξυπηρετεί τις σκοπιμότητες του να μιλάει για «μειοψηφία του πολιτικού συστήματος» που προσφεύγει σε «ακραίες κραυγές και εκδηλώσεις».
Και επειδή, σύμφωνα με την λογική του «ακραία» εκδήλωση είναι η απαίτηση χιλιάδων κόσμου «να καεί η πουτάνα η βουλή» μήπως μπορεί να μας πει ποια είναι η «μειοψηφία του πολιτικού σκηνικού» που την υποκινεί;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger