Home » , » Απειλούν τα καθάρματα της κυβέρνησης του Τελ Αβιβ

Απειλούν τα καθάρματα της κυβέρνησης του Τελ Αβιβ

Από giorgis , Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 | 7:43 π.μ.

Πρέπει να έχουν θορυβηθεί τα σιωνιστικά καθάρματα της κυβέρνησης του Τελ Αβίβ από την δραστηριότητα του κινήματος Free Gaza. Οσα μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera είχα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα λοιπόν μ’ αυτό, ο Naor Gilon, ένας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στο υπουργείο Εξωτερικών, είπε τη Δευτέρα ότι "η ενέργεια αυτή θα ήταν προβοκάτσια και παραβίαση του ισραηλινού νόμου", ενώ η εφημερίδα Haaretz αναφέρει επίσης ότι ο Naor Gilon συνάντησε διπλωματικούς εκπροσώπους από την Ελλάδα, τη Σουηδία και την Τουρκία, από τους οποίους ζήτησε να περάσουν το μήνυμα ότι δεν θα επιτραπεί στους πολίτες τους να πλησιάσουν τη Γάζα.

Υπήρξε και ανάλογη δήλωση διατύπωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, καθιστώντας σαφές ότι θα υποχρεωθούν να σταματήσουν, έστω και διά της βίας.
Το υπουργείο μίλησε για «παραβίαση της ισραηλινής νομοθεσίας» αναφερόμενο στο εμπάργκο που έχει επιβληθεί στη Γάζα, το οποίο θα επιχειρήσουν να σπάσουν τα πλοιάρια τουλάχιστον έξι φιλειρηνικών και ανθρωπιστικών οργανώσεων, από όλο τον κόσμο.

Εμείς επικοινωνήσαμε με συντρόφους που συμμετέχουν στην ελληνική αποστολή «ένα καράβι για την Γάζα» -το μπλογκ μας θα προσπαθήσει να έχει συνεχείς ανταποκρίσεις από την αποστολή- οι οποίοι μας είπαν ότι αυτές τις απειλές του Ισραηλινού κράτους .. τις ακούν βερεσέ!Ηδη αρκετά πλοία του κινήματος Free Gaza έχουν αναχωρήσει για τον προορισμό τους μεταφέροντας 5.000 τόνους με υλικά ανοικοδόμησης, φάρμακα και σχολικά είδη ενώ τα ενώ τα τελευταία πλοία πρόκειται ν' αναχωρήσουν από Ελλάδα και Τουρκία μέχρι τις 23 Μάη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger