Για το μεγάλο θέμα των πλειστηριασμών από τράπεζες και δημόσιο έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές.
Το φαινόμενο αυτό πάει να πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και στην επαρχία. Στην τοπική εφημερίδα της Λέσβου «Εμπρός» διαβάζουμε ότι πέρα απ’ τους τραπεζίτες το ανάλγητο πρόσωπο του κράτους παρουσιάζετε έντονο και στην περιφέρεια.
«Τους τρεις τελευταίους μήνες κατασχέσεις ξεκίνησε και το Ελληνικό Δημόσιο, μέσω των ΔΟΥ, σε βάρος όσων δεν πληρώνουν τους φόρους και τα πρόστιμα που έχει επιβάλει.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι γίνονται πλειστηριασμοί ακόμη και για ποσά 1.500 ευρώ, 2.000 ευρώ, 3.000 ευρώ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, πίσω από την περιγραφή των αντικειμένων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό μπορεί να δει κανείς τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας και οι οικογένειές τους», γράφει η εφημερίδα.
Για να σωθεί η Ελλάδα, φανταζόμαστε, μένουν άστεγες οικογένειες για χρέος προς το κράτος 1.500 ευρώ …
Πορεία μνήμης για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο: Χημικά, κρότου–λάμψης και
αποκλεισμένο μνημείο στα Εξάρχεια
-
Δεκαεπτά χρόνια μετά τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον
ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια, χιλιάδες διαδηλωτές και
Πριν από 1 ώρα

Δημοσίευση σχολίου