Home » , » Μια καλή είδηση από την Ξάνθη

Μια καλή είδηση από την Ξάνθη

Από giorgis , Τρίτη 22 Ιουνίου 2010 | 2:14 μ.μ.

Μια καλή είδηση μας έρχεται από την Ξάνθη και την μαθαίνουμε από δημοσίευμα της τοπικής φυλλάδας "Αγώνας".

Παραθέτουμε το ρεπορτάζ της φυλλάδας:

"Τελικά δεν τα κατάφερε να πραγματοποιήσει την ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, όπως είχε προγραμματισθεί από τη νομαρχιακή οργάνωση του ΛΑΟΣ, ο Βουλευτής του κόμματος, κ. Θανάσης Πλεύρης με θέμα τον τουρκικό επεκτατισμό στη Θράκη.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής συγκεντρώθηκαν έξω από το χώρο της εκδήλωσης μέλη της αριστερής οργάνωσης ΑΝΤΑΡΣΙΑ, περίπου 50 αριστεριστές με πανό και απέκλεισαν την είσοδο με στόχο να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. , φωνάζοντας κατά διαστήματα το σύνθημα «Ελλάδα-Τουρκία-Αλβανία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία».

Στο χώρο έσπευσε η αστυνομία με δυο διμοιρίες ΜΕΑ και σημαντική δύναμη ΟΠΚΕ.

Η ομιλία του Βουλευτή του ΛΑΟΣ ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 8 το βράδυ, η οποία και ματαιώθηκε μετά από απόφαση του ιδίου. Μάλιστα ο κ. Πλεύρης δεν εμφανίστηκε στο χώρο του ΕΚΞ για να μην δυναμιτίσει το κλίμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε σε μια τέτοια περίπτωση, που μόνο δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης δε σημαίνει με την απαγόρευση της ομιλίας και του αποκλεισμού του διάλογου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Ξάνθης του ΛΑΟΣ προσπάθησε να μπει στο χώρο , αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Στο μεταξύ ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θανάσης Πλεύρης μετέβη στα γραφεία του κόμματος, όπου και συναντήθηκε με μέλη και φίλους , καθώς και εκπροσώπους Συλλόγων που ήθελαν να τον ενημερώσουν για ζητήματα που τους απασχολούν, όπως ο πρόεδρος του Συλλόγου των Πομάκων, ο οποίος ζήτησε τη στήριξή του για ελληνόφωνα σχολεία στην ορεινή περιοχή.

Από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης συνέστησε επαγρύπνηση για τη Θράκη και τα εθνικά θέματα καθώς η Τουρκία εκμεταλλεύεται τις μειονότητες για να προωθήσει το στόχο της στη διεθνή σκακιέρα.

Όσο για τους αριστεριστές που εμπόδισαν την πραγματοποίηση της ομιλίας του βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη, αποχώρησαν από το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, στις εννέα το βράδυ".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger