Home » , » Κατάλληλη υποδοχή Παπανδρέου

Κατάλληλη υποδοχή Παπανδρέου

Από giorgis , Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010 | 10:16 μ.μ.

«Aφού σωθεί η Ελλάδα, η κυβέρνηση θα μπορέσει να αφιερωθεί στις βαθύτερες αλλαγές, για να μην ξαναβρεθεί η χώρα σε τέτοια κρίση». Αυτή είναι η τελευταία παπαριά που είπε ο κατά τύποις πρωθυπουργός της χώρας Γ. Παπανδρέου.

Επειδή την ξεστόμισε σε «περιφρουρημένο» περιβάλλον –σε συνεδρίαση της ΟΚΕ Αρκαδίας- απέφυγε το γιουχάρισμα όπως αυτό που εισέπραξε πρόσφατα στο Ηρώδειο. Από δω και πέρα άνετα θα αισθάνεται μόνο όταν περιστοιχίζετε από τραπεζίτες (όπως αύριο που θα μιλήσει στο συνέδριο του Διεθνούς Συνδέσμου Τραπεζών στην Βιένη) και καπιταλιστές.

Αλλά και η υποδοχή που εισέπραξε ο Παπανδρέου στην Αρκαδία ήταν η αναμενόμενη. Όπως διαβάζουμε στο indymedia:

«Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υποδέχτηκε το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που επισκέπτεται την Τρίπολη προκειμένου να προεδρεύσει σύσκεψης κυβερνητικού κλιμακίου με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή Αρκαδίας. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτυρήθηκαν για τα ανακοινωθέντα πακέτα οικονομικών μέτρων, το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο αλλά και τις αλλαγές που έρχονται στα εργασιακά. Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών, με πολλούς να κάνουν λόγο για «αστυνομοκρατία» και να καταγγέλλουν προπηλακισμούς.

Άραγε θα δούμε κανά πλάνο απ' αυτές τις διαμαρτυρίες ή όπως στη Λαμία και στο Ηρώδειο θα τα καταπιεί η μαύρη τρύπα των καναλιών;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger