Home » , , » Τα τσατσόνια των καπιταλιστών δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Τα τσατσόνια των καπιταλιστών δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.

Από giorgis , Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 | 2:44 μ.μ.

Το ότι η κυβερνητική κλίκα του Γ. Παπανδρέου δεν είναι τίποτε άλλο παρά υπηρέτης των ντόπιων και ξένων καπιταλιστών –όπως άλλωστε και κάθε αστική κυβέρνηση- δεν είναι κάτι καινούργιο. Το πρωτόγνωρο είναι ότι ο Πασοκικός κυβερνητικός θίασος και ο ΓΑΠ δεν κάνει το παραμικρό να το κρύψει και αυτό είναι κάτι που το έχουν επισημάνει και οι αστικές φυλλάδες.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα πάρα πολλά. Ο Αντώνης Καρακούσης, ένας δημοσιογράφος που έχει ιδιαίτερη σχέση με το τραπεζικό κατεστημένο, έγραφε στο «Βήμα» μόλις πριν δυο μέρες πριν τις περασμένες βουλευτικές εκλογές : «Δεν είναι τυχαίο ότι τούτες τις μέρες όλοι οι τραπεζίτες και οι επιχειρηματίες, μικροί και μεγάλοι, εύχονται την αυτοδυναμία του ΠαΣοΚ και προσβλέπουν στη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου».
Την ίδια περίοδο επίσης είχε δει το φως της δημοσιότητας μυστικό δείπνο του ΓΑΠ με την αφρόκρεμα των ντόπιων καπιταλιστών, στους οποίους είχε δώσει τις ανάλογες υποσχέσεις.

Πάμε τώρα στα «φρέσκα». Το ότι ο Θέμος Αναστασιάδης είναι μεγάλο «μούτρο» και καθόλου εύκολος αντίπαλος όπως έχει δείξει όλη η δημοσιοκαφρική του διαδρομή. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρασε απ’ όλα τα δημοσιογραφικά μετερίζια και υπηρέτησε πιστά τους εργοδότες του κάποιοι απ’ τους οποίους ανήκουν στην αφρόκρεμα της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας –Αλαφουζέϊκο, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης-.

Τα τελευταία χρόνια και αφού βγήκε εντελώς λάδι από μια δικαστική περιπέτεια –ξέρετε, ρόζ DVD, 5 «μαύρα» εκατομμύρια ευρώ κ.α- και δεν διστάζει προκειμένου να χτυπήσει (έχει πολλά προηγούμενα μαζί του απ’ την αντιπαράθεση που είχε για την κυριαρχία στο «Πρώτο Θέμα») τον πρώην συνεταίρο του «εθνικό κατασκευαστή», μεγαλοεκδότη, εφοπλιστή, μεγαλοκαπιταλιστή Μπόμπολα, αδιαφορώντας αν στο «κάδρο» βάζει και τον ΓΑΠ που την πολιτική του στηρίζει με κάθε τρόπο.




Το βίντεο που πρόβαλλε στην χθεσινή του τηλεοπτική εκπομπή τα λέει όλα, άσχετα αν ο Θ. Αναστασιάδης θέλει να εντοπίσει την «παρασπονδία» του ΓΑΠ στο «άκαιρο» της συνάντησης. Αντί για οτιδήποτε σχολιασμό εμείς, μια πρόταση μόνο: Τα τσατσόνια των καπιταλιστών δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger