Home » , » Όπου ακούς πολλά κεράσια ...

Όπου ακούς πολλά κεράσια ...

Από giorgis , Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 | 12:24 μ.μ.

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Μικρό ή μεγάλο όταν είναι τρύπιο τίποτα δεν χωρεί.


 Το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ρεθύμνου ''υποδέχτηκε'' τον Πρωθυπουργό, την Κυριακή το πρωί στην πόλη του Ρεθύμνου όπου επικρατούσε τσουχτερό κρύο. Στο ίδιο μέρος προσήλθαν για διαμαρτυρία το Εργατικό Κέντρο Χανίων και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ο Πρωθυπουργός ήρθε για να πάρει το ''καλάθι'' του αγρότη και να το πλασάρει στην αγορά.
Το Συντονιστικό είχε έτοιμο το καλάθι.
Σάπιο, άδειο και χωρίς πάτο. Δεν επετράπη, όμως, η είσοδος στο χώρο του ξενοδοχείου σε ''απλούς πολίτες'' κι έτσι δεν μπόρεσε το καλάθι να φτάσει στον παραλήπτη.

Έγινε προσπάθεια απο τους παρευρισκόμενους, να παραδοθεί σε κάποιον από τους ''καλεσμένους'' που προσερχόταν με ''Lexus'' και εντυπωσιακά Jeap, ΑΛΛΑ κανείς δεν θέλησε να λερώσει τα χέρια του με το καλάθι του αγρότη. Τελικά κάποιος το παρέλαβε και... φυσικά το εξαφάνισε.

Έγινε προσπάθεια για είσοδο του Συντονιστικού στο ξενοδοχείο, η οποία απωθήθηκε από μια διμοιρία ΜΑΤ και τους ειδικούς φρουρούς Μυλοποτάμου.

Ξέρεις, αυτούς που μαζεύουν ''χόρτα'' και όπλα στην επαρχία του Μυλοπόταμου.

Διαδηλωτής, κάποια στιγμή, ξέφυγε της επιτήρησης των ειδικών φρουρών και σκαρφάλωσε στο κάγκελο του ξενοδοχείου. Κόντεψαν να πάθουν έμφραγμα, όσο αυτός έχοντας σφηνωσει τα πόδια στο κάγκελο, δεν κατάφερναν να τον απομακρύνουν .

Τελικά, 50 κιλά ήταν όλος κι όλος, τον σήκωσαν στον αέρα, του ξέσκισαν τα ρούχα και τον έβγαλαν έξω. Και να σκεφτείς, το μόνο που ήθελε ήταν να ακούσει τι θα πεί ο πρωθυπουργός του για τη δική του μοίρα, στους μεγιστάνες της ηλιθιότητας.

Τα γραμμένα συνθήματα στα πλακάτ, ''το καλάθι της νοικοκυράς άδειο, οι τσέπες των πλουσίων γεμάτες. Πάρτα απ΄αυτούς'', '' χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν. Υπογραφή οι απόγονοι της Δημοκρατίας'', ''Γιώργο έχεις μήνυμα από τον Φρόυντ. Ο βιασμός της Ελλάδας δεν θα σε δικαιώσει στα μάτια του πατέρα σου''.
 
Ε. Ν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger