Home » » Ξεφτίλα

Ξεφτίλα

Από giorgis , Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011 | 7:30 μ.μ.

Βλέποντας τον Δήμο Βερύκιο σήμερα, στο Δελτίο του Αλφα να παρουσιάζεται οργισμένος για τα "προβλήματα που δημιουργούν στο κοινωνικό σύνολο" οι απεργοί των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αναδημοσιεύουμε μια σχετική ανάρτηση από το φιλικό μας μπλογκ "Με άποψη" για να δείξουμε το κατάντημα αυτού του δημοσιοκάφρου:

Το να ξεκινήσεις την δημοσιογραφική σου καριέρα από τον «Ριζοσπάστη» και αφού αποκτήσεις εμπειρία να αναγνωρισιμότητα να καταλήξεις να υπηρετείς μέσα από τα ΜΜΕ, εφοπλιστές, μεγαλοκατασκευαστές, άτομα της οικονομικής ολιγαρχίας που νταλαβερίζονται με τα media είναι κάτι το συνηθισμένο.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις. Δημοσιογράφους δηλαδή που μπήκαν στο επάγγελμα αρθρογραφώντας στο δημοσιογραφικό όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ και σήμερα σιτίζονται από τα ταμεία, του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη, του Αλαφούζου, εξυπηρετώντας με την πένα ή το μαρκούτσι τους τα συμφέροντα των καινούργιων εργοδοτών τους.

Αυτός όμως που έχει εξευτελιστεί εντελώς είναι ο Δήμος Βερύκιος. Δεν είναι τόσο που βρήκε καινούργια αφεντικά αλλά του ότι επικαλούμενος ότι «ψήθηκε στο καμίνι του «Ριζοσπάστη» παρουσιάζεται ως ειδικός για «εθνικά θέματα» και μ αυτή του την ιδιότητα είναι απ’ τους κεντρικούς ομιλητές σε εκδήλωση που οργανώνει η νεολαία του Καρατζαφερέικου πολιτικού μορφώματος.

Ξεφτίλα


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger