Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που οι μπάτσοι στόχευαν με τα χημικά και τα δακρυγόνα τους στα πρόσωπα τους διαδηλωτές στην Κερατέα, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν κάτοικο που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να την γλυτώσει ευτυχώς με κάποια ράμματα στο χείλος .
Σήμερα οι πραιτοριανοί του Παπουτσή (Δείτε το βίντεο) εξαπέλυσαν πογκρόμ με αυθαίρετες συλλήψεις ατόμων , οι κάτοικοι αντιστέκονται και όπως δήλωσε ο πρώην δήμαρχος Κερατέας Σ. Ιατρού: «Γίνεται πανικός. Οι κάτοικοι είναι εξαγριωμένοι. Τα ΜΑΤ μπήκαν σε σπίτι στην Κερατέα και συνέλαβαν έναν 30χρονο που δεν είχε καμία ανάμιξη με τα επεισόδια. Η μητέρα του νεαρού άντρα υπέστη καρδιακή προσβολή».
Η προκλητικότητα των μπάτσων έχει κάνει την κατάσταση ανεξέλεγκτη στην περιοχή και στην προσπάθεια τους να υλοποιήσουν τις κυβερνητικές εντολές για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του Μπόμπολα είναι πιθανόν να δημιουργήσουν ανθρώπινα θύματα. Η μνημονιακή κυβέρνηση του ΓΑΠ παίζει με την φωτιά, αδιαφορώντας αν τα «όργανα της τάξεως» αποδειχθούν στυγνοί δολοφόνοι.
Ο Μητσοτάκης ευλογεί το πλιάτσικο και την εγκληματική αδιαφορία της
ιταλικής Hellenic Train
-
O Mητσοτάκης στέλνει τον Κυρανάκη στην Ιταλία για να διαπραγματευτεί με τον
Ματέο Σαλβίνι (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Υποδομών και
Μεταφορώ...
Πριν από 3 ώρες
Δημοσίευση σχολίου