Home » , , » Κι ο Πάγκαλος το βιολί του

Κι ο Πάγκαλος το βιολί του

Από giorgis , Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 | 7:23 μ.μ.

 Ο ανεκδιήγητος (και «εξευτελιστέος» σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό Λαζόπουλου) Πάγκαλος, ξαναχτυπά μέσα από την συχνότητα του Σκάι (Δείτε το βίντεο) βάζοντας στο στόχαστρο του –τι άλλο;- τον Τσίπρα και τον Σύριζα όπως και τους κατοίκους που τον γιαούρτωσαν πρόσφατα, «ανακαλύπτοντας» ότι ένας απ’ αυτούς έκανε άσεμνες χειρονομίες σε βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, η οποία στην ταβέρνα έφαγε μόνο «χόρτα, ελιές, και πατάτες τηγανιτές χωρίς να φάει τυρί, γιατί νηστεύει»

Πέρα απ’ την πλάκα όμως πρέπει να παρατηρήσουμε ότι όλος ο κυβερνητικός λόχος στοιχίζεται με την γραμμή Πάγκαλου.
Γιατί όντος η κατάσταση για τα κυβερνητικά στελέχη είναι ανεξέλεγκτη. Καθημερινά θα κυκλοφορεί Δελτίο Γιουχαρίσματος. Το είδαμε και σήμερα με το κράξιμο που έφαγε ο Γερουλάνος στο Ευρωκοινοβούλιο όταν σε εκδήλωση που ήταν καλεσμένος μπουκάρισαν μέλη της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στην Ελλάδα που Αντιστέκεται κατά των Βρυξελλών» άνοιξαν πανό που έγραφε  «βάρβαροι της EE και του ΔΝΤ ακούστε το καλά, οι λαοί της Ευρώπης ξεσηκώνονται ξανά», φωνάζοντας συνθήματα με αποδέκτες τα παρόντα κυβερνητικά στελέχη.

Μπροστά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί  η κυβέρνηση πρέπει να επιλέξει ένα αντίπαλο προκειμένου να «μαζευτεί» η ιστορία των διαμαρτυριών σε κάθε εκδήλωση με παρουσία κυβερνητικού παράγοντας και να επιχειρηθεί συσπείρωση των οπαδών του ΠΑΣΟΚ. Εύκολος στόχος ο Σύριζα και πρωταγωνιστικό ρόλο για να στοχοποιηθεί έχει ο άνθρωπος για τις κυβερνητικές βρόμικες δουλειές. Ο Θ. Πάγκαλος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger