Home » , » Συγκέντρωση-διαδήλωση συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Κερατέας

Συγκέντρωση-διαδήλωση συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο λαό της Κερατέας

Από giorgis , Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 | 4:30 μ.μ.

  Πριν παραθέσουμε το Δελτίο Τύπου που καλεί σήμερα συγκέντρωση-διαδήλωση στον αγωνιζόμενο λαό της Κερατέας, να θυμίσουμε όσα ακούστηκαν χτες από κάποιους τηλεοπτικούς δέκτες.
Οι ίδιοι οι κάτοικοι μιλάνε ότι ζουν πρωτόγνωρες εποχές χούντας ενώ επώνυμα καταγγέλλεται ότι τα χτυπήματα της αστυνομίας στους αντιστεκόμενους κατοίκους της Κερατέα είναι δολοφονικού χαρακτήρα.

Επίσης σωστές επισημάνσεις έγιναν εχτές από την σατιρική εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα».

Η συμπαράσταση όλων μας στον ηρωικό αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής απέναντι στην χούντα –με κοινοβουλευτικό μανδύα- που βιώνουμε όλοι μας είναι απαραίτητη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Καταγγέλλουμε την χτεσινή πρωτοφανή αστυνομική εισβολή και επίθεση στην Κερατέα.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για να τρομοκρατήσει το λαό της Κερατέας
και για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εργολάβων
επιβάλλει συνθήκες χούντας.
Είμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Κερατέας.

ΟΧΙ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ!
ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΗΛΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Συγκέντρωση και διαδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης
μαζικών φορέων και αριστερών οργανώσεων και κινήσεων

Τετάρτη 30 Μαρτίου, 7:00 μ.μ.
Κεντρική πλατεία Κερατέας και διαδήλωση στο μπλόκο ΒΙΟΠΑ


ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ


Για επικοινωνία:
Μπαμπίλης Δημήτρης 6977911977
Τουλγαρίδης Κώστας 6977002645
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Μαρτίου 2011 στις 7:05 μ.μ.

Φτάσαμε στην ......9η σελίδα στο εσωτερικό του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ για να διαβάσουμε σε ...Μονόστηλο για την ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ των ΜΑΤ στο ΛΑΟ της ΚΕΡΑΤΕΑΣ....!!!!!

Όσον αφορά για την παρέμβαση του ...ΚΚΕ στα γεγονότα σας την παραθέτω:

Ο Αποστόλης Παμφίλης, δημοτικός σύμβουλος Λαυρεωτικής, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τόνισε: «Καταδικάζουμε τη βία και την τρομοκρατία που βασιλεύει στην περιοχή εδώ και 108 μέρες από τις δυνάμεις καταστολής. Αυτή η κατάσταση κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα με την Αστυνομία να παραμένει εδώ χωρίς αντικείμενο καθώς ούτε τα έργα έχουν προχωρήσει αλλά ούτε και τα διαδικαστικά. Είναι λοιπόν καθαρά πολιτικό το θέμα και πολιτική αυτή η επιλογή της κυβέρνησης. Και αυτή η πολιτική πρέπει να απορριφθεί από το λαό».

Τα συμπεράσματα δικά σας σύντροφοι....!!!!

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2011 στις 9:01 μ.μ.

μαλλον ησουν λιγο βιαστικος στο διαβασμα τζονι και δεν προσεξες ουτε το αρθρο του νικου μπογιοπουλου που δημοσιευει παραπανω το βαθυ κοκκινο ουτε το παρακατω που ειναι πρωτοσελιδο
Αδίστακτη

Η αγριότητα των δυνάμεων της κρατικής καταστολής ενάντια στο λαό της Κερατέας, ανεξάρτητα από αφορμές και προκλήσεις (συνήθως μηχανισμοί τους τις κατασκευάζουν), έδειξε για άλλη μια φορά πως η κυβέρνηση είναι αδίστακτη. Η πολιτική της πυγμής με ΜΑΤ και τόνους χημικά, που δε λογαριάζει την υγεία των απλών ανθρώπων, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή τους στο όνομα των συμφερόντων του κεφαλαίου, δείχνει πως καπιταλιστές και πολιτικοί τους εκπρόσωποι, το κράτος τους, μπορεί και να «ματώσουν» το λαό για να βγάλουν κέρδη. Στην προκειμένη περίπτωση, για να εγκαταστήσουν ΧΥΤΑ και εργοστάσιο βιοξήρανσης απορριμάτων, που παραπέμπει στην καρκινογόνο καύση, ιδιοκτησίας μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου, για σίγουρα και μεγάλα κέρδη, κάνουν κόλαση τη ζωή στην περιοχή με τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Η πολιτική της πλουτοκρατίας, είτε με ΠΑΣΟΚ είτε με ΝΔ, μαζί με το ΛΑ.Ο.Σ., είναι επικίνδυνη. Μονόδρομος για το λαό η χειραφέτηση από την αστική πολιτική, η εγκατάλειψη ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, η ενιαία οργανωμένη λαϊκή πάλη, η συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger