Home » , » 2 Βίντεο με τοποθετήσεις στην βουλή του Παπουτση, της Α. Παπαρήγας και του Α. Τσίπρα

2 Βίντεο με τοποθετήσεις στην βουλή του Παπουτση, της Α. Παπαρήγας και του Α. Τσίπρα

Από giorgis , Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 | 4:45 μ.μ.

Θα παραθέσουμε κάποια βίντεο απ’ την σημερινή αντιπαράθεση που υπήρξε στην βουλή μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αριστεράς και της κυβέρνησης σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια. Στο πρώτο βίντεο ακούμε τον ανεκδιήγητο, ψεύτη και υπερβολικό προκλητικό Παπουτσή –θα γράψουμε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτησή μας- να μας μιλάει για σχέδιο τύπου «Κερατέας» που υπήρξε από τους διαδηλωτές, μην βρίσκοντας λέξη να πει για τις βαρβαρότητες των υφισταμένων του και την εκδοχή για τα επεισόδεια που έδωσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα που επέμεινε για την δράση παρακρατικών μηχανισμών.

Στο δεύτερο βίντεο παρακολουθούμε την σχετική τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα που επέφερε στην συνέχεια λεκτική σύγκρουση με έναν αλλόφρονα Α. Κακλαμάνη. (Θα παραθέσουμε αργότερα το βίντεο)





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 5:43 μ.μ.

Νομίζω ότι υπάρχει μια ουσιαστική μεταστροφή του ΚΚΕ το τελευταίο διάστημα. Κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να προσεγγίσει τις αυθόρμητες λαϊκές κινητοποιήσεις με όρους που ξεφεύγουν από τη συνήθη πρακτορολογία. Από τη μεριά του έκανε αρκετές προσπάθειες να προσεγγίσει την πλατεία. Ήρθε αρκετές φορές τον τελευταίο μήνα στο σύνταγμα.
Το απόγευμα της 28ης η προσπάθειά του αυτή προβοκαρίστηκε με χυδαίο τρόπο από μια μικρή ομαδούλα-συνοθύλευμα.Έκανε πίσω.
Το πρωί της 29ης, ερχόταν από πανεπιστημίου, και αμέσως μόλις φάνηκε ότι θα έμπαινε στο Σύνταγμα, πάλι διάφοροι-συντεταγμένα-άρχισαν να προκαλούν. Πάλι έκανε πίσω.
Νομίζω ήταν μια συνετή στάση. Και τις δύο μέρες αν συνέχιζε προς το Σύνταγμα, θα είχαμε συγκρούσεις με άλλους διαδηλωτές. Κάποιοι το είχαν αποφασίσει αυτό. Και θα ήταν ότι χειρότερο και για το ΚΚΕ, αλλά και κυρίως για το κίνημα κάτι τέτοιο...

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2011 στις 10:10 μ.μ.

Παραθέτω δύο αναρτήσεις για τους καχύποπτους:

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/06/blog-post_7948.html?showComment=1309460739224#c4790206829307949345

http://tasosnastos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3410.html

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2011 στις 1:58 μ.μ.

ΤΟ ΧΟΥΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΟΛΟΓΙΑ. Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ. ΤΑ ΑΠΟΠΑΝΩ ΛΙΝΚ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger