Home » , » Ηταν ένα μικρό καράβι .... (Βίντεο)

Ηταν ένα μικρό καράβι .... (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011 | 7:32 μ.μ.

Αν και σε περασμένη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στην αντιπαράθεση που έχει προκύψει ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχονται τις τελευταίες μέρες εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, αξίζει να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του Αλφα.

Είναι ενδεικτικοί οι διάλογοι που ακούγονται μεταξύ εκπροσώπων αυτών των κομμάτων.
Επίσης στο βίντεο παρουσιάζετε η τοποθέτηση του ανεκδιήγητου κυβερνητικού εκπροσώπου, Γ. Πεταλωτή που είχαμε σχολιάσει προηγουμένως.
Ευρηματικά είναι και τα συνθήματα που ακούγονται κατά την φυγάδευση των βουλευτών στην Κέρκυρα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Πτρσ
2 Ιουνίου 2011 στις 9:39 μ.μ.

Βρε παιδια, αν ειναι δυνατον να αναμεταδιδετε ο,τι αρλουμπα (και μαλιστα διαρκειας επταλεπτου για ενα φιλμακι 10 δευτερολεπτων και ελαχιστο μυνημα ουσιας) παραγει η ιδιωτικη τηλεοραση, με μονταρισμενους. δραματοποιημενους διαλογους, με φωνες σαπουνοπερας και ηφος σχολικου θεατρικου σκετς (ΕΛΕΟΣ)! Δηλαδη ο,τι απευθυνεται σε εκεινους που τους θελουν "χανους" και παντο-σκουπιδοβορους τους κανετε τη χαρη να το παιζετε κι εσεις?

Χανετε την αξιοπιστια σας, και εξαιτιας του τι επιλεγετε να αναμεταδωσετε αλλα και λογω του ασχετου, για να μην πω παραπληροφορητικου σχολιασμου.

3 Ιουνίου 2011 στις 3:49 π.μ.

Μας βοηθάς να καταλάβουμε που εντοπίζεις τον «παραπληροφορητικό σχολιασμό»;
Οσο γι’ αυτά που αναδημοσιεύουμε, είτε πρόκειται για κείμενα εντύπων ή μπλογκ ή βίντεο από τηλεοράσεις, πώς μπορεί να αμφισβητηθεί η αξιοπιστία του ιστότοπου μας αφού πάντα αναφέρουμε την πηγή;

Τώρα αν αυτά που επιλέγουμε να δημοσιεύσουμε είναι σημαντικά ή όχι είναι κάτι το υποκειμενικό.

Πτρσ
3 Ιουνίου 2011 στις 2:09 μ.μ.

Η αναφορα της πηγης και η αξιοπιστια ενος, οποιουδηποτε, μεταφερει μια πληροφορια ειναι δυο εννοιες εντελως διαφορετικες.

Το πρωτο ειναι ενα (ηθικο) ζητημα αναγνωρισης της προτεραιοτητας σε μια ιδεα/πληροφορια (αληθη ή ψευδη). Το δευτερο σχετιζεται με πολλους περισσοτερους παραγοντες, μεταξυ των οποιων συγκαταλεγονται, η ιδια η πληροφορια ως προς το ποιον και τη βαρυτητα της, η διασταυρωση της πληροφοριας με αλλες πηγες ως προς την αληθεια της (επι τη ευκαιρια, λεγεται οτι δεν πεταχτηκαν πετρες προς το μερος των φυγαδευθεντων... αλλα η διασταυρωση κι αυτης της πληροφοριας ειναι μια αλλη υποθεση).

Ακομα, ο τροπος με τον οποιον εκφερεται η πληροφορια, πολλες φορες, αποτελει εναν εμμεσο εκφραστη σχετικα με το υψος της αξιας της και οχι σπανια αποδιδει και το βαθμο της αντικειμενικοτητας της.

Μπορει οι κανονες της αισθητικης να ειναι υποκειμενικοι, αλλα η ιδιωτικη τηλεοραση με την πλειοψηφια των εκπομπων της, ειναι καιρος, που δεν δυναται να τιθεται σε οποιαδηποτε κριτικη ως προς την αισθητικη της.

Τελος, υπονοησα οτι το σημειωμα (και κυριως το προηγουμενο, σε χρονικη σειρα, σημειωμα σχετικο με το θεμα) ενδεχεται να εχει "παραπληροφορητικο χαρακτηρα" οσον αφορα την αποδοση αντιθετης στασης του ΚΚΕ σε σχεση με τα επεισοδια κατα των βουλευτων (τουτο ειναι αληθεια οσον αφορα τη διασταση της "μπαχαλο-μαγκιας" με γιαουρτια, πετρες και λοιπα αλλα οχι σε σχεση με τις διαμαρτυριες τις ιδιες), ενω μερικες αραδες πιο πανω η σταση του κοσμου χαρακτηριζεται απο τη " διογκούμενη οργή και αγανάκτηση του κόσμου, ενάντια στο πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών". Μπορει να κανω λαθος ως προς τις προθεσεις, αλλα απο τη συνδυασμενη αναγνωση προκυπτει οτι το ΚΚΕ ειναι εναντια στη σταση διαμαρτυριας του κοσμου. Παντως, ως προς αυτο δεν επιμενω, διατηρω, ομως, στο ακεραιο την κριτικη μου ως προς το προβλημα αξιοπιστιας του blog αν παραχωρει χωρο σε σκουπιδια της ιδιωτικης τηλεορασης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger