Home » , » H προβοκάτσι​α Κυβέρνησης​-Ακροδεξιά​ς-ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! Ο λαός ΑΜΥΝΘΗΚΕ κι ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗ​ΚΕ κι ΕΠΑΝΗΛΘΕ στο Σύνταγμα!

H προβοκάτσι​α Κυβέρνησης​-Ακροδεξιά​ς-ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ! Ο λαός ΑΜΥΝΘΗΚΕ κι ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΗ​ΚΕ κι ΕΠΑΝΗΛΘΕ στο Σύνταγμα!

Από giorgis , Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 | 8:15 μ.μ.

«Διαμαρτυρία είναι όταν λεω πως αυτό κι αυτό δεν μου αρέσει. Αντίσταση είναι όταν φροντίζω αυτό που δε μου αρέσει, να μη συνεχίζεται...»

Ουλρίκε Μάινχοφ
____________

Είναι εντελώς ηλίθιοι τελικά! Είχαμε πολλές φορές αναφερεθεί στο...επίπεδο του δωσιλογικού, πολιτικο-δημοσιογραφικού βραχίωνα της τρόικα, αλλά σήμερα έσπασαν κάθε κοντέρ βλακείας, προσπαθώντας να ξαναεφαρμόσουν την περσινή συνταγή της...Marfin, κάνοντας μια τρύπα στο νερό.

Επιστράτευσαν ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ένας εκ των οποίων...συνελήφθη από τους διαδηλωτές, μολονότι γνωρίζουν ότι ο λαός έχει σαφή γνώση της ύπαρξης κουκουλοφόρων ασφαλιτών στις περασμένες απεργίες, αφού μέχρι κι οι φάτσες τους είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο).

Όλως...τυχαίως έσπασε η απεργία της ΕΣΗΕΑ, όπως τότε με τη Marfin και βγήκαν στο σεριάνι, αστοιχείωτοι κλόουν όπως οι Κώνστες, οι Παυλόπουλοι, οι Λιάροι κι οι Λυριτζήδες, οι οποίοι μιλούσαν για...μπαχαλάκηδες, την ίδια στιγμή, που τα video πίσω τους έδειχναν νέους, γέρους, γυναίκες και παιδιά χωρίς καν μαντήλια και πολλοί από αυτούς με ελληνικές σημαίες, που προσπαθόυσαν να κατεδαφίσουν το σιδερένιο τείχος της Β. Σοφίας και να πλησιάσουν τη Βουλή!

Κραύγαζαν οι λαομίσητοι και χρεωκοπημένοι τηλεκαραγκιόζηδες, περί...αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων, την ώρα που οι φωτογραφίες, που έχουν αναρτηθεί, δείχνουν ότι όλος ο λαός έρχεται στα χέρια με τους μπάτσους!

Έβαλαν τους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ να «καθαρίσουν» για λογαριασμό τους μια και καλή την 20ήμερη συγκέντρωση των φτωχών, των εξαπατημένων και των αγανακτισμένων, νομίζοντας ότι ο λαός θα γίνει...λαγός! Οι ηλίθιοι! Στο video αυτό  φαίνεται ξεκάθαρα ο στόχος τους, ενώ για γέλια είναι η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.(σχετικά με τα στυλιάρα που τακτοποιούσαν οι ασφαλίτες μέσα στο Ζάππειο) περί...αλλοδαπού, ο οποίος μετέφερε ρόπαλα με...καρότσι super market!

Είναι τόσο αστοιχείωτοι-πολιτικά και ιστορικά- που δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο: Όταν οι λαικές τάξεις έχουν φτάσει στο «Ω» και δεν έχουν να χάσουν τίποτα, ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Γι’αυτό άλλωστε είδαν τον κόσμο, αφενός να μη φεύγει απ’ το Σύνταγμα, αφετέρου να ανασυντάσσεται και σε πολλές περιπτώσεις να παίρνει στο κυνήγι ΜΑΤ και Δίας!

Είναι έκδηλος ο πανικός και η ανικανότητα των εναπομείναντων υποστηρικτών του καθεστώτος, δηλαδή των ΜΜΕ και της ΕΛ.ΑΣ. Απόψε είδαν ότι ο λαός, όχι μόνο δεν τσιμπάει, αλλά εξοργίζεται περισσότερο με το σημερινό γελοίο...colpo grosso του απέλπιδος παρακράτους των Γιωργάκηδων και των Ψυχάρηδων!

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2011 στις 11:44 μ.μ.

Μια μάχη στο κέντρο.

Σήμερα, για όσους δεν το κατάλαβαν, είχαμε μια σύρραξη. Πόλεμος. Δακρυγόνα, γκλομπς, φράχτες στο κέντρο της Αθήνας, κόσμος περικυκλωμένος από τα ΜΑΤ, ομάδες μηχανόβιων της ΔΙΑΣ να εφορμούν σαν σε μεσαιωνικό πεδίο μάχης, παρακρατικοί χρυσαυγίτες σε άψογη συνεργασία με την αστυνομία. "Κατάσκοποι" ασφαλίτες με κουκούλες που η αντικατασκοπεία τους εντόπισε. Προπαγάνδα από τα ΜΜΕ. Προβοκάτσια , στημένη άψογα από την κυβέρνηση. Στη μέση σε ρόλο άμαχου, "απλού κόσμου" , όσοι ήταν ωσεί παρών και όσοι δεν μπορούσαν να προστατέψουν το εαυτό τους. Τα μέτωπα πολλαπλά. Πανεπιστημίου, Σύνταγμα, Καλλιμάρμαρο... και φήμες! Ποιος είδε πόλεμο χωρίς διασπορά φημών! "Αναρχικοί πλακώθηκαν με αγανακτισμένους", "Αναρχικοί πλάκωσαν φασίστες", "Δεν ήταν αναρχικός αυτός που πέταξε τη μολότοφ".... Είναι νομίζω φανερό ποιούς στόχευε το "χαλασμένο τηλέφωνο". (Για την ιστορία μπλοκ αναρχικών στο Σύνταγμα ήταν όλοι την ώρα εκεί. Και στα επεισόδια και πριν και μετά. Ας ψάξουν για άλλο παράγοντα που προκάλεσε τα επεισόδια). Κατά τις 6 είχαμε και ανακωχή. Ζύγισμα, τί έγινε, τί θα γίνει; Το κίνημα κάποιοι προσπάθησαν να το απομαζικοποιήσουν. Δεν ξέρω την ιδεολογίας ήταν. Κάποιοι πιάστηκαν ... με ταυτότητες υπηρεσιακές.... Ήταν λάθος. Δεν μπορείς να πετάς μολότοφ, στο Σύνταγμα. Βούτυρο στο ψωμί των σωμάτων ασφαλείας. Προσοχή , όμως: Δεν μπορεί να μιλάμε για υπαιτιότητα των διαδηλωτών για τα επεισόδια, όταν η αστυνομία επιτίθεται. Αυτά δεν μπορεί να είναι καταδικαστέα. Σήμερα το κλίμα ήταν τρομοκρατικό. Όλη η συγκέντρωση περικυκλωμένη, χημικά και ξύλο. Ως συνήθως αδιακρίτως. Κινήσεις καθαρά για εκφοβισμό πολιτών. Όσων ήταν και όσων θα ήθελαν να είναι εκεί. Η τρομοκρατία δεν μπορεί να περάσει. Ο πόλεμος αυτός πρέπει να λήξει, και ο λαός δεν μπορεί να χάσει. Η βία δεν είναι λύση, θα γίνει , όμως, άμυνα των δαρμένων - πεινασμένων - αγανακτισμένων . Και το κρίμα στο λαιμό τους.

16 Ιουνίου 2011 στις 3:07 μ.μ.

Όχι πάλι δικαιολόγηση των κουκουλοφόρων - ασφαλιτών και μη.
Αυτοί είναι εχθροί όπως ε΄πιναι και η Αστυνομία.
Δε θα μας επιβάλλουν αυτοί -μια μειοψηφία 300 ατόμων- το πότε θα επιλέξουμε εμείς, η πλειοψηφία των διαδηλωτών, τη βία.
Δε θα επιβάλλουν αυτά τα καθάρματα -ασφαλίτες και μη- την εκκένωση της πλατείας.
Δε θα δίνουν αυτοί το παραμικρό άλλοθι στους μπατσους.
Αν δε ρίχνανε αυτοί τις μολότωφ, οι μπάτσοι τι θα κάνανε;
Με το που έπεσε η πρώτη μολότωφ, έπεσε και το πρώτο χημικό.
Τυχαίο;;; Δε νομίζω!

Και τα παιδάκια με τις σηκωμένες μπλούζες (κάτι κοντά 17χρονα) τα είδα κι εγώ.
Και ε΄χαν και έναν καθοδηγητ'η, ένα δίμετρο ενήλικα που τους καυηύθυνε. Τον είδα μπροστά μου όταν τους έδινε εντολές.
Περίεργα πράγματα...

Και δεν κυνήγησαν οι χρυσαυγίτες τους κουκουλοφόρους.
Η πλειοψηφία των διαδηλωτών τους βρίσαμε, τους γιουχάραμε και τους κυνηγήσαμε.
Όπως και αυτοί αμέσως μετά μας πέταξαν πέτρες και μας κυνήγησαν. Όλους, όχι τους χρυσαυγίτες. Οι χρυσαυγίτες απλώς.... άλλο που δεν ήθελαν! Κι αυτοί μπάχαλα είναι αλλά με διαφορετικούς στόχους...

16 Ιουνίου 2011 στις 9:23 μ.μ.

Η στήριξη των "αναρχικων" κουκουλοφόρων είναι προσβολή στην

νοημοσύνη ανθρώπων που είμαστε χρόνια οχι μονο στις

πορείες αλλα ευρύτερα στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα και εχουμε

καθαρη εικονα (στα μετρα της όποιας νοημοσύνης μας)


Μιλάμε για κακομαθημένα παιδάκια με φασίζουσα νοοτροπία

απίστευτα θρασύδειλα δεν σέβονται ποτε μα ποτε διαδηλωτές

εργαζόμενους διοτι δεν εχουν περάσει απο το καμίνι του μεροκάματου

και την ανασφάλεια της φτώχειας .Γιαυτο δεν εχουν την δυνατότητα να

καταλάβουν την αδυναμία των δολοφονιθεντων της ΜΑΡΦΙΝ που

θα ειναι ΑΙΏΝΙΟ ΣΤΊΓΜΑ και που δεν νιώσαμε ουτε την αναγκη για

ειλικρινή αυτοκριτική διοτι αυτο προϋποθέτει ΑΡΧΈΣ που δεν εχουν.

Στην καληδρομιου δεν τους χρησιμοποίησαν τους ανθρώπους.?


Αυτοι οι νεοναζί με τα μαυρα τρομοκρατούν ανθρώπους και οχι θεσμούς

δημοσιογράφους τεχνικούς συνδικαλιστές και οποιους τους κανουν

κριτική.

Ιδεολογικά αμόρφωτοι βαζεις τα γελοία αν τους ακούσεις να μιλάνε.

Η συκοφαντία και η δικαιολογία των πράξεων πέρα απο καθε οριο .

και κάποιοι περιθωριακοί μεγαλύτεροι σε ηλικια που εκμεταλλεύονται

αυτη την παράξενη και αντικοινωνική συμπεριφορά.

και δώσανε χώρο στην χρυση αυγη εκμεταλλευόμενοι τους μετανάστες

που τους βάλανε απέναντι με την κοινωνία και μονο κακο τους εκαναν


και ας σκεφτεί κάποιος γιατι οταν δεν εχει κινητοποιήσεις η δεν ειναι

κοντά το άσυλο ουτε που βηχουν μπροστά στους μπάτσους

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2011 στις 2:59 π.μ.

Καλησπέρα. Ζητάμε την υποστήριξή σας στο εξής θέμα: προχθές (Τετάρτη 15/06/11) στη διαμαρτηρία του συντάγματος συνέβησαν, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε, πολλά έκτροπα. Ένα από αυτά ήταν η σύλληψη μερικών συμπολιτών μας οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν την ΄΄βαριά ατμόσφαιρα των χημικών’’ κατέφυγαν σε μια κοντινή πλατεία. Εκεί 16 αστυνομικοί (της ομάδας ΔΙΑΣ) τους χτύπησαν (όπως μάθαμε έσπασαν το πόδι μιας κοπέλας) και συνέλαβαν κάποιους από αυτούς με ψευδείς κατηγορίες (για κατοχή κονταριών κλπ) .
Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως αυτά τα άτομα δεν ήταν οι ψευτοαναρχηκοί που προκάλεσαν εξ’ αρχής τα επεισόδια στο Σύνταγμα!!!
Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι αυτοί έχουν συλληφθεί και περιμένουν να γίνει η δίκη τους. Τους μίλησαμε και αυτό που μας ζήτησαν είναι η υποστήριξή μας, διότι από τη μιά στιγμή στην άλλη βρέθηκαν κατηγορούμενοι για το τίποτα. Χθές (16/06) το πρωί που προσήλθαν στο δικαστήριο μαζεύτηκαν ΜΟΝΟ 2 με 3 άτομα για να τους αναπτερώσουν το ηθικό, κάτι το οποίο άφησε πολύ πικρή γεύση. Σήμερα, στις 12:30 στην Ευελπίδων (τα δικαστήρια, είναι κοντά στο σταθμό Βικτωρίας) σας παρακαλούμε να έλθετε για να τους υποστηρίξουμε. ΓΙΑΤΙ τους το οφείλουμε σαν ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, αλλά ΓΙΑΤΙ το οφείλουμε και στον ευατό μας ώστε να ξέρουμε ότι μπορούμε να διαδηλώνουμε για το δίκαιο και μες τους συνανθρώπους στο ΠΡΕΥΡΟ ΜΑΣ.
Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν εκμεταλλεύτηκα τον χώρο σας για να διαδώσω αυτή την έκκλισή.

Υ.Γ. παρακαλώ το διαχειριστή, εάν επιθυμεί, να επισημάνει το σχόλιο μου ως ανεξάρτητο θέμα. Και πάλι ευχαριστώ!

Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2011 στις 4:10 π.μ.

http://sosialistiki-prooptiki.blogspot.com/2011/06/blog-post_19.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger