Home » , , » Α, Παπαρήγα στην Ομόνοια, Λ. Κανέλλη στο Mega (Βίντεο)

Α, Παπαρήγα στην Ομόνοια, Λ. Κανέλλη στο Mega (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 | 10:13 μ.μ.

Σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματος της μίλησε η Α. Παπαρήγα στην Ομόνοια. Τραγελαφικές καταστάσεις χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν με πρωτοβουλία Παπανδρέου, αυτές τις μέρες και τόνισε «τα μάτια να είναι ορθάνοιχτα και ξύπνια γιατί αντιλαϊκά σενάρια μεταμφίεσης του σάπιου εκμεταλλευτικού πολιτικού συστήματος, ετοιμάζονται ακόμη στο παρασκήνιο, δοκιμάζονται ακόμη και στους δρόμους και στις πλατείες, πριν τις εκλογές και το βράδυ των εκλογών, που έτσι και αλλιώς θα γίνουν γρηγορότερα». Παραθέτουμε βίντεο με αποσπάσματα απ’ την ομιλία της ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση της Λιάνας Κανέλλη στην παρουσία της στο Mega, που επίσης την αναρτούμε σε βίντεο.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 21 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2011 στις 10:23 μ.μ.

Άνδρας της Ασφάλειας έγινε αντιληπτός χθες στην πορεία του ΠΑΜΕ ενώ έδινε πληροφορίες μέσω ασυρμάτου. Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα σύμφωνα με τον "Ριζοσπάστη" που δημοσιεύει και την ταυτότητα του αστυνομικού, Χρήστου Τασσακόπουλου.

Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:

«Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση. Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.
alterthess

16 Ιουνίου 2011 στις 11:49 μ.μ.

δεν με χαλαει αλλα τοσο αγαπη για το ΚΚΕ το Μega?
Η Κανελλη εχει κατασκηνωσει εκει!!
Χρονικα το βαζω αμεσως μετα απο την δηλωση της Παπαρηγα οτι δεν υποστηριζει την εξοδο απο το ευρω.Ρε λες?

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2011 στις 12:18 π.μ.

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Η ΑΛΕΚΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ - ΛΕΝΙΝΙΣΜΟ. ΓΡΙΦΟΣ!!!!!

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2011 στις 12:28 π.μ.

Λοιπόν για αυτή την άποψη ότι δήθεν η Παπαρήγα θέλει το Ευρώ: Το ΚΚΕ έλεγε και λέει ακόμα, έξω από την ΕΕ των μονοπωλίων και το ΝΑΤΟ. Είναι όμως διαφορετικό να βγει η Ελλάδα όταν αυτή θέλει, αφού προετοιμαστεί και όταν θα έχει άλλη πολιτική που οδηγεί σε άλλο προσανατολισμό, και άλλο να σε διώξουν κλοτσηδόν, όποτε θέλουν αυτοί, με τους δικούς τους όρους, και να λένε χρωστάς και από πάνω. Ένα μικρό παράδειγμα: Αν πας σε μια ταβέρνα και δεν σ' αρέσει το φαί, μπορείς να φύγεις και να μην ξαναπάς. Αν όμως πας σε μια ταβέρνα, φας πιείς, και δεν έχεις να πληρώσεις, τότε σε διώχνουν κακήν κακώς...

17 Ιουνίου 2011 στις 12:58 π.μ.

είχε ακουστεί πέρυσι τέτοιο καιρό ότι η τυποεκδοτική του ΚΚΕ έκανε πρόταση για εξαγορά του MEGA...
Επιβεβαιωμένο είναι ότι υπήρχε τέτοια πρόταση αλλά δεν ξέω αν προχώρησε.
Αν λάβουμε υπόψη ότι ο μπόμπολας γενικά ξεπουλάει, μήπως έρχεται η ώρα για το κομπρεμι;
Ρε μήπως και μας έρθει ο κομμουνισμός με χρηματηστηριακή εξαγορά;
λετε το κόμμα να έχει παίξει σε CDS ???

17 Ιουνίου 2011 στις 10:26 π.μ.

Τερμα ΠΙΑ στις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ,
η με το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
η με τους ΕΡΓΑΤΕΣ.

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2011 στις 2:45 μ.μ.

ποναει ρε μαλακες το κκε σας εχει βγαλει το ματι

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2011 στις 4:21 μ.μ.

Η στάση του ΚΚΕ αποδεικνυεί με το πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι ένα κόμμα πλήρως ενσωματώσιμο στο αστικό πολιτικό σύστημα!ζητάει εκλογές μαζί με το ΛΑΟΣ την ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ ένα γνήσιο κομμουνιστικό κόμμα της εργατικής τάξης σήμερα θα όφειλε να οξύνει τη ταξική πάλη και σε περίοδο κρίσης του αστικού συστήματος να δώσει τη μάχη για διοργάνωση αγώνων της εργατικής τάξης στα συνδικάτα

17 Ιουνίου 2011 στις 4:32 μ.μ.

Φυσικά τα λεει κι ο Παγκαλος για το ΚΚΕ που αγορασε το ΓΕΡΜΑΝΟ,τον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ, το δεξί δοντι του ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ,τη WALL STREET (μαζι με τους φανοστατες)και την ΘΟΥΛΗ...

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2011 στις 6:56 μ.μ.

Λοιπον αυτο για το ευρω και το ΚΚΕ ελεος πια... θελετε να κριτικαρετε... καντε το σστα γνωριζοντας τις θεσεις ενος κομματος, εκτος και κανετε συγκεκριμενη δουλεια..... Εξοδος απο ΕΕ, ευρω, ΝΑΤΟ κτλ συνοδευομενη με κοινωνικοποιηση μεσων παραγωγης. ακα Σοσιαλιστικες σχεσεις παραγωγης. Εξοδος απο ευρω ΕΕ κτλ σε καπιταλισμο οδηγει σε καταστροφη μερους του κεφαλαιου, χρεοκοπια δηλαδη καποιων επιχηρησεων αρα απολυσεις κτλ κτλ. Οκ με ευρω και ΚΚΕ?

Ανώνυμος
17 Ιουνίου 2011 στις 9:49 μ.μ.

ΑΧ ατιμούλικα, ΑΧ, ΑΧ παλι το ΚΚΕ σας ενοχλεί....
Μία λαική παροιμία λέει : όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.....
Γιαυτό εκεί στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ξέρετε, σας πήραμε χαμπάρι, άντε να παίξετε σε άλλη παραλία...
εδώ δεν σας παίρνει.

17 Ιουνίου 2011 στις 10:43 μ.μ.

Κάνει πολύ σωστά το ΚΚΕ κ ζητά εκλογές
γιατί αυτές θα έρθουν εν μέσω αγώνων!
κ ανάτασης του λαϊκού κινήματος κ ακριβώς επειδή ο λαϊκός παράγοντας παρεμβαίνει σιγά σιγά ενοχλώντας αυτό πρέπει να φανεί ΚΑΙ εκλογικά.
πρώτα κ κύρια στο δρόμο!
αν ανέβει το ΚΚΕ κ πέσουν ραγδαία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πόσο θάρρος θα πάρει ο λαός!
κ εν πάση περιπτώσει δεν μπορείς να σκέφτεσαι αν θα ζητήσεις εκλογές σύμφωνα με το πόσο ποσοστό θα πάρεις!
πρέπει να παρέμβει ο λαός κ με αυτόν τον τρόπο για να δημιουργηθεί αστάθεια στο αστικό πολιτικό σκηνικό!
αυτός πρέπει να είναι ο στόχος τώρα!
κόσμος στο δρόμο,οργάνωση στους χώρους δουλιάς, κ εκλογές για ταξική ψήφο κ αποσταθεροποίηση!

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2011 στις 2:36 μ.μ.

Εδω για ευρω δραχμη
http://www.youtube.com/watch?v=P_-GRWdJA5g

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2011 στις 4:20 μ.μ.

Εντάξ το κκε είναι το μεγαλύτερο κόμμα της αριστεράς συνεπώς ότι και να πούνε έχουνε δίκαιο. Όχι στη δράχμη - έξοδο από την εε νατο κλπ - σοσιαλιστικές σχέσεις παραγωγής και συνεργασία με την ντόπια πατριωτική αστική τάξη? Ή το τελευταίο έχει αλλάξει? Σόρρυ ρε παιδιά αλλά εμείς οι απέξω δεν προλαβαίνουμε να αφομοιώσουμε τις τόσο συχνά μεταβαλλόμενες θέσεις σας.

18 Ιουνίου 2011 στις 6:54 μ.μ.

Το συνεργασία με την ντοπια πατριωτική αστική τάξη σταμάτησε να το λέει το ΚΚΕ από το 1960 και σήμερα το λέει η σπιθα,ο συριζα,ο καζακης.Τόσο μεγάλος στην ηλικία είσαι που θυμάσε το ΚΚΕ να χωρίζει την αστική τάξη σε πατριωτική και ξενόδουλη;

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2011 στις 12:30 π.μ.

1. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την ηλικία μου. Δεν σε αφορά.
2. Το 1960 από πού προκύπτει? Πετάμε μία χρονολογία στην τύχη? Και μετά θέλετε και διάλογο? Σε ποιό κείμενο του 1960 αναφέρεσαι? Και τι συνέβει το 1960 ώστε το κόμμα σας να σταματήσει να αναφέρεται στην πατριωτική αστική τάξη? Πες μας λοιπόν ότι αυτή η λανθασμένη θέση ανήκει στην εποχή Στάλιν και επί Χρούτσεφ την διορθώσατε. Να το ακούσουμε και αυτό.

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2011 στις 7:54 π.μ.

απο τους ηλιθιους πρεπει να φυλαγεσαι απο του αριστερους ηλιθιους πρεπει να φυλαγεσαι δεκα και εικοση φορες. ΣΤΑΛΙΝΙΣΚΟΣ

19 Ιουνίου 2011 στις 11:41 π.μ.

Δε με αφορά η ηλικία σου,απλά για να μιλάς για θέματα που δεν υπάρχουν εδώ και 50 χρόνια ή μόνο για να την πεις στο ΚΚΕ τα λες,άρα κομπλεξικός είσαι ή μεγάλος σε ηλικία που έχει συγκεκριμένες αναμνησεις εποχης και υπεθεσα καλοπροαίρετα το 2ο.
Δεν ξέρω ακριβώς την ημερομηνία,αλλά γύρω στη δεκαετία του '60 σε κάποιο συνέδριο ή ολομέλεια κοψαν το διαχωρισμό "πατριωτικό",ξενόδουλο κεφάλαιο.Όπως λίγο αργότερα κόψαν και την άλλη τη μαλακία για τα στάδια,η οποία σήμερα υποστηρίζεται από συριζα και ευρωπαϊκά ευρωΚ κ και η οποία θεωρία υποδούλωσε τον ελληνικό λαό.
Αλλά γιατί για τα λάθη του ΚΚΕ πρέπει να ευθύνεται κάποιος σοβιετικός γραμματέας;Επειδή το ΚΚΕ από το 1924 ηταν στην ΚΔ;Πιστεύεις αυτό που λέει ο Άδωνις και ο Κύρκος ότι τα μέλη του ΚΚΕ ήταν ανθέλληνες πράκτορες της Μόσχας;Και πάνω σε αυτή τη δικαιολογία καλώς εκτελέστηκαν οι κομμουνιστες που μέσα σε αυτούς ήταν κι ο Μπελογιάννης;Κοίτα την πορεία άλλων κομμάτων της ΚΔ που είναι σήμερα που έκαναν τα αντίθετα του ΚΚΕ,να πω για το ΚΚΙ που είχε περισσότερα μέλη από το ΚΚΣΕ;Και αναθεώρησε το μαρξισμό και σταματησε να μιλά για πάλη των τάξεων και που βρισκεται σημερα;

Τα λάθη κάθε κόμματος ήταν και είναι δικά του.Και αποδεικνύονται λάθη βάση αποτελεσμάτων χρόνια αργότερα.Από το 1944 ο Άρης έλεγε διπλή απελευθερωση κι οχι σταδια και μιλούσε για κεφάλαιο μη διαχωρίζοντας καν σε ελληνικό και ξένο πόσο μάλλον σε "πατριωτικό" "ξενόδουλο".Το θέμα είναι να μην ακολουθάς αποδεδειγμένα λάθη.Και στα 90 χρόνια ιστορίας το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα των λαθών όπως έλεγε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και οι πασοκοι,εκτός από λάθη έχει κάνει αγώνες και δίνει κάθε μέρα μάχες.Με σωστά και λάθη.Αγώνες για πετυχημένες απεργίες,περιφρούρηση απεργιών σε εργοστάσια και λιμάνια,άνοιγμα διοδίων(κι άλλοι το κανουν μαγκια τους και τους άλλους),στα εξωτερικά ιατρεία για το 5ευρω.Κόμμα αγώνων είναι και το ελάχιστοι το αμφισβητούν συνήθως κάτι παρέες 30 ατόμων που αυτοαποκαλούνται κομμα εργατικης ταξης.Για να μην κάνεις λάθη πρέπει να μην κάνεις τίποτα!Εσύ που κριτηκάρεις το ΚΚΕ μήπως είσαι σε πολιτικό φορέα που δεν κάνει λαθη;

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2011 στις 3:52 μ.μ.

Δηλαδή το ρεζουμέ - όποιος κάνει κριτική στο ΚΚΕ είναι της επιρροής του Άδωνη ή του Κύρκου ή κάποιου σκοτεινού κέντρου ή αν δεν ισχύει κάτι από αυτά είναι ανιστόρητος μπορεί και κομπλεξικός.
Τώρα εσύ καλύτερα να τσεκάρεις την εγγυρότητα των όσων γράφεις διότι το κόμμα σου έχει "αποκαταστήσει" και τον Σταάλιν και τον Ζαχαριάδη. Να μας λες ότι η ιστορία του κκε σπάει σε δύο κομμάτια δηλαδή πριν και μετά το 1960 είναι πρωτότυπο.

19 Ιουνίου 2011 στις 5:34 μ.μ.

Αν αυτό θες να καταλάβεις ναι.Όποιος χρεώνει λάθη του ΚΚΕ σε γραμματεις της ΕΣΣΔ είναι σαν να λέει ότι το ΚΚΕ ήταν φερέφωνο της Μόσχας και οι κομμουνιστές ανθέλληνες πρακτορες της Ρωσσίας,όπως έλεγαν οι μοναρχοφασιστες,η χουντα λέει ανοιχτά,ο Αδωνις,ο Πλευρης και ο Κυρκος,κάτι που δε το λεν ανοιχτα ούτε οι "αριστερο"πασοκοι.
Ποιος σε είπε εσένα ότι εγώ είμαι μέλος του ΚΚΕ,επειδή το υπερασπίστηκα σε ένα ψέμα που είπες;Τι με νοιαζει τι λέει για το Ζαχαριάδη,το Σιαντο,τον Παρτσαλίδη,τον Ιωαννίδη,τον Καραγιώργη;Όλοι αυτοί μαζί μια τρίζα απ'τα αρχίδια του Άρη δεν αξίζαν!
Αλλά αν δεν υπήρχε ΚΚΕ ούτε Άρης θα υπήρχε ούτε ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!
Ποιος σε είπε ότι συμφωνώ σε όλα με το ΚΚΕ;Εγώ το στηρίζω γιατί είναι το κόμμα που σηκώνει απεργίες και δίνει αγώνες για επαναπροσληψη εργαζομένων πράξεις που δεν κάνει κανένας ιδεολόγος υπερεπαναστάτης του πληκτρολογίου!
Υπάρχει 90 χρόνια και έχει δόσει ηρωϊκούς αγώνες για τους εργαζομενους και δίνει καθημερινά.Σε αυτά τα χρόνια έχει κάνει τραγικά λάθη.Το 1924 είχε πει στοχος η "αριστερή"διακυβέρνηση που λέει σημερα ο Τσίπρας και το 1926 είπε στοχος ο σοσιαλισμός.Αργότερα είχε τα στάδια που σήμερα δε τα έχει.Ένα διάστημα χωριζε την αστική τάξη σε "ξενοδουλη","παρτιωτική" πριν από 50 χρονια περίπου.
Ποια συλλογικότητα ακολουθεί μια γραμμή 100 χρονια χωρις αλλαγές(εκτός από κάτι καμμένες γκρουπες των μλ);Οι συνθήκες δεν αλλάζουν;Αρκεί να μην αλλάζεις θέσεις σαν τα πουκάμισα,και συγνώμμη κιολας αλλά το ΚΚΕ 90 χρονια λέει πως οι λύσεις θα έρθουν στο σοσιαλισμό-κομμουνισμό και απλά αλλάζει απόψεις τι θα παλέψει μέχρι τότε.Και 20 χρόνια δεν έχει αλλάξει σχεδόν τιποτα και το κατηγορούν σαν δογματικό και "οπισθοδρομικό".
Εσύ που το κριτηκάρεις τι υποστηρίζεις;Κριτηκάρεις λάθη που εκανε πριν 50 χρονια και πριν 60 χρόνια,να σου είπα και λάθος του 1924 πριν από 80 χρόνια να έχει να το λες,έχεις κάνει λάθη ποτε;
Μάλλον δεν έχεις κάνει γιατί δεν έχεις κάνει ΤΙΠΟΤΑ!

Ανώνυμος
5 Ιουλίου 2011 στις 2:12 μ.μ.

Φταίει το ΚΚΕ γιατί κυβερνάει 50 χρόνια τώρα!!!!!!!!!!!!!!! Έλεος!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger