Home » , » Ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνουν αυτά …

Ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνουν αυτά …

Από giorgis , Κυριακή 7 Αυγούστου 2011 | 5:14 μ.μ.

Κι ενώ η μνημονική κυβέρνηση οδηγεί την δημόσια εκπαίδευση στην απαξίωση με τις αλλεπάλληλες «φαεινές» ιδέες της Διαμαντοπούλου που έχουν ξεσηκώσει όλη την εκπαιδευτική  κοινότητα εναντίον της και ενώ παράλληλα κάνει νέα λεηλασία στους μισθούς των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ένα πρωτοσέλιδο σχολιάκι απ’ την σημερινή εφημερίδα «Παρόν» μας δίνει και μια άλλη πτυχή των δραστηριοτήτων αυτού του Πασοκικού στελέχους.
Πριν το παραθέσουμε να πούμε ότι και αυτή την φορά έχουμε μια απ’ τις συνηθισμένες τακτικές των αστικών εντύπων. Αφήνουν να εννοηθεί ότι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αποφεύγοντας όμως να γράψουν τα πράγματα με το όνομα τους. «Φωτογραφίζουν» καταστάσεις, αποφεύγοντας όμως να αναφέρουν λεπτομέρειες.  Κι αυτό δεν είναι πάντοτε αθώο. Αρκετές φορές εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

Ας δούμε όμως τι γράφει πρωτοσέλιδα η φυλλάδα του Μάκη Κουρή:
«Απίστευτο και όμως αληθινό. Πρόχειρος διαγωνισμός για προμήθεια ύψους 10.000.000 ευρώ! Η είδηση είναι απόλυτα διασταυρωμένη. Την Παρασκευή έγινε πρόχειρος διαγωνισμός ύψους 10.000.000. Και οι τρεις συμμετέχοντες έδωσαν την ίδια τιμή! Γνωρίζει τίποτα επ’ αυτού η υπουργός Παιδείας κυρία Διαμαντοπούλου; Πρόχειρος διαγωνισμός για 10.000.000 ευρώ κύριε πρωθυπουργέ; Ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνουν αυτά …».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger