Home » , » Δεν θέλουν ψυχολογική υποστήριξη αρκετοί μπάτσοι. Ψυχιατρείο θέλουν.

Δεν θέλουν ψυχολογική υποστήριξη αρκετοί μπάτσοι. Ψυχιατρείο θέλουν.

Από giorgis , Τρίτη 2 Αυγούστου 2011 | 8:56 μ.μ.

 Δεν μας είπε κάτι καινούργιο σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Συστήματος, Χ. Παπουτσής μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στην Βουλή. Οι επικεφαλείς της κρατικής τρομοκρατίας αρχίζουν να έχουν εφιάλτες για το θερμό φθινόπωρο που έρχεται και προετοιμάζονται για τα καινούργια επεισόδια του ταξικού πολέμου που αναμένουν.

Ουσιαστικά με την ομιλία του ο υπουργός Μπάτσων και καταστολής επιβεβαίωσε προηγούμενο δημοσίευμα της φυλλάδας του Αναστασιάδη που έκανε λόγο «για την αξιοποίηση όλου του οπλοστασίου της Αστυνομίας: πλαστικές σφαίρες, ειδικά όπλα paint ball για το μαρκάρισμα των άτακτων διαδηλωτών, χειροβομβίδες από καουτσούκ ενώ στις πιο ...καινοτόμες ιδέες, αν και δύσκολο να πραγματοποιηθούν ιδέες, κατατάσσεται και η πρόταση να πέσουν στη μάχη των διαδηλώσεων και τα δέκα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της ΕΛ.ΑΣ».

Αυτό που πρόσθεσε ο Παπουτσής είναι ότι θα βάλει κάμερες σε περιπολικά και μηχανές της ΕΛΑΣ και θα δημιουργήσει νέο νομοθετικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των διαδηλώσεων. (Το έχουμε πει: Οπου δεν αρκεί το μαρκούτσι του τηλεσχολιαστή, το γκλοπ του μπάτσου αναλαμβάνει καθήκοντα η «τήβεννος» του δικαστή). Πρόσθεσε και κάτι άλλο ο Χ. Παπουτσής που δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο. Μίλησε  για δημιουργία μηχανισμού ψυχολογικής στήριξης των αστυνομικών. Τι να εννοεί άραγε ο ποιητής; Μήπως έχει την αίσθηση ότι όταν οι μπάτσοι δέρνουν κόσμο, αισθάνονται τύψεις; Μήπως του έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι ένστολοι υφιστάμενοι του έχουν κανένα ενδοιασμό να σπάνε κεφάλια διαδηλωτών, να ξυλοκοπούν και να σακατεύουν διαδηλωτές;  Χλωμό μας φαίνεται αν κρίνουμε από την δράση που είχαν τα καμάρια του Παπουτσή στις τελευταίες διαδηλώσεις. Τότε για ποιο λόγο άραγε χρειάζονται ψυχολογική στήριξη οι μπάτσοι.

Πάντως μια και είναι ανημέρωτος να του πούμε ότι ένας προηγούμενος συνάδελφος του, που καθόταν στην ίδια καρέκλα που είναι τώρα ο Παπουτσής είχε μια παρόμοια ιδέα, την οποία αναγκάστηκε να αποσύρει άρον – άρον. Προσπάθησε δηλαδή να διαπιστώσει την ψυχολογική κατάσταση των μπάτσων.

Την συνέχεια την διαβάζουμε στις εφημερίδες της εποχής:
«Πριν καλά – καλά αρχίσουν τα ψυχομετρικά τεστ για τους αστυνομικούς τρεις από αυτούς έχουν κριθεί από τους ψυχολόγους ότι «κακώς φέρουν όπλο». Το ανησυχητικό είναι ότι από τα τεστ έχουν περάσει μόλις 50 αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν κυρίως σε τμήματα στο κέντρο της Αθήνας».
Με απλά λόγια, συνολικά 3.000 μπάτσοι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αφού και με την σφραγίδα ειδικών επιστημόνων κουβαλάν ψυχολογικά προβλήματα και «κακώς φέρουν όπλο»!!!!

Δεν είναι καλύτερα να ασχοληθεί μ’ αυτή την περίπτωση ο Παπουτσής;

Δεν θέλουν ψυχολογική υποστήριξη αρκετοί μπάτσοι. Ψυχιατρείο θέλουν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Αυγούστου 2011 στις 9:09 μ.μ.

Mελιγαλά θέλουν,είναι προδότες της εργατικής τάξης και του λαού!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger