Home » » Την Τετάρτη 26/10 στις 7 μ.μ διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα

Την Τετάρτη 26/10 στις 7 μ.μ διαδηλώνουμε στο Σύνταγμα

Από giorgis , Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 | 2:32 μ.μ.

Την ερχόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10/11 η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίζει για το μέλλον μας και ράβει νέο, ακόμη στενότερο και "κουρεμένο" κοστούμι φτώχειας και εξαθλίωσης.

 Χωρίς να λαμβάνει υπόψιν την θέληση μας.

 Η παρούσα έκπτωτη, λαομίσητη και αδίστακτη "κυβέρνηση" (που ούτε καν συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις). ή ίσως μια επόμενη μνημονιακή κυβέρνηση συνεργασίας, θα προσπαθήσει να εφαρμόσει τις αποφάσεις που θα παρθούν και τα νέα μέτρα που θα τις συνοδεύουν, ενάντια στην θέληση του κυρίαρχου λαού.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 7 ΜΜ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ:

 1) ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 2) ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΣΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ

3) ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΟΙΚΕΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ, ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Ομάδα αντίστασης Συντάγματος
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 6:44 μ.μ.

Μη σώσει και το δημοσιεύσετε. Διαβάστε το μου αρκεί.

Άϊντε ορέ! Τώρα που δεν θα υπερασπίζεται το ΚΚΕ με τα ΚΝΑΤ τη βουλή καιρός να την καταλάβετε! Να την πυρπολήσετε! Να καταργήσετε το κράτος! Να δώστε ένα χεράκι στην "Άμεση Δημοκρατία [που] αναδύεται [από]τα συντρίμμια του παλιού κόσμου".
Εμπρός ορέ παλουκάρια εσείς "το αντιεξουσιαστικό κίνημα, που τα τελευταία 30 χρόνια μπαινοβγαίνει στις φυλακές και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντίστασης της κοινωνίας ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο, έχει αποκτήσει δύναμη, δυνατότητα και συνείδηση".
Και όποιος διαφωνήσει ξέρει τι θα πάθει, το μήνυμα δόθηκε την Πέμπτη.
Για μέρες στην κεντρική σελίδα τοy indymedia το σύνθημα "ΚΚΕ το κόμμα σου χαφιέ" και τώρα το διευρύναμε για όσους μας είχαν ξεφύγει σε: "Η αντίστασή μας στην πολιτική-οικονομική κατοχή του κεφαλαίου συνεχίζει αμείωτη, συντρίβοντας τόσο την κρατική καταστολή όσο και την κατασταλτική καθεστωτική "αριστερά". Εκτός αυτού οι επιθέσεις των αναρχικών "επαναστατών" σε γραφεία του ΚΚΕ και στη ΚΝΕ στις σχολές είναι κι αυτό ένα μήνυμα
Όποιος δεν το πιάσει το υπονοούμενο κακό της κεφαλής του το μαλάκα. Όποια αριστερά, όποιος αριστερός, όποιος αντισυστημικός δεν πήρε χαμπάρι πως το ρόλο των γκοτζαμάνιδων τον ανέλαβε η αναρχία και συνεχίζει να μιλάει για καλούς αναρχικούς και για κάποιους που δηλώνουν αναρχικοί και κάνουν μαλακίες ή δεν έχει άντερα να πει τα πράγματα με τ' όνομά τους ή φοβάται να μη πέσει θύμα των αναρχικών γκοτζαμάνιδων. Όποιοι δεν βλέπουν την πρόθεση της αναρχίας να γίνει η αιχμή το δόρατος σε μια εξελισσόμενη μεγάλη προβοκάτσια ενάντια στο εργατικό κίνημα, δεν θέλουν να το δουν ή βάζουν πλάτη στην αναρχία να γαμήσουν το εργατικό ταξικό κίνημα!
Ένας εργάτης, που για τους αναρχικούς είμαι "πρόβατο σε μαντρί", «είμαι κομματόσκυλο», έχω "σκατά στο κεφάλι μου", "παίρνω γραμμή από το Σείριο", και έχει βαρεθεί τους επαμφοτερίζοντες αριστερούς επαναστάτες του τύπου και με τον "αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ".

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 7:14 μ.μ.

Ego prosopika tha ftino osous aftoapokalounte anarhikoi kai antieksousiastes,ean tora pou i vouli einai afrouriti apo tous PAME/KKE,den tin kapsoun ...Tha tous vlepo san skoulikia !

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 10:42 μ.μ.

Επειδή η πλύση εγκεφάλου του Περισσού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, μερικές απαντήσεις στους ΚΚΕδες σχολιαστές:
1)Η απόφαση του ΚΚΕ να περικυκλώσει ΜΟΝΟ του ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη βουλή -αν και η πρωτοβουλία της περικύκλωσης ΔΕΝ ήταν δική του- έχοντας στραμμένη την περιφρούρηση απέναντι σε όλους τους άλλους διαδηλωτες (οι οποίοι αριθμητικά στο σύνολό τους ήταν πολύ περισσότεροι απο αυτούς του ΚΚΕ), ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ τη διέλευση και την προσέγγιση του κτηρίου της βουλής σε ΟΛΑ τα άλλα κομματικά, συνδικαλιστικά ή κινηματικά μπλοκ, αλλά ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ την διέλευση στους βουλευτές(!), ένα πράγμα συνεπάγεται. Με ολοφάνερη την οργή και τη διάθεση μεγάλου πλέον κομματιού απλού κόσμου να κινηθεί κατά της βουλής (το βίντεο με τη γιαγιά που πετάει πέτρες κατά των μπάτσων μαζί με νεολαίους κυκλοφορεί στο διαδίκτυο) και με δεδομένη την ύπαρξη των συγκρουσιακών, αντιεξουσιαστικών ομάδων (ή των προβοκατόρων κατά το ΚΚΕ) ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ οτι τα πράγματα θα οδηγούνταν σε ένταση και σύγκρουση -και στο ΚΚΕ φυσικά δεν είναι χαζοί, αυτό το γνώριζαν! Άρα η ηγεσία του ΚΚΕ είχε ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ την σύγκρουση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο (ή τους προβοκάτορες κατά το ίδιο) για ψηφοθηρικούς λόγους, για λόγους κομματικής συσπείρωσης (αλλά και για άλλους λόγους;;;), αδιαφορώντας για τις προφανείς γενικότερες αρνητικές συνέπειες που αυτή η σύγκρουση θα προκαλούσε στο αντικαπιταλιστικό κίνημα.
2)Αν το ΚΚΕ είχε αφήσει έστω και μια μικρή περιοχή προσέγγισης προς το κτήριο της βουλής ελέυθερη στα άλλα μπλοκ των διαδηλωτών, κανείς δε θα είχε ασχοληθεί μαζί του...
3)Όταν η περιφρούρηση του ΚΚΕ αποχωρούσε συντεταγμένα απο το κτήριο της βουλής, ταυτόχρονα και εξίσου συντεταγμένα έπερναν τη θέση της περιφρούρησης τα ΜΑΤ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αποχώρησης του ΚΚΕ, τα ΜΑΤ εξαπέλυσαν απανωτές, ανηλεείς επιθέσεις και επιχειρήσεις σκούπα κατά των υπόλοιπων διαδηλωτών με σκοπό την οριστική τους διάλυση. Οι συγκρούσεις έφτασαν μέχρι την πλατεία μοναστηρακίου, για όποιον δεν το γνωρίζει.
4)Προφανώς στις επόμενες συγκεντρώσεις που θα λάβουν χώρα στο σύνταγμα, μπροστά στη βουλή θα βρίσκονται οι ορδές των ΜΑΤ -εφόσον δεν τους πάρουν πάλι τη δουλειά τα ΚΝΑΤ- οι οποίες ορδές των ΜΑΤ θα συνεχίζουν να χτυπούν ανηλεώς διαδηλωτές, να ρίχνουν τόνους χημικών κ.ο.κ. αποτρέποντας έτσι την εισβολή των διαδηλωτών στη βουλή. Ζητούμε συγγνώμη απ' τους οπαδούς του ΚΚΕ που δεν καταφέραμε ως τώρα να τις νικήσουμε. Πάντως εμείς προσπαθούμε...
Με τις υγείες σας και να χαίρεστε τις επιλογές της ηγεσίας σας...

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 2:56 π.μ.

Μη σώσει και το δημοσιεύσετε. Διαβάστε το μου αρκεί.
Φωτισμένε συγκρουσιακέ αντιεξουσιαστή, αναρχικέ με άπλυτο εγκέφαλο σε αντίθεση με τον πλυμένο από τον Περισσό δικό μου, ή ότι άλλο αυτοπροσδιορίζεσαι, στη συνάντηση που είχα με τους Ελ στο Σείριο -που πετάχτηκα για γραμμή- δεν ήρθε καμιά άλλη ανακοίνωση ή κάλεσμα του αντιεξουσιαστικού, αναρχικού κινήματος, άλλου κόμματος ή πολιτικής οργάνωσης που να βάζει στόχο την επίθεση στη βουλή ή τον αποκλεισμό της πρόσβασης στους βουλευτές πλην αυτής του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ για συμβολικό αποκλεισμό της βουλής που θα επέτρεπε την είσοδο σ’ αυτή στους βουλευτές. Όποιος δηλώνει εκ των υστέρων άλλες προθέσεις είναι δήλωση υπόπτως προβοκατόρικη. Αν έτσι έχουν τα πράγματα, «οι συγκρουσιακές, αντιεξουσιαστικές ομάδες» μέχρι τώρα το μόνο που έκαναν ήταν με ανάχωμα και στην πλάτη των διαδηλωτών να μπαχαλεύουν μεγάλες συγκεντρώσεις. Έ λοιπόν επιστρέφοντας με γραμμή από το Σείριο και τη συνάντησή μου με τους Ελ, το μόνο καινούριο που έμαθα είναι πως οι αναρχομπάχαλοι γκοτζαμάνιδες την πέφτουν τώρα με μολότοφ σε διαδηλωτές και εργάτες που είναι με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Το αν είστε επαναστάτες, προβοκάτορες, ασφαλίτες ή οτιδήποτε άλλο χέστηκα. Είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου.
Στο άλλο καίριο ζήτημα που θίγεις, η απουσία μου στο Σείριο για γραμμή, δυστυχώς δεν μου επέτρεψε να ξέρω αν το ΠΑΜΕ που «έχοντας στραμμένη την περιφρούρηση απέναντι σε όλους τους άλλους διαδηλωτές» τους κοίταζε απειλητικά και άγρια και πόσο. Το πόσο όπως καταλαβαίνεις είναι κρίσιμος παράγοντας στην πολιτική εκτίμηση. Αν έτσι έχουν τα πράγματα έχεις δίκιο, το «ΚΚΕ είχε ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ την σύγκρουση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο».
Μην ξεχάσεις όμως πως στις επόμενες συγκεντρώσεις ίσως να σας δείξουν συμπάθεια κάποιοι λίγοι επαμφοτερίζοντες αριστεροί που ακόμα σας καλύπτουν και σας ανέχονται είτε γιατί η απειλή στην πρώτη σελίδα του indymedia πως "η αντίστασή μας στην πολιτική-οικονομική κατοχή του κεφαλαίου συνεχίζει αμείωτη, συντρίβοντας τόσο την κρατική καταστολή όσο και την κατασταλτική καθεστωτική "αριστερά" πιάνει τόπο και κλάνουν πατάτες, ή φοβούνται πως θα δεχτούν την «επαναστατική οργή» των αναρχικών με πυρπολήσεις γραφείων κατ’ αναλογία με τις πυρπολήσεις γραφείων του ΚΚΕ.
Άι σιχτίρ ορέ, υπάρχει ακόμα αριστερός που κάθεται να συζητήσει μαζί σας σοβαρά; Αλαζόνα αντιεξουσιαστή, αναρχικέ δική σας είναι η επιλογή να διαχωριστείτε από το ταξικό εργατικό κίνημα. Υπερφίαλε ατομιστή αυτόνομε αναρχικέ μάθε πως μπορεί την ηγεμονία στο ταξικό κίνημα να την είχε και να την έχει το ΚΚΕ, αλλά η ιστορία του ταξικού εργατικού κινήματος στη χώρα μας είναι πολύ πλούσια αμαθέστατο παγώνι. Μάθε γκοτζαμάνη της αναρχίας πως την επίθεση σε διαδηλωτές την καταδικάζουν με αηδία κι άλλοι πλην ΚΚΕ τυφλωμένε φανατικέ. Μάθε πως κι άλλες φορές το εργατικό κίνημα ήρθε αντιμέτωπο με δυσκολίες και τα κατάφερε χωρίς «την ύπαρξη των συγκρουσιακών, αντιεξουσιαστικών ομάδων», ούτε τώρα τις έχει ανάγκη θα τα καταφέρει να είσαι σίγουρος.
Ένας εργάτης, που για τους αναρχικούς είμαι "πρόβατο σε μαντρί", «είμαι κομματόσκυλο», έχω "σκατά στο κεφάλι μου", "παίρνω γραμμή από το Σείριο", και έχει βαρεθεί τους επαμφοτερίζοντες αριστερούς επαναστάτες του τύπου και με τον "αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ".

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 10:32 π.μ.

Δεν μου λετε ρε γεναια παλικαρια, αριστερα, δεξια κεντρο, αναριχκοι ακροδειξια, ακροαριστερα και λοιποι,
ΕΜΑΣ μας ρωτησατε;
Ναι ναι γενναοι μου , ΕΜΑΣ τους υπολοιπους μας ρωτησατε ρε;
Εμας που ΘΕΛΟΥΜΕ να επιβιωσουμε, σας περναει καπου απο το μυαλο , οτι αρχησατε ΝΑ ΜΑΣ την δινεται στα νευρα;
ΛΕΩ Μηπως σας περασε πουθενα;
Μηπως ΔΕΝ δινουμε δυαρα τσακιστη για αυτες τις τριχες ,πχ τον πετροπολεμο σας; και τις ιδεολογικες σας διαφορες
Λεω μηπως;
Μηπως παρατηρησατε ρε χτες, οτι σας... καμαρωναμε; και ειχαμε αηδιασει;
ΛΕΩ μηπως...
ΜΗΠΩΣ νομιζεται οτι αν αποφασισουμε να μπουμε, θα μας κρατησει καποιος; ΠΧ το ΚΝΑΤ, ΜΑΤ ή το οποιο μπλοκ; Η οτι θα σας ρωτησουμε, να δουμε ιδελογικα τι θα μας πειτε;
Τι λετε ρε;
Εμεις ειμαστε να πεθανουμε. ΟΚ δεν πειραζει. Χαλαλι για τα παιδια μας. Εως τωρα ΔΕΝ μας εχετε δει, αν πιστευεται ομως οτι δεν ειμαστε ΕΔΩ, σας εχω νεα. Απο εδω και περα θα μας βλεπετε. ΧΩΡΙΣ συμβολα, πατρονες και κομματα. Μην βρεθειτε στον δρομο μας.

Την παιδικη σας χαρα να την παιξετε αλλου παιδακια.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

ΑΝΩΝΥΜΟΙ

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2011 στις 4:21 μ.μ.

Προς τον εκ του Σείριου οπαδό του ΚΚΕ, απο τον προηγούμενο αναρχικό, αντιεξουσιαστή, προβοκάτορα παρακρατικό:
1)Το κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σύνταγμα είχε επισήμως ανακοινωθεί απο τη ΓΣΕΕ απο τις 13 του Οκτώβρη (http://www.gsee.gr/news/news_view.php?id=1672). Φυσικά και η γνωστή ξεπουλημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ δεν υπήρχε περίπτωση να αναφέρει επίσημα και ξεκάθαρα οτιδήποτε ριζοσπαστικό ή ανατρεπτικό, όπως η παρεμπόδιση των βουλευτών ώστε να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των καλεσμάτων απο σωματεία εργαζομένων, κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, συνελεύσεις πολιτών, αλλά και του αντιεξουσιαστικού χώρου, μαζί με μεγάλο κομμάτι απλού κόσμου που κατέβηκε στο σύνταγμα, είχαν σκοπό την αποτροπή -με κάθε τρόπο- της ψήφισης του νομοσχεδίου και όχι απλά την άσκηση ψυχολογικής πίεσης με τα μάτια(!!!!) ώστε να φιλοτιμηθούν οι κύριοι βο(υ)λευτές και να μην το ψηφίσουν. Το ΚΚΕ -ΜΕΤΑ την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ- αποφάσισε να παρεβρεθεί κι αυτό στο σύνταγμα, μόνο που αυτήν τη φορά αντί για τη συνηθισμένη του περατζάδα, αποφάσισε να αναλάβει εργολαβικά και ετσιθελικά την περικύκλωση-περιφρούρηση του κτηρίου της βουλής απο ΟΛΟΥΣ τους άλλους διαδηλωτές...
2)Η συμπεριφορά της περιφρούρησης του ΚΚΕ ήταν άκρως προκλητική όχι μόνο προς όλα τα υπόλοιπα οργανωμένα μπλοκ συνδικάτων, κομμάτων και πρωτοβουλιών στα οποία ούτε κατά διάνοια δεν επέτρεπε την προσέγγιση προς το κτήριο της βουλής, αλλά πολλές φορές και προς μεμονωμένους διαδηλωτές των οποίων η φάτσα δεν άρεσε στην περιφρούρηση και απο τους οποίους είχε φτάσει στο σημείο να ζητά ταυτότητα και να διενεργεί και σωματικό έλεγχο!
Όσο για τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με "ραίνεις", σε ευχαριστώ και στα επιστρέφω στο σύνολό τους...
Υ.Γ.: Αμάν με αυτήν την αγωνία σου "μη σώσει και το δημοσιεύσετε" και "μη σώσει και το δημοσιεύσετε"! Μη φοβάσαι, το "Βαθύ Κόκκινο" δίνει βήμα σε όλες τις απόψεις. Δεν είναι "Περισσός" να επιτρέπεται ΜΙΑ και μόνο άποψη, ΜΙΑ και μοναδική αλήθεια, αυτή του ΚΚόμματος...
Υ.Γ.2: Προς τον άλλο σχολιαστή που εκπροσωπεί τους απροσδιόριστους "άλλους":Κι εμείς μέρος του λαού είμαστε κι εμείς πεινάμε κι εμείς πεθαίνουμε και μαζί του παλεύουμε (με τα όποια λάθη και τις αστοχίες μας). Μόνο που έχουμε προσδιορίσει τον εχθρό (καπιταλισμός) και παλεύουμε για την ανατροπή του ώστε τη θέση του να πάρει μια κοινωνία άλλη, μια κοινωνία ελευθερίας, ισότητας και αυτονομίας. Προσδιόρισε κι εσύ τους στόχους σου και τα ξαναλέμε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger