Home » , » Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό (με ελικόπτερο;) (Βίντεο)

Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό (με ελικόπτερο;) (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011 | 12:03 π.μ.

Την «τιμητική» του, σε κάποια τηλεοπτικά δελτία είχε σήμερα το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 2 χρόνων στην κυβέρνηση. Μας θύμησαν (Δείτε το βίντεο) τι έλεγε προεκλογικά ο πολιτικός απατεώνας Γ. Παπανδρέου-Τσολάκογλου για να κλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού με στόχο να εκτελέσει το σχέδιο που είχε φτιάξει αυτός και η κλίκα του για να εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό και να ξεπουλήσουν την όποια δημόσια περιουσία υπάρχει … με το αζημίωτο.

Γιατί αν εμείς είμαστε κάπως προσεκτικοί και περιοριζόμαστε σε χαρακτηρισμούς του τύπου «πολιτικοί απατεώνες» και «κλέφτες του ιδρώτα του ελληνικού λαού», ένας δημοσιογράφος, ο Γιώργος Δελαστίκ δεν μάσησε τα λόγια του και έγραψε στην εφημερίδα «Πριν»:

«Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους αλλά και για τη χώρα γενικότερα αποδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη λυσσαλέα αντιλαϊκή πολιτική της. Με εξαίρεση τις "κυβερνήσεις" των δοσίλογων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της πατρίδας μας, ποτέ άλλοτε ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ακολουθήσει στον οικονομικοκοινωνικό τομέα τόσο υστερικά εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα πολιτική….. Όλη τη χώρα σκοπεύει να πουλήσει το ΠΑΣΟΚ. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό αμέσως μόλις πέσει, καθώς ούτως ή άλλως η κολπική τους αποστολή έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε μία και μοναδική θητεία …».


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger