Home » , » Με νοοτροπία νεοναζί ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα

Με νοοτροπία νεοναζί ο Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα

Από giorgis , Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 | 1:57 μ.μ.

 Μας έστειλαν ένα βίντεο όπου διακρίνεται ο Γερμανός πρεσβευτής στην Ελλάδα Roland Michael Wegener να παρίσταται σε μια εκδήλωση στην Παραμυθιά. Γράφει αυτός που ανάρτησε το βίντεο: «29/09/2011 Παραμυθιά. 68 χρόνια μετά την εκτέλεση των 49 Προκρίτων, η πόλη τιμά και θυμάται την θυσία των ηρώων συμπολιτών της, που εκτελεστήκαν από τους Γερμανούς με την συνεργασία των Τσάμηδων».

Παρακολουθώντας το βίντεο ακούμε το εξής εξωφρενικό από το στόμα του Γερμανού πρεσβευτή: «Σας σκοτώσαμε στην Κατοχή, γι' αυτό τώρα σας βοηθάμε να ξεπεράσετε την κρίση!». Πραγματικά μένεις άφωνος όχι μόνο απ’ τον κυνισμό και το θράσος του γερμανού αξιωματούχου αλλά και από την «παγωμάρα» που επικράτησε στο ακροατήριο που παρακολουθούσε την εκδήλωση. Αντι να τον γιουχάρουν –το ελάχιστο που μπορούσαν να κάνουν- δεν υπήρξε η παραμικρή αντίσταση.

Τι διάολο, δεν βρέθηκε ούτε ένας από το ακροατήριο να τα παίρνει στο κρανίο απ’ αυτή την απίστευτη πρόκληση; Και δεν μιλάμε για τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, δήμαρχοι, περιφερειάρχες και παπάδες που ήταν παρόντες και έκαναν μόκο.
Δεν υπήρχαν στην εκδήλωση συγγενείς από τους εκτελεσμένους, δεν υπήρχαν αγωνιστές της Εθνικής αντίστασης;

Είναι εκπληκτικό επίσης, ότι με τις δηλώσεις του πρέσβη ταυτίζεται το σύγχρονο γερμανικό κράτος με το ναζιστικό καθεστώς που αιματοκύλησε τον κόσμο. Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος Γερμανός θαυμάζει τα "κατορθώματα" του ναζιστικού καθεστώτος, αναπολεί το Γ’ Ράιχ και τώρα πάλι αισθάνεται επικυρίαρχος στην Ελλάδα γιατί από την στρατιωτική κατοχή περάσαμε στην οικονομική κατοχή πάλι απ’ τους Γερμανούς και όχι μόνο.

Οσο για την διαπίστωση του ότι το Γερμανικό κράτος μας βοηθάει να ξεπεράσουμε την κρίση, έχουμε κάνει τόσες αναρτήσεις για το πώς μεταφράζεται αυτή η «βοήθεια» που θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε.


Υ.Γ: Αλλη πονεμένη ιστορία το ότι το ελληνικό κράτος διαχρονικά είναι το μόνο που δεν έχει διεκδικήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις για τα θύματα και τις υλικές καταστροφές που δημιούργησε το ναζιστικό καθεστώς στην χώρα μας
 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Οκτωβρίου 2011 στις 12:08 μ.μ.

Γιατί παραποιείτε τα λόγια του πρεσβευτή; Όποιος θέλει ας δει το βίντεο στο 14.00-14.30 λεπτό και να μας πει αν μίλησε με αυτά τα λόγια...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger