Home » , » Γκεμπελισμός, το ανώτατο στάδιο της κρατικής προπαγάνδας

Γκεμπελισμός, το ανώτατο στάδιο της κρατικής προπαγάνδας

Από ciaoant1 , Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 | 4:31 μ.μ.

Βρώμικα παιχνίδια από τους φασίστες: Η ψέυτικη αφίσα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο

Τα πράγματα ζορίζουν, και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πολύ "χοντρές" μάχες, καθώς η άρχουσα τάξη "παίζει τα ρέστα της" προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία της.

Δεν είναι τυχαίο που το πιο επιθετικό κομμάτι της, οι ακροδεξιοί έβγαλαν μια ψεύτικη "αφίσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ" στο διαδίκτυο, με σκοπό καθαρά να ρίξουν "λάσπη". Στη αφίσα αυτή, όπως βλέπετε, εμφανίζουν το ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως υποστηρικτή...μιας συμμορίας αλλοδαπών ληστών!

Ευχαριστώ τον αναγνώστη που μου έστειλε με email το λινκ με τη σχετική αυτή "είδηση", όπως τη μετέδωσε ένα από αυτά τα διάφορα δεξιά/ακροδεξιά blog. Εννοείται πάντως ότι θα δούμε πολλά ακόμα, τόσο σε επίπεδο λάσπης, όσο και σε επίπεδο βίαιης καταστολής από το κράτος, αλλά και το παρακράτος. Η συγκεκριμένη δηλαδή προσπάθεια (που έτσι κι αλλιώς είναι "υπερβολικά γελοία" για να γίνει πιστευτή από πολλούς) δεν θα είναι η μοναδική, αλλά αντιθέτως αυτές οι κινήσεις θα πολλαπλασιαστούν αν δεν τους σταματήσουμε.

Από τη στιγμή που η άρχουσα τάξη έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, δε θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ακόμα και τα χειρότερα ψέματα, ακόμα και την πιο ελεεινή προβοκάτσια, ώστε να δικαιολογήσει κατ΄αυτόν τον τρόπο τα νέα πογκρόμ, τους νέους διωγμούς, τους νέους βασανισμούς λαικών αγωνιστών, ώστε τελικά να ξαναγλιτώσουν οι ολιγάρχες που μας εκμεταλλεύονται, και να συνεχίσουν να μας κυβερνάνε "εις τους αιώνες των αιώνων αμήν" ανενόχλητοι.

Εδώ και η επίσημη απάντηση του ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Προβοκατόρικη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανήσυχοι οιτυφλοπόντικες του συστήματος από την άνοδο της πάλης των εργαζομένων και τουλαού για την ανατροπή της κυβέρνησης και του κοινωνικού σφαγείου κεφαλαίου – ΕΕ- ΔΝΤ, τον ρόλο που παίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτή την κοινωνική εργατική ανταρσία,αποφάσισαν να κτυπήσουν με βρόμικα κόλπα. Με εκτελεστικά όργανα λαθρόβια σάιτκαι μπλογκ της ακροδεξιάς κατασκεύασαν μια δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τηνοποία δήθεν το μέτωπο ζητά την απελευθέρωση των συλληφθέντων Αλβανών,υπονοώντας ότι αναφερόμαστε στους κατηγορούμενους για ληστείες, κακοποιήσεις,βιασμούς κλπ!

Προφανώς,πρόκειται για προβοκάτσια, που ελάχιστοι μπορεί να πιστέψουν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑαγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων Ελλήνων και μεταναστών, ενάντιαστον ρατσισμό και τη φτώχεια, για την ανατροπή της πολιτικής και του συστήματοςπου γεννά την ανέχεια, τη βία, την εγκληματικότητα.

Τυφλοπόντικες πίσωστις τρύπες σας! Η οργή του λαού δεν ανακόπτεται!
Ενημερωτικά, η αφίσα που κυκλοφόρησαν οι φασίστες είναι φωτομοντάζ από μια αφίσα για τις βουλευτικές εκλογές του 2009, όπως με ενημέρωσε ο αναγνώστης:


Εμείς πάντως με αυτή την ευκαιρία θυμίζουμε και ένα παλιότερο άρθρο μας σχετικά με το ζήτημα της μετανάστευσης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger