Home » , , » Δήλωση Α. Παπαρήγα 3/11 (Βίντεο)

Δήλωση Α. Παπαρήγα 3/11 (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 | 5:58 μ.μ.

Κι ενώ άρχισε την ομιλία του ο τύποις πρωθυπουργός προς την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας υπερήφανος για τα όσα κατορθώνει η κυβέρνησή του κάθε μέρα, όλα δείχνουν ότι έχει μπει στα σκαριά ο σχηματισμός μεταβατικής κυβέρνησης. Είχε προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου –Σαμαρά.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έκαναν την γ.γ του ΚΚΕ να προβεί σε δήλωση σύμφωνα με την οποία το ΚΚΕ ζητάει άμεσα βουλευτικές εκλογές από υπηρεσιακή κυβέρνηση. «Αυτό που ψήνετε ανάμεσα στην Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ για να δημιουργηθεί μια μεταβατική κυβέρνηση ένα πράγμα σημαίνει. Ότι αυτή η κυβέρνηση θα φέρει στην βουλή για να ψηφιστεί η σύμβαση πτώχευσης της Ελλάδας η οποία συνεπάγεται νέα άγρια μέτρα» τόνισε ανάμεσα στα αλλά η Α. Παπαρήγα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Βασίλης
3 Νοεμβρίου 2011 στις 6:31 μ.μ.

Κυρία Παπαρήγα το χρέος πριν δύο χρόνια μας λέγατε ότι ανήκει στον καπιταλισμό...τώρα θέλετε διαγραφή του!

Κωλοτούμπα ολκής!

Ψηφοφόρος ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 9:08 μ.μ.

τί αλλάζει !!! ψηφοφόρε της Ανταρσυα , με την νυν δήλωση της Αλέκας? μήπως η διαγραφή του χρέους είναι θέση διαφορετική από την πολιτική τοποθέτηση περί "χρέους της πλουτοκρατίας"? Το ένα είναι συμπηκνωμένη πολιτική αναφορά στο χαρακτήρα της οικονομίας και άρα του χρέους και το άλλο προοπτική διεξόδου......έλεος αντι-ΚΚΕδες.
Ψηφοφόρος ΚΚΕ.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 9:30 μ.μ.

^
|
|
|
erhmhn

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 9:57 μ.μ.

eipe h paparhga diagrafei tou xreous mesa ston kapitalismo?!!!!thn ankoinwsh tou politikou grafeiou tou kke pou eixe titlo<>den thn 8umomaste?

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:04 μ.μ.

Μας είχα για πιο ευφυείς... ωρέ σύντροφε ψηφοφόρε.

Βασίλης
3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:38 μ.μ.

Και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ είχε μιλήσει για διαγραφή του χρέους με κομμουνιστική προοπτική και πρόταση εξουσίας στο λαό! Αντι-ΚΚΕ,αντι-Συριζα δεν είναι κανείς! Μόνο η ηγεσίες των αριστερών δυνάμεων που μπλοκάρουν την συσπείρωση της κοινωνικής Αριστεράς!

Ανώνυμος
4 Νοεμβρίου 2011 στις 11:53 π.μ.

Ημαρτον ρε συντροφοι..
μεχρι να λυσετε εσεις το τι ειπε και ποτε η παπαρηγα και αν ειναι αρκετα επαναστατικος η οχι ο συριζα,το νεο μνημονιο θα υπογραφεται και εμεις θα φτωχαινουμε!
Συμπραξη ΚΚΕ-ΣΥΝ το συντομοτερο δυνατον για να σωσουμε οτιδηποτε, αν σωζεται

Ανώνυμος
14 Νοεμβρίου 2011 στις 3:20 π.μ.

ΠΟΛΥ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ - ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΓΚΟΡΜΑΤΣΩΦ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΤΗ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΞΑΝΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ.ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΥΛΑΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ . . .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger