Home » , » Ξανά αμερικανική επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ εναντίον του Ιράν αυτή τη φορά

Ξανά αμερικανική επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ εναντίον του Ιράν αυτή τη φορά

Από giorgis , Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 | 4:47 μ.μ.

Η Boeing παρέδωσε τη «μητέρα όλων των διατρητικών βομβών» στη USAF

Ενώ η αμερικανική κυβέρνηση ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στο καθεστώς του Ιράν για να σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, αφήνοντας όμως να εννοηθεί ότι στην παρούσα φάση δεν είναι εντός των προθέσεων της ο άμεσος βομβαρδισμός του, οι αποκαλύψεις σχετικά με τις νέες τεράστιας καταστρεπτικής ισχύος βόμβες που ενίσχυσαν το οπλοστάσιο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, αποδεικνύουν ότι η απόφαση έχει ληφθεί.

Τρόμο προκαλούν στην ανθρωπότητα αφενός οι απειλές του Κράτους Τρομοκράτη Ισραήλ ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσει ακόμη και πυρηνικά όπλα προκειμένου να καταστρέψει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, αφετέρου τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Αμερικανική εταιρεία Boeing παρέδωσε την πρώτη παρτίδα της νέας γιγάντιας διατρητικής βόμβας βάρους 15 τόνων περίπου η οποία είναι βαρύτερη κατά 5 τόνους από την πιο ισχυρή βόμβα που διέθετε το αμερικανικό οπλοστάσιο. Στόχος των βομβών αυτών υπόγειες εγκαταστάσεις κτισμένες μέσα σε ορεινούς όγκους και θωρακισμένα υπόγεια καταφύγια. Με κόστος 314 εκατ. $ η USAF έχει παραγγείλει συνολικά 20 βόμβες οι οποίες ονομάζονται Μαζική Διάτρηση Πυρομαχικών (ΜΟΡ) χρησιμοποιούν κατεύθυνση GPS και μεταφέρονται από αεροσκάφη B-52 και Β-2.

Η γιγαντιαία βόμβα έχει πολεμική κεφαλή που ξεπερνά τους 2,5 τόνους και μήκος πάνω 6 μέτρα. Η ΜΟΡ δοκιμάστηκε πρόσφατα στο πεδίο βολής του White Sands στο Νέο Μεξικό, εκεί που είχε πραγματοποιηθεί και η πρώτη δοκιμή της ατομικής βόμβας το 1945. Η εκρηκτική ισχύς του όπλου είναι 10 φορές μεγαλύτερη από την προηγούμενη διατρητική βόμβα BLU-109 ενώ είναι κατά 5 τόνους βαρύτερη από την θηριώδη GBU-43 MOAB, η οποία μέχρι πρότινος ονομαζόταν και ως «μητέρα όλων των βομβών».

Στις αρχές του μήνα ο αντιπτέραρχος Scott Vander Hamm ο οποίος είναι υπεύθυνος για το στόλο των βομβαρδιστικών Β-2 είχε δηλώσει σχετικά: «κανένα άλλο όπλο δεν μπορεί να εισχωρήσει σε αυτούς του θωρακισμένους και καλά προστατευμένους υπόγειους στόχους όπως η ΜΟΡ. Έχει σχεδιαστεί ειδικά εναντίον δύσκολων στόχων εκεί που ο εχθρός τοποθετεί «πράγματα» που ο πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί  ρίσκο».

Η εταιρεία Boeing δεσμεύθηκε να μην κάνει ανακοινώσεις για το νέο αυτό όπλο ούτε καν το πότε ακριβώς παραδόθηκε η πρώτη παρτίδα των όπλων αυτών, αλλά το μόνο που έγινε γνωστό πως η ΜΟΡ δημιουργήθηκε στα εργαστήρια Skunk Works στο πλέον δηλαδή απόρρητο μέρος ερευνητικών προγραμμάτων της Boeing. Οι υπόλοιπες από τις παραδόσεις αναμένονται στις αρχές του 2013.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στις ΗΠΑ, η άθλια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ συνεχίζει και επεκτείνει την στρατηγική στρατιωτική συμφωνία με το κράτος Φονιά Ισραήλ. Οι ασκήσεις μεταξύ των δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας των δύο χωρών έχουν εξάλλου ως σενάριο την επίθεση κατά του Ιράν.

Εμείς απαντάμε:

Ανατροπή της επαίσχυντης και επικίνδυνης στρατηγικής συμμαχίας μεταξύ του αστικού κατεστημένου σε Ελλάδα και Ισραήλ που μπλέκει τον λαό μας σε πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς ικανούς, εκτός των άλλων, να δημιουργήσουν εκδικητικά και ανταποδοτικά πλήγματα.

Να αποχωρήσει τώρα η Ελλάδα από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ. Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα. Απαγόρευση και άμεση καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger