Home » , , » Συγκέντρωση στον Χολαργό για να ματαιωθεί εκδήλωση του ΛΑΟΣ

Συγκέντρωση στον Χολαργό για να ματαιωθεί εκδήλωση του ΛΑΟΣ

Από giorgis , Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011 | 5:21 μ.μ.

Η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου καλεί σήμερα συγκέντρωση στις  18:30 μ.μ στο Δημαρχείο Χολαργού, Περικλέους 55, για να ματαιώσει συγκέντρωση του ΛΑΟΣ.

Στο σχετικό Κάλεσμα αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Μια μέρα μετά τη 17 Νοέμβρη, το ΛΑΟΣ οργανώνει εκδήλωση στο Δημαρχείο Χολαργού με ομιλητές τους Αϊβαλιώτη Κων/νο, Γεωργιάδη Άδωνη, Καραθάνο Μπάμπη με θέμα: "Προτάσεις για την έξοδο της πατρίδας από την κρίση, ενημέρωση για τα επιτεύγματα του ΛΑ.Ο.Σ"…
Σαν κάτοικοι αποφασίσαμε να την ματαιώσουμε και να δηλώσουμε σε όλους του τόνους πως είναι ανεπιθύμητοι.

Να την ματαιώσουμε, γιατί το ΛΑΟΣ είναι άμεσα υπεύθυνο για την μείωση των μισθών και των συντάξεων, τις εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις, την εργασιακή εφεδρεία, τις ιδιωτικοποιήσεις, τα χαράτσια, τα μνημόνια, την “απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων”, τη διαρκή υποτίμηση της ζωής μας. Ας μην ξεχνάμε ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ιδέα του προέδρου του ΛΑΟΣ η προσφυγή στο ΔΝΤ...

Να την ματαιώσουμε ,γιατί το ΛΑΟΣ είναι άμεσα υπεύθυνο για τα ρατσιστικά πογκρόμ, τον κουκουλονόμο, τη σκλήρυνση της κατασταλτικής πολιτικής, τους τρομονόμους, την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Μέσα σε μια βδομάδα η νέα κυβέρνηση πρόλαβε να απαγορεύσει την αντιφασιστική διαδήλωση στη Νίκαια και ταυτόχρονα να επιτρέψει και να προστατέψει συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, να ασκήσει διώξεις σε άτομα που θεωρεί ότι συμμετείχαν στη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη και στις αποδοκιμασίες των επισήμων, να επιτρέψει την απόσπαση γενετικού υλικού με τη βία, “όταν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ένα πρόσωπο έχει τελέσει κακούργημα ή πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών”».

Υ.Γ Η φωτογραφία είναι από την στήλη του Νίκου Μπογιόπουλου στον «Ριζοσπάστη»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 6:41 μ.μ.

Αυτό λέγετε "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" και δεν έχει σημασία από ποια πλευρά εφαρμόζετε.

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 7:18 μ.μ.

Αν οι 'αντιφασίστες' σαν τον ανώνυμο 6:41 γνωρίζανε γραμματική, θα ήταν πιο πιστευτοί.

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 7:55 μ.μ.

H Κυβέρνηση Παπαδήμιου όλο και πιο πολύ από τα πρώτα της βήματα χρωματίζει τις επιλογές με τη δυσοσμία του φασισμού...

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 7:59 μ.μ.

Αυτό λέγεται ανορθογραφία και έχει σημασία γιατί εφαρμόζεται πάντα από το φασισμό που τάσσεται υπέρ της ελληνολατρίας (και όχι ελληνολατρείας).

Επίσης, καμιά ελευθερία έκφρασης στους κήρυκες του φυλετικού, θρησκευτικού, εθνικού μίσους και της διάπραξης εγκληματικών πράξεων. Καμιά ελευθερία στους νοσταλγούς του Άουσβιτς. Καμιά ελευθερία στους μαχαιροβγάλτες.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο δεξιός κι ο πασόκος έχουν την ελευθερία έκφρασης, γιατί αυτή έχει να κάνει με την πολιτική τους εκτίμηση περί του καπιταλισμού κι όχι με την πρόσκληση για διάπραξη εγκλημάτων κατά της ζωής και της διασποράς φυλετικού μίσους, όπως κάνουν οι φασίστες του ΛΑΟΣ και της ΧΑ.

Ελπίζω να κατανοείτε την κρίσιμη διαφορά.

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 8:03 μ.μ.

εσυ τι εισαι;

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 8:08 μ.μ.

φασισμος ειναι οτα ν ψηφιζεις παπανδρεου και σου βγαινει παπαδημος και τα φασιστακια του λάος

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 9:08 μ.μ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 11:27 μ.μ.

Εγώ θα συμφωνήσω με τον 6:41 δεν θα σταθώ στο γραμματικό λάθος!

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 11:39 μ.μ.

Και ποια η ιδεολογική διαφορά σου, με τους φασίστες 7:59? Το μόνο που αλλάζει είναι η ονοματολογία!

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2011 στις 11:50 π.μ.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ φασισμού και νόμιμης άμυνας. Ο φασισμός επιτίθεται πρώτος, απρόκλητα. Από τα κανάλια, από τις φορομπηχτικές αποφάσεις των υπουργών, την κρατική βία. Οι εργαζόμενοι απαντούν στα παρανοϊκά και άδικα μέτρα. Η λεκτική και ψυχολογική βία και προπαγάνδα των φασιστών, η λογοκρισία, οδηγούν τον κόσμο σε δυναμικότερες συμπεριφορές. Θυμάστε ότι η ΝΕΤ δεν έδωσε ούτε 5 λεπτά στους φοιτητές να μιλήσουν, ενώ μιλούσαν με τις ώρες πουλημένα τσογλάνια; Ε, μετά πως θα ακουστεί η φωνή μας; Πως θα πούμε διαφωνούμε; Πως θα πείσουμε ότι δε θέλουμε αυτή την πολιτική στους διαστροφείς της αλήθειας που μας φιμώνουν; Έπειτα, οι φασίστες επιτίθενται σε αθώους. Μετανάστες, γιατί απλά υπάρχουν και υποφέρουν, ηλικιωμένους και παιδιά γιατί διαμαρτύρονται. Και πάλι ψύχραιμος είναι κάποιος, που απολύθηκε, του έκοψαν μισθό ή σύνταξη, τον φλόμωσαν στα χημικά και του λένε έπειτα πόσο καλά περνάει! Και μάλιστα όταν ξέρει ότι η συνέχεια είναι χειρότερη. Αν οι μπουμπούκοι όλων κομμάτων θέλουν να μιλάνε χωρίς αντισυγκεντρώσεις, να μην βρίζουν, να μην απειλούν και να μας δώσουν πίσω τα κλεμμένα που ροκάνισαν. Δεν έχουν μόνο αυτοί δικαιώματα. Άλλωστε μια κινέζικη παροιμία λέει: Δε θα σε ενοχλήσω αν δεν με ενοχλήσεις. mitsos175.

Ανώνυμος
19 Νοεμβρίου 2011 στις 5:51 μ.μ.

mitsos 175 Η βία φέρνει βία, κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος που έφεραν τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θέλει μεγάλη προσοχή για να μην γίνουμε ίδιοι με αυτούς που αντιπαλευόμαστε.

Ανώνυμος
20 Νοεμβρίου 2011 στις 12:59 π.μ.

Συμφωνώ φίλε μου. Η βία φέρνει βία. Και πολύ σωστά λες θέλει μεγάλη προσοχή. Αλλά εδώ μας σκοτώνουν και μας λένε "μην ουρλιάζετε γιατί μας ενοχλείτε". Όμως πράγματι, σιχαίνομαι τη βία. Θα εξαντλήσουμε πρώτα όλους τους άλλους τρόπους. Δυστυχώς όμως, και το λέω με λύπη μου, δε βλέπω να μας αφήνουν και πολλά περιθώρια. Μια συμβουλή λοιπόν προς τους κυβερνόντες: Φτάνει, μη μας νευριάσετε περισσότερο... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger