Home » , » Βρε ουστ!

Βρε ουστ!

Από giorgis , Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 | 4:36 μ.μ.

 «Η αγωνία των πολιτών δεν πρέπει να μετατραπεί σε απελπισία. Οι εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις επιβάλλουν άμεση λύση, με σεβασμό στη Δημοκρατία και το Σύνταγμα, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Η χώρα χρειάζεται Πρωθυπουργό υψηλού κύρους και αποδοχής, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, με βαθιά γνώση των οικονομικών και με εγνωσμένη επάρκεια στο κατεξοχήν θέμα που είναι η άμεση ολοκλήρωση των δεσμεύσεων της 27ης Οκτωβρίου 2011, ώστε να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στο ευρώ.
Αυτός μαζί με ικανούς και αποφασισμένους ανθρώπους από το σύνολο του πολιτικού φάσματος μπορούν να βάλουν φραγμό στην πορεία καταστροφής.
Ελπίζω και εύχομαι ότι συνεχίζονται οι υπερβατικές και εξαντλητικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση από όλους, ώστε να υπάρξει άμεσα αποτέλεσμα».

Αννα Διαμαντοπούλου.

Εδώ πια είναι που αναφωνείς: «Τα χάπια μου»!!! Κι αυτό γιατί η δήλωση της υπουργού Παιδείας θυμίζει το ανέκδοτο σύμφωνα με το οποίο κάποιος που σκότωσε και τους δυο γονείς του, όταν βρίσκεται κατηγορούμενος στο δικαστήριο λέει: «Κύριοι δικαστές λυπηθείτε με και αθωώστε με γιατί έχω μείνει ορφανός».

Καλά δεν είναι ολόκληρο το πολιτικό αστικό σύστημα, ανάμεσα σ’ αυτό και η Α. Διαμαντοπούλου, που οδήγησε την χώρα «στην πορεία καταστροφής», όπως λέει η ίδια; Και πώς οι ίδιοι που ξεπούλησαν λαό και χώρα τώρα έχουν απαίτηση να αναλάβουν να μας «σώσουν»;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger