Home » , » Ο πολιτικός απατεώνας ΓΑΠ-Τσολάκογλου ακόμα και αυτή την στιγμή που κάνει το πολιτικό κύκνειο άσμα του έχει την αίσθηση ότι μπορεί να δουλεύει με τις παπαριές του τον ελληνικό λαό. (Βίντεο)

Ο πολιτικός απατεώνας ΓΑΠ-Τσολάκογλου ακόμα και αυτή την στιγμή που κάνει το πολιτικό κύκνειο άσμα του έχει την αίσθηση ότι μπορεί να δουλεύει με τις παπαριές του τον ελληνικό λαό. (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 | 6:53 μ.μ.

Ακούγοντας το τελευταίο διάγγελμα του ΓΑΠ προς τον ελληνικό λαό (Δείτε το βίντεο) προβληματιστήκαμε ανάμεσα στο αν ο τύπος είναι παράφρονας όπως είπε χτες ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του ή αν ζει εκτός τόπου και χρόνου όπως εκτίμησε πρόσφατα η Βάσω Παπανδρέου.

Κι αυτό γιατί πέρα την ασυνταξία των λεγομένων του –αυτό είναι το λιγότερο- τον ακούσαμε να μας λέει «Η Ελλάδα δεν είναι μοίρα, το να είσαι Ελληνας είναι επιλογή» (!!!), ότι η χώρα μας διαθέτει την «ομορφιά της φύσης», «τον πλούτο του πολιτισμού μας», «την δημιουργικότητα των ανθρώπων της» …(αλήθεια μοναχός του τα σκέπτεται όλα αυτά;).

Από κει και πέρα αφού μας είπε για τα κατορθώματα της κυβέρνησής του («αποφύγαμε την βέβαιη χρεοκοπία», «βάλαμε μπροστά πρωτόγνωρες αλλαγές που θα φέρουν αποτελέσματα για μια καλύτερη Ελλάδα»), έκανε το αυτολιβάνισμα του. Τα υπόλοιπα για τον σχηματισμό συγκυβέρνησης τα απέδωσε ότι τα αστικά κόμματα «έχουν αγάπη για την πατρίδα», είναι «επιβεβλημένη η εθνική ενότητα», «ενώνουμε τις δυνάμεις μας» και μας έστειλε μηνύματα «αισιοδοξίας και σιγουριάς».

Ο πολιτικός απατεώνας ΓΑΠ-Τσολάκογλου ακόμα και αυτή την στιγμή που κάνει το πολιτικό κύκνειο άσμα του έχει την αίσθηση ότι μπορεί να δουλεύει με τις παπαριές του τον ελληνικό λαό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2011 στις 7:59 μ.μ.

Δεν έχει νόημα ν' ασχολείται κανείς με τις ανοησίες του Γ.Α.Π - Τσολάκογλου.Ο Γ.Α.Π πήρε την κλωτσιά που του άξιζε από τον εργαζόμενο κόσμο της χώρας αφού πρώτα διέπραξε ελεεινά εγκλήματα σε βάρος του.Το ζήτημα είναι η συνέχεια που δρομολογεί ο Γ.Α.Π και η υπόλοιπη νεοφιλελεύθερη συμμορία με την κυβέρνηση ενότητας των κομμάτων του κεφαλαίου. Αυτό πρέπει να δούμε σοβαρά.
Με τον Γ.Α.Π ο λαός έχει και θα πρέπει να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και οι λογαριασμοί αυτοί πρέπει να κλείσουν με τον ίδιο τροπο που έκλεισαν και οι λογαριασμοί με τους Απριλιανούς...

Ανώνυμος
9 Νοεμβρίου 2011 στις 8:03 μ.μ.

ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: Αγαπητά πράσινα και μπλε πρόβατα: Μπεεεεέ. Αν μπατσόκοι και νεοδημοπράτες πιστεύετε ότι ο Γιωργάκης θα φύγει από μόνος του, τότε κοιμάστε όρθιοι. Αν πιστεύετε ότι θα αλλάξει η πολιτική με κάποια άλλη κυβέρνηση ανδρεικέλων, που θα έχει πορδηπουργό κλώνο του Γιωργάκη, και την ευχή των κομμάτων που μας χρεοκόπησαν, τότε δεν κοιμάστε απλά, αλλά είστε σε κωματώδη κατάσταση. Τι θέλετε επιτέλους να γίνει για να καταλάβετε ότι σας δουλεύουν κανάλια και πολιτικοί; Πέστε στα τέσσερα και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Ήδη το χαράτσι της ΔΕΗ έρχεται γρήγορα για να χωθεί στα απόκρυφά σας. Αλλά μη φοβάστε δε θα πονέσετε πολύ, αφού θα έχετε το νου σας στο όνομα του επόμενου φερέφωνου της τρόικα, που θα ανακοινωθεί του αγίου μούτσου ανήμερα. mitsos175.
ΥΓ Ο σαρκασμός είναι η αντίδραση στον παραλογισμό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger