Home » , » Πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου (Βίντεο)

Πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011 | 6:38 μ.μ.

Σε αστυνομοκρατούμενη πόλη μετέτρεψε σήμερα την Αθήνα η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου που συγκροτήθηκε πρόσφατα από ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Ν.Δ. Αυτό όμως δεν εμπόδισε σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου να πραγματοποιήσει μαζικές και με πάθος διαδηλώσεις τιμώντας την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Και ενώ η πορεία είναι σε εξέλιξη στο βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο η τηλεόραση του Αλαφούζου παρουσίασε κάποια επεισόδια.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Faust
17 Νοεμβρίου 2011 στις 9:04 μ.μ.

«...μαζικές και με πάθος διαδηλώσεις...»

Χεχεχε! Δηλώσεις σαν αυτήν μού θυμίζουν κάτι τηλεγαύρους που μιλάνε γιά «καλή εμφάνιση» μετά από κάθε φορά που χάνουν με 1-0 στο Champions League. Η αλήθεια μάγκες είναι ότι, παρά την πανθομολογούμενη άγρια επιχείρηση μαζικής εξαθλίωσης, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Η τραπεζοκρατία-μπασταρδοκρατία παίζει μόνη της στο γήπεδο ενώ οι αναρχοαριστερούληδες της Δημοκρατίας της Μπλογκόσφαιρας και του Twitter εξακολουθούν να διαστρεβλώνουν την ταξική συνείδηση της εργατικής τάξης επιβάλλοντας την ένταξη σε αυτήν ξένων σωμάτων και εχθρών της, όπως οι 3 της Μαρφίν. Συνεχίστε την εξερεύνησή σας για νέες ιδεολογικές μεθόδους αφοπλισμού του λαού και παρουσίασης της καθολικής επικράτησης της τάξης και ασφάλειας ως μία «αργοψημένη», «ειρηνική επανάσταση».

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2011 στις 5:35 π.μ.

".....εξακολουθούν να διαστρεβλώνουν την ταξική συνείδηση της εργατικής τάξης επιβάλλοντας την ένταξη σε αυτήν ξένων σωμάτων και εχθρών της, όπως οι 3 της Μαρφίν....."

Πολύ βαριά η ταξική σου συνείδηση. Καλύτερα μείνε στον ταξικό αγώνα του champions league.

Faust
21 Νοεμβρίου 2011 στις 7:32 μ.μ.

Αν ήταν μέλη της εργατικής τάξης θα ήταν έξω στον δρόμο με τους απεργούς, όχι βολεμένοι μέσα στα γραφειάκια της τράπεζας ενώ μαγειρεύαν νούμερα για να πίνουν, παρέα με τον Βγενόπουλο, το αίμα των αληθινών εργατών.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger