Home » , » Χαλυβουργία: "Μες την τρελή χαρά"

Χαλυβουργία: "Μες την τρελή χαρά"

Από ciaoant1 , Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 | 9:28 μ.μ.

Αφού για 30 περίπου λεπτά τα χαζοχαρούμενα από το "μες την τρελή χαρά" (μίας από τις πάμπολλες εκπομπές αυτού του είδους που αναπαράγονται πλέον σαν τα μανιτάρια) ρωτάνε τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, διάφορα για την προσωπική του ζωή, είπε και αυτός να συζητήσουν κάτι άλλο...Ιδού το τι επακολούθησε:


Ο παραπάνω διάλογος είναι 100% πραγματικός - δόθηκε πριν λίγα χρόνια στα καλλιστεία των ΗΠΑ ως απάντηση σε ερώτηση κριτή προς μια όμορφη-αλλά- εντελώς χαζή υποψήφια.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:59 μ.μ.

Σήμερα με απολύσανε απ την δουλειά...Δεύτερη φορά μέσα στον χρόνο...Δεκέμβρης ήταν και τότε...Το έχει ο μήνας φαίνεται...Η γυναίκα μου το κατάλαβε αμέσως μόλις μπήκα σπίτι.Κοίταξε το μωρό κι έβαλε τα κλάματα...Ευτυχώς ο μεγάλος ήταν σχολείο ακόμη...Δεν πειράζει ρε...Θα το παλέψουμε πάλι...Μην κλαις...Σκατά...Οι λέξεις βγαίνουν με κόπο...Ούτε εγώ δεν με πιστεύω πια...Βλέμμα αδειανό...Το κεφάλι πάει να σπάσει...Ανοίγω το pc να ξεχαστώ...Πέφτω πάνω σ αυτήν την ανάρτηση...Γαμώ τον Χριστό σας σούργελα...Άχρηστα παράσιτα...Μίσος,μίσος.μίσος ρε καριόληδες...Για εσάς και τα αφεντικά σας...Όταν θα πέφτει το λεπίδι στα λαιμουδάκια σας να δω χαρά που θα κάνετε...Το νου σας...

Ανώνυμος
5 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:56 μ.μ.

Βλέποντας το βίντεο, ένοιωσα κάπως σαν όλοι εμείς, οι άλλοι, νάμαστε μια ασήμαντη μειοψηφία, κάποιες εκατοντάδες λούμπεν προλετάριων(που υπήρχαν έτσι κι αλλοιώς και πριν).
Κι ένας τύπος λούμπεν κι αυτός που "του γύρισε" κι είπε να χαλάσει τη μέρα εκατομυρίων ανθρώπων που χαλάρωναν ένα κάποιο πρωϊνο μες στην τρελή χαρά , ευτυχισμένοι υγιείς, ο ήλιος να λάμπει, παιδάκια να παίζουν χαρούμενα στα πάρκα, πουλάκια να τιτιβίζουν, παπάκια να πλατσουλίζουν στις λιμνούλες, όλος ο κόσμος μια παρέα, πουθενά πόνος κι ανέχεια ούτε πονόδοντος βρε αδελφέ.
Καλά έκανε αυτή η ξινή γεροντοκόρη και τον έβαλε στη θέση του.
Ποιός είσαι ρε; Ποιός σούδωσε το δικαίωμα να χαλάς τη μέρα των ευτυχισμένων μαστουρωμένων τηλεθεατών;
Ε, υπάρχουν κάποιοι λίγοι που απεργούν. 400 όλοι κι όλοι, τι θες τώρα να χαλάσεις το κλουβί με τις τρελές χαρές;
Λούμπεν...

mbiker

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:28 π.μ.

προς ανωνυμο 10.59. δεν εχω να σου πω πολλα,μια και εγω περιμενω την δικια μου απολυση συντομα !ενα μονο ,μην λυγισεις μην υποταχτης,μην παραδωσεις τα οπλα, αγωνισου οργανωσου παλεψε!

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:22 π.μ.

ΣΕΒΑΣΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ 98% ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ 4.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

6 Δεκεμβρίου 2011 στις 6:15 μ.μ.

Ποιος είναι ο εχθρός τελικά;
Αυτό το ξόανο που αλλάζει την κουβέντα ενοχλημένο που ακούστηκε η λέξη "απεργία" στο βόθρο της;
Ή ο εσμός των νοικοκυραίων που χουχουλιάζει μέσα στις αναθυμιάσεις της;

6 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:51 μ.μ.

Όποιος ανοίγει την τηλεόραση για να ενημερωθεί η για να ακούσει κάποια πολιτική κουβέντα έχει πρόβλημα σοβαρό...
Το θέμα ειναι σοβαρό και τα μεσημεριανάδικα εκφράζουν ένα μεγάλο ρεύμα της κοινωνίας μας
John Doctor

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2011 στις 4:39 π.μ.

το ξανθοαμερικανακι τουλαχιστον δεν το παιζει κουλτουρα (ηταν απο Β.Καρολινα αν θυμαμαι :ppp) εν αντιθεσει με τις ψ..λες παρουσιαστριες που θιγονται κιολας.

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:31 π.μ.

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ.

ΦΙΛΕ,

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΣΤΑ ΛΑιΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΡΕ.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.

ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΡΕ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑΑΑΑΑ ΣΑΣΑΣΑΣ

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2011 στις 8:41 μ.μ.

Φίλε ανώνυμε της Ζώνης

Έχεις εν πολλοίς δίκιο αλλά μη σου διαφεύγει μια διαφορά... αυτοί της χαλυβουργίας δεν είναι απλά άνεργοι. Δεν το δέχτηκαν μοιρολατρικά. Είναι σε απεργία και μάλιστα στον δεύτερο μήνα!

Δεν το λέω για κριτική αλλά για την ουσία... όλοι στον αγώνα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger