Home » » Αλήθεια, κύριε Δ.Αβραμόπουλε, γιατί δεν τολμήσατε να κάνετε ομιλία στο Μεγάλο Πεύκο;

Αλήθεια, κύριε Δ.Αβραμόπουλε, γιατί δεν τολμήσατε να κάνετε ομιλία στο Μεγάλο Πεύκο;

Από giorgis , Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 | 3:51 μ.μ.

Σήμερα, ο ατσαλάκωτος νέος ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος, παραβρέθηκε στη πρώτη δημόσια τελετή παρουσία του λαού μας. Πιο συγκεκριμένα πήγε στην ορκωμοσία των νεοσύλλεκτων στο ΚΕΕΔ, την οποία παρακολούθησε αλλά ομιλία δεν τόλμησε να κάνει. Όπως μας ενημέρωσαν συνάδελφοι φαντάροι που ορκίστηκαν σήμερα και  επιβεβαίωσαν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες «το κλίμα ήταν γενικώς βαρύ», από τους πολίτες συγγενείς των νέων που ορκίστηκαν. Υπήρχε μια γενικότερη μουρμούρα η οποία γενικώς δεν ήταν υπέρ της παρουσίας πολιτικών.

Ο Αβραμόπουλος και το επιτελείο του αντιλήφθηκαν ότι δεν τους έπαιρνε να χρησιμοποιήσουν τις συνηθισμένες εθνικιστικές κορώνες, να επαναλάβουν τα μεγάλα λόγια περί «τιτάνιας προσπάθειας που κάνουν για να σώσουν την χώρα». Την "άκουσε" και προτίμησε να μην δώσει αφορμή αφορμή για διαμαρτυρίες που θα είχαν στόχο τους πολιτικούς της πραξικοπηματικής κυβέρνησης των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Παρακολούθησε κανονικά τη τελετή αλλά ομιλία δεν έκανε. Με την ουρά στα σκέλια, μπήκε γρήγορα στο πολυτελές κρατικό αυτοκίνητο που χρυσοπληρώνουμε και έφυγε κακής κακώς.

Βλέπεις είναι άλλο πράγμα να βγαίνεις στα τηλεοπτικά παράθυρα των καλοζωισμένων και αυλόδουλων δημοσιογράφων των διαπλεκόμενων εργολάβων-τραπεζιτών-εφοπλσιτών και άλλο πράγμα να εκτίθεσαι στην κοινωνία.

Είναι άλλο πράγμα να πηγαίνεις στη Βουλή, που συγκεντρώνει πλέον το μίσος του κόσμου της εργασίας και να κοκορεύεσαι ότι «Μεταφέρω σήμερα στο Κοινοβούλιο την διαβεβαίωση όλων των τάξεων, όλων των βαθμίδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, ότι το τελευταίο που τους απασχολεί είναι οι περικοπές για τις οποίες σας μίλησα. Είναι συγκινητικό αυτό που σας λέω αλλά το ζω καθημερινά και είμαι υπερήφανος ως Έλληνας γι' αυτό» και άλλο πράγμα να έχεις απέναντι σου τους στρατιωτικούς, το πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειες τους που στέλνεις κατά χιλιάδες στα συσσίτια.

Αλήθεια, από πότε ως φιλεργατική πολιτική ορίζεται το συσσίτιο, για το οποίο επιπλέον ζητάς αντίτιμο;

Εμείς πιστεύουμε ότι ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος έχασε μια ευκαιρία να μας εξηγήσει γιατί επιβάλλουν εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, γιατί θα απολύσουν τους ΕΠ.ΟΠ., γιατί θα αυξήσουν τη θητεία και θα κόψουν τις αναβολές, γιατί παίρνουν τις «δωρεάν»  μπακατέλες τεθωρακισμένα των αμερικανών πετώντας εκατοντάδες εκατ. ευρώ, ενώ δεν έχουν να πληρώσουν συντάξεις και πετούν τις φτωχές ετοιμόγεννες από τα δημόσια μαιευτήρια.

Εκεί, μπροστά μας, να μας τα πει. 'Όχι συνομιλώντας με την Τρέμη, τον Καψή και τον Πρετεντέρη, τον Παπαχελά ΥES MEN, τους εγκάθετους δημοσιογράφους του Αλαφούζου και Κυριακού, διαρρέοντας φήμες ανώνυμων πηγών του Πενταγώνου!

Και να δει μετά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος..

Ή μήπως επειδή το ξέρει, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια..

Συγγνώμη, αλλά πρέπει και εμείς να χρησιμοποιήσουμε, στρατιωτική ορολογία για να μας καταλάβει ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger