Home » , » Οικογενειακές μπίζνες Παπανδρέου

Οικογενειακές μπίζνες Παπανδρέου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 | 4:58 μ.μ.

Δυο Κυριακάτικες εφημερίδες εντοπίσαμε που βάζουν στο στόχαστρο τους την οικογένεια του ΓΑΠ-Τολάκογλου. Η μια μας λέει για τον πολυτελή τρόπο ζωής που διεξάγει ο Νίκος Παπανδρέου αφήνοντας πολλά υπονοούμενα για τις πηγές των εσόδων του. Μαθαίνουμε εκτός των άλλων ότι μόνο η βίλα 530 τ.μ. στην Εκάλη που έχει νοικιάσει από τον συνθέτη Φοίβο του κοστίζει πάνω από 5.000 ευρώ τον μήνα.
Η άλλη εφημερίδα μας αναφέρει τον πακτωλό κρατικών χρημάτων που κατέληξαν στην ΜΚΟ «Κέντρο Δράσης για την Ειρήνη» που έχει δημιουργήσει η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου-Τσαντ. Ποιο συγκεκριμένα διαβάζουμε ότι μόνο την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργoς Παπανδρέου (1999-2004) έδωσε στην ΜΚΟ της μητέρας του το αστρονομικό ποσό 1.150.188 ευρώ!!!!!
Για να είναι πιο ολοκληρωμένο του ρεπορτάζ για τις οικογενειακές μπίζνες Παπανδρέου να προσθέσουμε εμείς κάποια πράγματα και για τις δραστηριότητες του Αντρίκου Παπανδρέου. Του άλλου αδελφού του Γιώργου.  Σ’ αυτή την κατεύθυνση λοιπόν θυμηθείτε κάποιες αναρτήσεις μας
 Σε εταιρεία που διαχειρίζεται κεφάλαια κατά της Ελλάδας ο αδελφός του ΓΑΠ
 Πράσινες μπίζνες Αντρίκου
 Οικογενειακές Παπανδρεϊκές μπίζνες-κομπίνες
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Ιανουαρίου 2012 στις 10:05 π.μ.

Ρε, η μάσα, η ρεμούλα, η αρπαχτή, η μίζα, δεν θα σταματήσουν όσο θα υπάρχει αυτή οικογενειακή παρέα.
Πρώτα τάπαιρναν με τα πάμπερς, τώρα τα παιρνουν με κοντέινερς.
"Και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον ... εμπαιγμό" Παράφραση του Ωρωπού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger