Home » , , » Ανακοίνωση του Π.Γ του ΚΚΕ για την "Τυποεκδοτική" (Βίντεο)

Ανακοίνωση του Π.Γ του ΚΚΕ για την "Τυποεκδοτική" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 | 3:56 μ.μ.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Πολιτικό γραφείο της κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην «Τυποεκδοτική» και την προσφυγή της στο άρθρο 99. Η ανακοίνωση δημοσιεύεται στον σημερινό «Ριζοσπάστη» και τα βασικά της σημεία παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του «902».

«Η προσφυγή της "Τυποεκδοτικής" στο άρθρο 99 εξυπηρετεί αποκλειστικά την προσπάθεια ρύθμισης των οφειλών της σε τράπεζες και προμηθευτές. Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η επιχείρηση, σε κάθε περίπτωση, θα παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων, να εξοφληθούν τα ασφαλιστικά ταμεία, να ικανοποιηθούν οι πιστωτές της», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ.

Την δικιά μας εκτίμηση για τις εξελίξεις στην «Τυποεκδοτική» την έχουμε διατυπώσει. Οι αναγνώστες του μπλοκ μας καλύπτονται άραγε από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο βασικός μέτοχος της «Τυποεκδοτικής» το ΚΚΕ, για να αιτιολογήσει την απόφασή του σχετικά με την πορεία αυτής της επιχείρησης;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 23 σχόλια

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 4:46 μ.μ.

Εμπαιγμός!!!!

Αυτή είναι η μοναδική λέξη που ταιριάζει στην ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ!

Εμπαιγμός και κοροϊδία! Απέναντι στα κομματικά μέλη, απέναντι στην εργατική τάξη, απέναντι στο λαό.

1. ΝΑΙ έχουμε κρίση. Και ναι σε κάθε κρίση υπάρχουν κεφάλαια που καταστρέφονται. ΤΙ έκανε το ΚΚΕ για να ...προλάβει; Το ΚΚΕ δεν μας λέει ότι "...πρώτο -και καλά- προέβλεψε και μελέτησε την κρίση"; Ε, τότε ΓΙΑΤΙ η τυποεκδοτική πήρε τεράστιο δάνειο απο τράπεζες μόλις το...2006;;

Το ΚΚΕ ΔΕΝ προεβλεψε, ΔΕΝ ερμήνευσε και ΔΕΝ μελέτησε τίποτα!! Μόνο λόγια και φύκια για τους ιθαγενείς!

2. Τα επιχειρήματα του ΚΚΕ μπορεί να τα πει ο οποιοσδήποτε κεφαλαιοκράτης: Εχω κρίση, δεν βγαίνω (και όντως αρκετοί έχουν θέμα), για αυτό απολύω, τρομοκρατώ και δεν χαμπαριάζω τπτ προκειμένου να επιβιώσω! ΤΙ κάνει λοιπόν το ΚΚΕ; Προσφεύ7γει στο...αντεργατικό άρθρο 99 το οποίο ταυτόχρονα -και σωστά- καταγγέλει!!! Αν δεν είναι αυτο υποκρισία και ψευτιά τότες ΤΙ είναι;

3. Το ΚΚΕ λέει για την ανεργία σωστά πράγματα! Και ΤΙ κάνει;; ΑΠΟΛΥΕΙ!! Λέει για τον ταξικό συνδικαλισμό, λέει για τον προδοτικό ρόλο της ΓΣΕΕ και σωστά! Και ΤΙ κάνει; ΠΟΥ είναι το ΠΑΜΕ για να κυρήξει επίσχεση εργασίας στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ με στόχο να πάρουν οι εργαζόμενοι τουλάχιστον τα λεφτά τους:: Αφαντο το ΠΑΜΕ!!!!

4. Το ΚΚΕ προσφέρει την πιο καλή υπηρεσία στην περαιτέρω απογοήτευση της εργατικής τάξης. Δίνει το δικαίωμα στον κάθε Μάνεση να βγει και να πει:"Προσφεύγω και γω στο άρθρο 99 και μη μιλάτε, τα ίδια κάνει και το ΚΚΕ"!! ΤΙ θα πει τότες το ΚΚΕ;; Τπτ παρα μόνο κάτι μπούρδες για...επικείμενη παρανομία (ήμαρτον θεέ μου ΤΙ άλλοο θα ακουσουν τα ταλαίπωρα αυτιά μας!!!) που οδηγεί το κόμμα, να πάρει τις -αντεργατικές- αποφάσεις που παίρνει", μπας και πείσει συναισθηματικά κάποιο μέλος για να μην τους προγκάρει!

5. Χαζό είναι λοιπόν το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έχουν παρει συνειδητά απόφαση να ΜΗΝ μπλέκουν με επιχειρήσεις παρά μόνο με τις μίνιμουμ αναγκαίες εταιρικές μορφές (εφημερίδες, βιβλιοπωλείο) για να μπορούν να βγάζουν πέρα την προπαγάνδα;; ΚΑι βέβαια δεν είναι χαζό. Αντιθέτως το ΚΚΕ έχει διαποτειστεί΄εδώ και χρόνια με την αστική αντίληψη άσκησης της πολιτικής που κορυφαίο δείγμα της είναι η επιχειρημαιτκή πολιτική του.

Η ιδιοκτησιακή του αντίληψη για την εργατική τάξη (νομίζει ακόμα πως είναι το μοναδικό κόμμα της τάξης και πως η εργατική τάξη του ανήκει, κάτι που δεν ίσχυσε ποτές, ούτε πρόκειται να ισχύσει) είναι η βάση της ελιτίστικης/αστικής λογικής του: α. Για αυτό έφτιαξε καπιταλισιτκές επιχειρήσεις/μεγαθήρια, αφού όλα υποτάσσονται στο κόμμα, β. για αυτό στα σωματεία που ελ΄λεγχει η εργατι΄κη δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει, γ. Για αυτό σε μια σειρά κλάδους ΕΣΗΕΑ, ΥΓΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΟΑΣΑ, κλπ υιοθετεί την λογική της υπονόμευσης των κοινών ταξικών αγωνιστικών πλαισίων και μειοψηφεί!!!

Χρειαζόμαστε νέο κομμουνιστικό κόμμα, χρειαζομαστε μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων με στόχο την εργατική εξουσία/δημοκρατία, χρειαζόμαστε συγκρότηση εργατικών κα ιλαϊκών θεσμμών άσκηση ςπολιτκής, με δημοκρατία και πολυκομματισμό.

Το ΚΚΕ πλέον, ούτε θέλει, ούτε και μπορεί να εμπνέυσει νικηφόρους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 5:09 μ.μ.

Με καλυπτει ΑΠΟΛΥΤΑ η ανακοινωση .

29 Ιανουαρίου 2012 στις 5:23 μ.μ.

Tι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! Το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν. Επειδή νομίζω πως θα ανοίοξει μεγάλο κεφάλαιο με την υπόθεση Τυποεκδοτική. Ας προτείνω ένα link για απάντηση σε καποια ερωτήματα...
http://taxikiantepithesi.blogspot.com/2012/01/2.html

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 5:34 μ.μ.

Που ειδες το ΚΚΕ να λεει ‘μπούρδες για...επικείμενη παρανομία’ ;

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 5:35 μ.μ.

Που ειδες το ΚΚΕ να λεει ‘μπούρδες για...επικείμενη παρανομία’ ;

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 5:48 μ.μ.

Ο αντικομμουνιστικός οχετός ξεκίνησε.
Προβλέπω Ιλιάδα από σχόλια....

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 9:03 μ.μ.

Οχετός δεν είναι τα σχόλια.
-Οχετός είναι ο Περισσός και η ηγεσία του, που με αξιοθαύμαστο τρόπο κρατούν σε ύπνωση χιλιάδες αγνούς και άδολους αγωνιστές.
-Οχετός είναι το Ιερατείο, που αντί να αποδεικνύει με ατράνταχτα επιχειρήματα, ξεμπερδεύει βαφτίζοντας αντικομμουνιστική κάθε άλλη φωνή.
-Οχετός είναι η εκλογολαγνεία για ανάδειξη νέου αστικού σκυλοβουλίου και ο εγκλωβισμός του κόσμου στη λογική της μετά θάνατον δικαίωσης.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 9:49 μ.μ.

‘Ύπνωση’, ‘ιερατείο’ ποιος ξέρει… στα προσεχώς ίσως και κουτάλια που λυγίζουν. Γιατί όχι και εξωγήινοι . Αντικομουνισμός με επιχειρηματολογία Χαρδαβέλα και Λιακόπουλου. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ παρακαλώ

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 10:44 μ.μ.

Xaraktiristiko einai oti pos Kouris kai aristeristes ginode ena se ena tetio zitima o men Kouris xrostaei ths mixalous sthn Typoekdotikh h men aristeristes epofthalmioun oti tha traviksoun kosmo apo ths grames tou KKE me ena tetio zitima.Apo thn stigmh pou den borei na exei sosialistikes sxeseis paragoghs sthn epixiriseis tou to KKE exei oti borei na exei sto sistima pou vriskete.Afou einai toso kata tou sistimatos oi aristeristes pou arnoude kathe sxesei mazi tou as mas apadisoun ti eidous ameshs dimokratias einai afth pou xrisimopioi ta idia opla pou xrisimopioi o adipalos gia na roufianevei opos facebook, blogs. Gia na min anaferthoume sta keimena tou Lenin peri anigmatos sths mazes kai aftotelias propagadistikwn mixanismwn.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 11:09 μ.μ.

Γιώργη:Μου χρωστάς ενα σχόλιο. Ανεβασέτο γιατί αλλοιώς θα σε καταγγείλω για φιλοΚΚΕδισμό.

Ανώνυμος
29 Ιανουαρίου 2012 στις 11:47 μ.μ.

Διόρθωση...!!!
Ντροπή σε όλους όσους περιμένουν σαν λυσσασμένα σκυλιά να κατασπαράξουν το ΚΚΕ με κάθε ευκαιρία, θέλουν να τους αποκαλούμε και αριστερούς. Τι είναι η Τυποεκδοτική, φιλανθρωπικό ίδρυμα ή μπορεί να λειτουργεί με δικούς της όρους και κανόνες στην αγορά.
Είναι πραγματικά λυπητερό που το ΚΚΕ αναγκάζεται να προσφύγει την Τυποεκδοτική στο άρθρο 99, προφανώς όμως δεν υπάρχει άλλη λύση.
Πείτε μου όμως αν μπορείτε, εσείς οι ξερόλες, τι είναι αυτό που κρατά μία εφημερίδα σε κυκλοφορία τα 2 ευρώ του αναγνώστη ή οι διαφημίσεις των πολυεθνικών;;;
Όταν απαντήσετε, ανοίξτε και έναν Ριζοσπάστη, που αμφιβάλω αν τον έχετε ανοίξει ποτέ και μια οποιαδήποτε άλλη εφημερίδα, ακόμη και τοπικού τύπου, και μετρήστε διαφημίσεις… Ας μη σας βάζω σε κόπο όμως, ο Ριζοσπάστης δεν έχει έσοδα από διαφημίσεις. Με πολυβόλα πολεμούν οι αστοί, με σφεντόνες το ΚΚΕ και εσείς στο χωρώ της δυσφήμισης πρώτοι και καλύτεροι…

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 1:45 π.μ.

Λυπηρό το πως μιλάν ορισμένα μέλη του ΚΚΕ εδώ μέσα:

1. Το ΚΚΕ προσέφυγε στο αντεργατικό άρθρο 99. Κάνει απολύσεις, κόβει μισθούς σαν οποιαδήποτε άλλη καπιταλιστική επιχείρηση. Αυτό δεν είναι εμπάθεια, είναι απλά η διαπίστωση.

2. Το ΚΚΕ με την τακτική του συμβάλλει στην περαιτέρω απογοήτευση της εργατικής τάξης, διότι δίνει το δικαίωμα στον κάθε Μάνεση να βγει και να πει "χρεοκοπώ και γω και μη μιλάτε διότι και το ΚΚΕ τα ίδια κάνει".


Θα αγωνιστεί το ταξικό εργατικό κίνημα για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους οι εργαζόμενοι της τυποεκδοτικής;

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 3:48 μ.μ.

Και ο ευκολότερος τρόπος βέβαια για την άλωση του Τύπου είναι η άμεση ή έμμεση οικονομική βία. Η έμμεση οικονομική βία μπορεί να πάρει τη μορφή εξαναγκασμού ενός αντισυστημικού καναλιού, όπως το «902» του ΚΚΕ, να απολύσει εργαζόμενους (εξαιτίας π.χ. της πτώσης των εσόδων που οφείλεται βέβαια τελικά στη κρίση που δημιούργησαν οι ίδιες οι ελίτ!), ενώ η άμεση οικονομική βία μπορεί να πάρει τη μορφή εξαναγκασμού μιας αντιμνημονιακής εφημερίδας όπως η Ελευθεροτυπία να κλείσει, μέσω της στέρησης του Τραπεζικού δανεισμού που σήμερα είναι ο βασικός τρόπος χρηματοδότησης του χρεοκοπημένου Ελληνικού Τύπου. Η Ελευθεροτυπία μάλιστα ήταν ιδιαίτερος στόχος της υπερεθνικής ελίτ και της ντόπιας Χούντας, εφόσον σε αντίθεση με τις «κανονικές» δυτικές εφημερίδες που αποκλείουν κάθε αντισυστημική φωνή και φιλοξενούν μόνο τη ρεφορμιστική Αριστερά τύπου ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο είχε εξασφαλίσει ευρύτερη πολυφωνία αλλά και είχε τολμήσει να έχει επίσημη αντιμνημονιακή γραμμή, που για τα μέτρα της υπερεθνικής ελίτ είναι βέβαια μεγάλο παράπτωμα στην σούπα «ομοφωνίας» που εκπροσωπεί η κυβέρνηση της Τρόικας με το αποβλακωτικό σύνθημα της «Ευρώ ή.. θάνατος!».

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 4:40 μ.μ.

red1917. αν το κκε λοξοκοιταξει εστω σταβα αμεσως θα βγουνε δεξιοι πασοκοδεξιοι ψευτοαριστεροι τυπου ναρ και ανταρσυα και θα αρχισουν να ουρλιαζουν αν της υαινες εκτοξευοντας κατυαρες! δεν τους φωβομαστε και δεν τους δινουμε και πολυ σημασια ! οστωσο επειδη η αγνοια παει χερι-χερι με την βλακεια ας ξεκαθαρισουμε κατι σχετικα με το αρθρο 99 που ειχε αντικαταστηση παλαιοτερα αρθρα . για να προσφυγει μια επιχειρηση στο αρθρο 99 πρεπει πρωτα απο ολα να εχει ερθει σε συμφωνια με τους πιστωτες της για την αποπληρωμη των χρεων . δευτερο θα πρεπει να παρουσιασει στο δικαστηριο που θα κρινει αν πρεπει να μπει η εταιρια η οχι ενα σχεδειο για την εξοδο της εταιρειας απο την κριση . αρα καμια σχεση δεν εχει το αρθρο με ανοησιες του τυπου χρεωκοπο και δεν πληρωνο,ουσιαστικα ειναι τι τελευταιο βημα για να μην παει μια εταιρια στην χρεωκοπια ! το κκε προσπαθησε να αποφυγει αυτο το ενδεχωμενο και παρολα τα προβληματα δεν χρεισημοποιησε καμια διαταξει για ελαστικες σχεσεις εργασιας εκ περιτρωπεις και αλλα τετοια κολπα!συνχρωνοσ το κκε εδωσε ολες τησ απαραιτητες εγγυησεις οτι ολες οι ασφαλιστικες εισφορες προς τους εργαζωμενους και οτιδηποτε αλλο χρωωσταει θα καταβληθει κανονικα! που ηταν το προβλημα με το αρθρο 99,γιατι καθε ασχετως λεει οτι θελει ?το προβλημα βρισκονταν στην εφαρμογη του . ενω ξεκινησε με την λογικη της βοηθειας απεναντι σε μια ετερεια που αντιμετοπιζει προβληματα ουσιαστικα αποτελεσε μια πορτα για να γλυτωνουν απο τουσ πιστωτες για ενα διατημα μια και τα χρεοι δεν παραγραφονται και να βγαζουν οι μαγκες τα λεφτα στο εξωτερικο χωρις κανενα προβλημα ! υπαρχει τετοια περιπτωση με το κκε? υπαρχει περιπτωσει να βγαλουν τα λεφτα ορισμενοι εξω και να μεινουν απληρωτοι οι εργαζωμενοι ? οχι ! τριτο, εμεις που στηριξαμε και στηριζουμε το κομμα εχουμε δικαιωμα να κανουμε κριτικη στα οικονομικα του(μιλαω για κριτικη στα οικονομικα και οχι στα ιδεολογικα) αλλα ολοι οι αλλοι που το πολεμανε καθε μερα απο που αντλουν το δικαιωμα τησ κριτικης και μαλιστα οχι καλοπροερετης αλλα χυδαιας της περισοτερεσ φορες? δεν νομιζω πχ ο καρατζαφερης να εχει αυτο το δικαιωμα αλλα ουτε και ο αλαβανος ουτε και ο τσιπρας ! επειδη καταλαβαινω οτι θα πεσει πολυ χολη εναντιον μου θα απαντησω μονο σε οπιον βαζει ενα ονομα μαζι με το κειμενο .αυτα ο ανωνυμος για τον ανωνυμο στον ανωνυμο ας τελειωσουνε !

30 Ιανουαρίου 2012 στις 5:54 μ.μ.

Γιατί δεν πήγαιναν στο άρθρο 69 που τους πάει καλύτερα ;

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 6:36 μ.μ.

λυπηρο ειναι που τα κοπροσκυλα ριχνουν χολη αντικκεδικη

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 7:08 μ.μ.

Η προσφυγή της "Τυποεκδοτικής" στο άρθρο 99 εξυπηρετεί αποκλειστικά την προσπάθεια ρύθμισης των οφειλών της σε τράπεζες και προμηθευτές... γράφει ο ποιητής του Π.Γ.! Να υποθέσω ότι αν οι εργαζόμενοι των προμηθευτικών επιχειρήσεων, απαιτήσουν τα δεδουλευμένα τους από την εργοδότη τους και αυτός επικαλεστεί αδυναμία πληρωμής τους επειδή ο πελάτης του (τυποεκδοτική Α.Ε.) μπήκε στο άρθρο 99 και αυτοί κατέβουν σε επίσχεση εργασίας ή απεργία το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ θα είναι.. μπροστάρηδες στον δίκαιο αγώνα τους!... ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 902-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ-ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΣΎΝΘΗΜΑ ...ΧΩΡΙΣ ΕΣΈΝΑ ΓΡΑΝΆΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΆ!

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 9:26 μ.μ.

Λυπηρό είναι που υπάρχουν ακόμα ΚΚΕδες και αποδεικνύουν κάθε μέρα τον αντικομμουνισμό τους...

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 10:50 μ.μ.

Μα τί ειναι αυτά που λες 7:08; Δηλ αν σου έρθουν οι εργάτες του προμηθευτή του μάνεση και σου πουν ότι απο την απεργία μένουμε και εμείς απλήρωτοι; Και αν σου έρθουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ή των προμηθευτών της και σου πουν ότι με το να μη πληρώνουμε το χαράτσι δεν πληρώνονται; και αν σου έθρουν οι τραπεζουπάλληλοι ή οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που περιμένουν να δανειοδοτηθούν και με το να κάνεις πχ εμπάργκο πληρωμών δανείων χάνουν την δούλεία τους; Βλέπεις που οδηγεί η λογική σου; αν μάλιστα αντιστραφεί και η Τυποεκδοτική έχει τα προβλήματα και επειδή πολλοί από τους πελάτες της μπήκαν στο 99 (πχ Γιαννίκος)

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 10:51 μ.μ.

Γιατί σε καμμία ανάρτηση δεν υπάρχουν τόσα πολλά σχόλια ;

Κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο πως θα χτυπήσουν το ΚΚΕ ;;

Είναι τυχαίο ;

Ανώνυμος
30 Ιανουαρίου 2012 στις 11:36 μ.μ.

Άρα 10:50 συμφωνείς ότι με την στάση του το ΚΚΕ δίνει πάτημα και στις υπόλοιπες καπιταλιστικές επιχειρήσεις να κάνουν το ίδιο πράγμα. Το ερώτημα είναι τόσο απλό. Το ΚΚΕ ως η πρωτοπορία του Κινήματος μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα το ΠΑΜΕ θα απαιτήσουν την πληρωμή όλων των εργαζομένων των προμηθευτικών επιχειρήσεων της τυποεκδοτικής Α.Ε.(και αυτών της εταιρίας) που δεν φταίνε σε τίποτε να πληρώσουν το σπάσιμο της καπιταλιστικής φούσκας στον κλάδο του τύπου, επειδή κάποιοι πήραν παραπάνω ρίσκα από όσα άντεχαν μέσα στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς.

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2012 στις 7:46 π.μ.

red1917, πριν λιγο καιρο ειχαμε τα γεγωνοτα στην βουλη και προσπαθουσαμε να αποδυξουμεοτι δεν ειμαστε ελεφαντες! τωρα με το αρθρο 99!πριν καπιος κανει κριτικη στο κκε ας διαβασει το αρθρο 99 . κανεις που δεν θελει να συμετεχει δεν υποχρεουτε να συμετεχει και η υπαγωγη σε αυτο δεσμευη αυτους που το εχουν υπογραψει!αυτα για αυτους που τους επιασε ο πονος για τους διαφορους εργαζωμενους των εταιριων που συνεργαζωνται με τοκκε!αυτο συμαινει οτι ο καθε ενας προμηθευτης θα παρει τα λεφτα του με βαση το σχεδειο που θα κατατεθει και θα μπορεσει να πληρωσει τησ υποχρεωσεις του ! ειναι να απορεις βεβαια οτι με το που αντιμετωπιζει ενα προβλημα το κκε βρισκονται αμεσως τοσοι πολοι προστατες των εργαζωμενων να του επιτεθουν . ειμαι σιγουρος οτι ολοι αυτοι ψυφιζουν πασοκ νδ ανταρσυα λαος αλλα σιγουρα οχι κκε ! για αυτους τους ( αγωνιστες) μιλαμε και να μην κριβομαστε ! ειναι οι ιδιοι αγωνιστες που τα κομματα τους περνουν δανεια απο της τραπεζες βαζωντας σαν ενεχυρο τα μελοντικα εσοδα απο την κρατικη χρηματοδοτηση ,αερα κοπανιστο δηλαδη ειναι οι ιδιοι που με την πολιτικη τους εχουν οδηγησει σε εξαθλιωσει τον ελληνικο λαο και τολμανε να κανουνε κριτικη στο κκε γιατι τολμισε να ρυθμησειτα χρεοι του για να μην βαλει λουκετο ! νομιζω οτι περισεψε το θρασος!

Ανώνυμος
1 Φεβρουαρίου 2012 στις 7:31 μ.μ.

Για ΠΟΙΑ πολιτική ανεξαρτησία του ΚΚΕ από το αστικό πολιτικό σύστημα μιλάμε;;;

Όταν το ΚΚΕ χρωστά ΤΟΣΑ εκατομμυρια ευρώ στις καπιταλιστικές τράπεζες, όταν το ΚΚΕ χρωστά τόσα εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο (δλδ στο αστικό κράτος για να εξηγούμαστε) είναι φανερό στον καθένα, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ από το αστικό πολιτικο σύστημα!!!

ΚΑΙ για αυτό τον λόγο χρειαζόμαστε, νέο κομμουνιστικό κόμμα και μέτωπο κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger