Home » , , » Υποκριτικά "δάκρυα" Mega - Αθλιες μεθοδεύσης ΓΣΕΕ (Βίντεο)

Υποκριτικά "δάκρυα" Mega - Αθλιες μεθοδεύσης ΓΣΕΕ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 | 9:39 μ.μ.

Όταν φτάνουν στο σημείο δημοσιογράφοι του Mega, ενός τηλεοπτικού καναλιού που το περασμένο χρονικό διάστημα στήριξε με κάθε τρόπο τις μνημονιακές κυβερνητικές επιλογές και συκοφάντησε –εξακολουθεί να το κάνει αρκετές φορές- κάθε λαϊκή αντίσταση στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας να κάνουν λόγο ότι μας επιβάλλουν «σχιζοφρενική πολιτική» που θα εξαθλιώσει όλη την κοινωνία, καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για τα λαϊκά στρώματα.

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τον Παύλο Τσίμα να εκδηλώνει την «θλίψη» του γιατί … η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται σωστά με τους τοκογλύφους-δανειστές του ελληνικού κράτους … ενώ στο ίδιο βίντεο παρακολουθούμε την αποκάλυψη –απ’ την τηλεόραση του «902»- τις άθλιες μεθοδεύσεις της ηγεσίας της ΓΣΕΕ σε βάρος του εργαζόμενου λαού.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
20 Ιανουαρίου 2012 στις 10:32 μ.μ.

"Το πάθος για το χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα". Αυτό το σύνθημα που είχα δει γραμμένο σε τοίχο ταιριάζει όχι μόνο στον Τσίμα, αλλά σε όλους τους μεγαλοδημοσιοκάφρους, εκδότες, κλπ που θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απ έξω, τώρα που βλέπουν τι θα γίνει. "Ξεχνούν" την εμετική δουλική προπαγάνδα που έκαναν και νομίζουν ότι όλος ο λαός υποφέρουμε από αμνησία. Το ξέρουμε ότι είναι σχιζοφρενική η πολιτική Τσίμα, στο λέγαμε άλλωστε όταν εσύ την υπερασπιζόσουν. Δεν βλέπουμε mega. Και ούτε πρόκειται. Προσωπικά, αν ακούσω ότι το τάδε προϊόν διαφημίζεται από κάποιο μέσο κατασκευής ψεμάτων δεν το αγοράζω. Κατάλαβες Τσίμα; mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger