Home » , » Ακούστε σήμερα στον διαδικτυακό ρ/σ μας

Ακούστε σήμερα στον διαδικτυακό ρ/σ μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 | 1:52 μ.μ.

Στις 9 μ.μ μια εκπομπή για τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων  και στις 10 μ.μ  από τη σειρά των εκπομπών «Το βάθος του ουρανού είναι κόκκινο», ακούστε μια συνένευξη με το μέλος της Κ.Ε. του Μ-Λ ΚΚΕ Θανάση Τσιριγώτη.

Με αφορμή την κατάταξη της νέας ΕΣΣΟ, το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος κάνει μια εκπομπή αφιερωμένη στους νεοσύλλεκτους και την πάλη τους στα κέντρα εκπαίδευσης. Έχοντας ως άξονα τις συνθήκες που υπήρχαν στα ΚΕΝ όλης της χώρας τον τελευταίο χρόνο, καθώς και βασικών συλλογικών διεκδικήσεων που υπήρξαν σε αυτά από τους συνάδελφους φαντάρους.
           
Η εκπομπή δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο πολιτικοποιημένο ακροατήριο. Κάθε νεοσύλλεκτος αλλά και γονιός, μπορεί να βρει πτυχές και στοιχεία από όσα πούμε που θα τον βοηθήσουν στην πάλη και την καθημερινότητα του, ενημερώνοντας για τα δικαιώματα του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή και τους τρόπους υπεράσπισης τους. Θα αναφερθεί στο ζήτημα της ορκωμοσίας και των θρησκευτικών αντιλήψεων, στο καθημερινό πρόγραμμα του νεοσύλλεκτου, τα καψόνια και την αυθαιρεσία των ανωτέρων, τους όρους μετάθεσης στην ΕΛΔΥΚ,  καθώς και στην ανάπτυξη συλλογικών αντιστάσεων.

Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος μαζί με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων και την Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση αποτελούν μια προσπάθεια συγκρότησης κινήματος μέσα και έξω στο στρατό.

Αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι του αντιμιλιταριστικού-αντιπολεμικού κινήματος τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Ελλάδα αναπτύσσοντας έντονη δράση να χρησιμοποιηθεί ο στρατός για τις αντιδραστικές επιδιώξεις του κεφαλαίου. Είναι κομμάτι της προσπάθειας συγκρότησης ενός αντικαπιταλιστικού ρεύματος που θα δώσει την απάντηση στην απειλή του πολέμου σήμερα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.bkogspot.com
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger