Home » , , » Πάγκαλος VS Μαϊλης (Βίντεο)

Πάγκαλος VS Μαϊλης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 | 11:04 π.μ.

Μόλις πριν λίγες ώρες είχαμε αναρτήσει κείμενο από την εφημερίδα «Πριν» που είχε τίτλο «ΣΕΒ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κατά της Αριστεράς».
Κι απ’ ότι όλα δείχνουν όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών αυτή η επίθεση θα κλιμακώνεται και θα εντείνεται.

Μια γεύση στο που θα κινηθεί αυτή η μεθόδευση μας έδωσε σήμερα το πρωί ο εμπαθής, φαιδρός, ψεύτης και λασπολόγος αντιπρόεδρος της μνημονιακής κυβέρνησης του δοτού πρωθυπουργού τραπεζίτη Παπαδήμιου, Θ. Πάγκαλος.
Τα όσα είπε προκάλεσαν την παρέμβαση στην εκπομπή του Μ. Μαϊλη και τα όσα ακούστηκαν τα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Χάσιμο χρόνου είναι να ασχοληθούμε ξανά με τον εγγονό του δικτάτορα. Κάντε μια αναζήτηση με το όνομα του στο μπλοκ μας και θα βρείτε πολλά για τον βίο και την πολιτεία του.

Αυτό όμως που πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι ότι ο Πάγκαλος έστω και με άκομψο, προκλητικό θα λέγαμε τρόπο, δεν εκφράζει μόνο την κυβέρνηση αλλά το συνολικό σύστημα εξουσίας του επιχειρηματικού υπερκράτους (αυτός είναι και ο λόγος που όσες αλλαγές και να έγιναν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αυτός βρέθηκε πάντα στον στενό πυρήνα εξουσίας) και στην συγκεκριμένη περίπτωση εκτός των άλλων εκφράζει τον φόβο του συστήματος μπροστά στις ισχυρές τάσεις αμφισβήτησής του που αναπτύσσονται, αλλά και σε μια ενδεχόμενη έκρηξη της εργατικής αντίστασης.
Η ίδια διαπίστωση προκύπτει και στα όσα παρακολουθούμε αυτές τις μέρες με το ζήτημα των παρελάσεων.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
24 Μαρτίου 2012 στις 11:55 π.μ.

Εγκαταλείπει την πολίτικη ο Πάγκαλος. Μη μας το κάνεις αυτό Ντόντο. Άκου εγγονέ του δικτάτορα: Η πολιτική, όπως και η λογική, το ήθος, είναι αυτά που σε έχουν εγκαταλείψει από καιρό. Μη νομίζεις ότι θα ξεχάσουμε τις αρλούμπες σου και θα κυκλοφορείς στα σουβλατζίδικα. Με το σουβλάκι ταιριάζει το τζακίκι... Δεν τα φάγαμε μαζί. Τα έφαγες παρέα με τους κηφήνες της Βουλής. Οι ύβρεις σου, φασίστες κλπ, επιστρέφονται στο ακέραιο. Εφόσον λες ότι το μνημόνιο είναι ευλογία, σκύψε να σε «ευλογήσει» και ο λαός. mitsos 175.

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2012 στις 2:30 π.μ.

Ότι θά'φτανε η στιγμή να υπερασπιστώ τον Μαΐλη και να πω 'καλά τα είπε',δεν το περίμενα ποτέ.
Μάλλον έρχεται η συντέλεια...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger