Home » , » Τυχοδιωκτικές συμπεριφορές πολιτικών νάνων

Τυχοδιωκτικές συμπεριφορές πολιτικών νάνων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Απριλίου 2012 | 4:55 μ.μ.

Μόνο ένας ευθυμογράφος θα ήταν ιδανικός να σχολιάσει όλο αυτό το τουρλουμπούκι που γίνεται με τις  μεταγραφές, προσχωρήσεις, συνεργασίες (όπως τελικά και να τις ονομάζουν) ατόμων και πολιτικών χώρων.

Δεν θα περιμένετε φυσικά από μας να τοποθετηθούμε για την επιλογή που έκανε ο ογκόλιθος πολιτικής σκέψης Βάνα Μπάρμπα να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ και να στεγαστεί «στο πατριωτικό ΛΑΟΣ». Ούτε για την απόφαση της γνωστής κοινωνικής αγωνίστριας, υποδειγματικής συζύγου και πολιτικής φυσιογνωμίας Αλίκης Αρβανιτίδου-Πασχάλη να πάρει διαζύγιο από την Ν.Δ και να βρει στέγη στο ακροδεξιό πολιτικό μόρφωμα του Καρατζαφύρερ.

Επίσης ομολογούμε την αδυναμία μας να σχολιάσουμε την εκλογική συνεργασία που ανακοινώθηκε μεταξύ Καζάκη-Παπαθεμελή. Αλλωστε από το «κομποσκοίνι και το θείο έλεος» που ευαγγελιζόταν ο Καζάκης, το να συνεργαστεί με το γραφικό αναχρονιστικό μόρφωμα της Δημοκρατικής Αναγέννησης ήταν ένα τροπάρι δρόμος. Δυστυχώς όμως γ’ αυτούς όσες εκκλήσεις στο θρησκόληπτο ποίμνιο και να κάνουν, αυτό δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει πολιτική επιβίωση.

Και ερχόμαστε τώρα στην πολιτική συνεργασία που ανακοινώθηκε σήμερα μεταξύ Καμμένου- Δημαρά. Εδώ δυστυχώς, για τον Γ. Δημαρά, οι πολιτικές φιλοδοξίες του, του στέρησαν και την όποια αξιοπρέπεια του είχε μείνει. Αφού το Αρμα Πολιτών περιπλανήθηκε αναζητώντας πολιτική επιβίωση στο κόμμα του Κουβέλη παλαιότερα και στον Σύριζα μέχρι πρόσφατα, κατέληξε σε μια επιλογή που με προηγούμενα δελτία τύπου και δηλώσεις του ίδιου του προέδρου του Γ. Δημαρά είχε αποκλείσει. Δηλαδή την συνεργασία με τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» του Πάνου Καμμένου.

Τυχοδιωκτικές συμπεριφορές πολιτικών νάνων που φιλοδοξούν κι αυτοί να γίνουν ανάχωμα στην ριζοσπαστικοποίηση λαϊκών συνειδήσεων. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

17 Απριλίου 2012 στις 5:02 μ.μ.

Κι όμως ο Καμμένος πετυχαίνει ένα άνοιγμα προς κεντροαριστερά μονοπάτια που είχαν αποκλειστεί μέχρι τώρα...

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2012 στις 5:31 μ.μ.

Δεν είναι ψέμα, όμως αυτό το έχει κάμει ήδη ο λαός, που όμως μάταια περιμένει δρόμους ανάταξης και ρεαλισμού. Ελπίζει αλλά βλέπει τα πάντα να ευτελίζονται στην σαπίλα του παρελθόντος, που εμείς νομιμοποιούμε αποδεχόμενοι ακριβώς τις ίδιες ρηξικέλευθες και κατινίστικες πρακτικές...
Και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο που τίποτα δεν απέφερε.
Τελικά η εξουσία κατάφερε να μας κάμει τους ίδιους, αν όχι χειρότερους...
Που είναι ο καθάριος και πειστικός λόγος;;;

Ανώνυμος
17 Απριλίου 2012 στις 5:32 μ.μ.

Τον καταστρέψατε τον Καζακη Βαθυκοκκινιώτες, καιγοντάς νωρίς την συνεργασία του με τον Καμμένο.
Το πολιτικό κρίμα στο λαιμό σας για το τελίωμα του τσαρλαντάνου αναλυτή.

Είχε όμως περιπέτια η διαδρομή του Απο τα πάνελ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους απόστρατους, απο εκει στις πατερικές μελέτες και τώρα με τον χριστόπιστο Βοριοελαδίτη πολιτικό νάνο.
Να του ευχηθούμε και συνέχεια στο Άγιο Όρος που έχει έτοιμο πιστό και φανατικό ακροατήριο και κομποσχοίνια μπόλικα.

Βαθυκκοκινώτες μάγκες γειά σας και συνεχίστε όπως ξέρετε καλά τη δουλειά σας..........!

17 Απριλίου 2012 στις 9:48 μ.μ.

Σας έχω νέα! Καινούργια μεγάλη μεταγραφή. Ο Καρατζαφύρερ πήρε το γνωστό βλακοφασιστόμουτρο και πρώην υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Ζαφειρόπουλο!
Πριν λίγες μέρες ο Καρατζαφέρης έβριζε τη Χρυσή Αυγή!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger