Home » , » Τέρμα το κουτόχορτο;

Τέρμα το κουτόχορτο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 | 6:25 μ.μ.

«Αν ένας πολιτικός ανακάλυπτε ότι υπήρχαν κανίβαλοι στην περιφέρειά του, θα τους υποσχόταν ιεραπόστολους για δείπνο».

 Χένρι Λούις Μένκεν

Οι αστοί πολιτικοί έχουν κάνει επιστήμη της εξαπάτηση του λαού. Πόσο μάλλον τώρα, εν όψει των προσεχών βουλευτικών εκλογών. Λένε τα μεγαλύτερα ψέματα, με τον πιο φυσιολογικό τρόπο (παλιά τους τέχνη κόσκινο) και είναι απορίας άξιο το ότι δεν βρίσκεται ένα δημοσιογράφος να τους ρωτήσει το απλό σμπαραλιάζοντας τα κραυγαλέα ψέματα που λένε, ειδικά Σαμαράς και Βενιζέλος.

Την στιγμή που οι ίδιοι και τα κόμματά τους έχουν ψηφίσει και έχουν δεσμευτεί ότι θα τηρήσουν μέχρι κεραίας το δεύτερο, ακόμα πιο καταστροφικό για τον κόσμο της εργασίας και τα λαϊκά στρώματα Μνημόνιο, πώς βγαίνουν και λένε ότι δεν θα προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών και συντάξεων; Και οι στόχοι του δευτέρου Μνημονίου είναι ρητά διατυπωμένοι στη σελίδα 713 του ΦΕΚ του Ν. 4046/2012 (ΦΕΚ Α 28/14-2-2012)  και προβλέπουν τη … βουλγαροποίηση της χώρας ως προς τα οικονομικά, κοινωνικά, μισθολογικά και ασφαλιστικά μεγέθη.

Εντάξει, το καταλαβαίνουμε ότι βλέποντας τα κόμματά τους να καταποντίζονται δημοσκοπικά το μόνο όπλο που τους απέμεινε είναι τα τρομοκρατικά-εκβιαστικά διλλήματα, και οι απατηλές υποσχέσεις, προσπαθώντας να συγκρατήσουν και να περιχαρακώσουν την εκλογική τους βάση.



Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι ο λαός δεν τρώει πια κουτόχορτο με όποιο περιτύλιγμα και να του το σερβίρουν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Απριλίου 2012 στις 7:04 μ.μ.

έχω αναπτύξει το θέμα στο ιστολόγιο μου αν θέλετε ρίχτε μια ματιά
http://topaiditisplateias2.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger