Home » , » Κοράκια και παλιάτσοι, με νύχια και με λάσπη, κόντρα στην Αριστερά

Κοράκια και παλιάτσοι, με νύχια και με λάσπη, κόντρα στην Αριστερά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Μαΐου 2012 | 3:05 μ.μ.

Είναι φανερό ότι προσπαθούν να διεξαγάγουν την αναμέτρηση στο γήπεδο τους, με στημένη διαιτησία που θα σιγοντάρει το αντικανονικό τους παίξιμο και θα κάνει τα στραβά μάτια στα πέναλτι και τα φάουλ στα οποία σκοπίμως θα υποπίπτουν συνεχώς.
Η Νέα Δημοκρατία θα ενεργοποιήσει όλα τα ρετάλια που έχει στον πάγκο της. Ήδη τα έχει ξαμολήσει στα τηλεπαράθυρα με σαφείς οδηγίες. Μην σταματάτε σε τίποτα. Μην διστάζετε να πείτε οτιδήποτε. Συκοφαντία, ψέματα, σύγχυση, αποπροσανατολισμός, θολούρα, φόβος, απειλές, όλα επιτρέπονται.

Γεωργιάδης, Γιακουμάτος, Κεφαλογιάννης, Τζαβάρας, Βαρβιτσιώτης και Σια, όλο το δευτεροκλασάτο πολιτικό προσωπικό της Δεξιάς που τράβηξε πρώτο ή δεύτερο κουπί στη λεηλασία της χώρας στο δρόμο για τη χρεοκοπία της, αναλαμβάνει τον πόλεμο λάσπης εναντίον της Αριστεράς και τρομοκρατίας σε βάρος του λαού. Με την ανοχή και την άμεση και έμμεση στήριξη από τους «έγκριτους» δημοσιογράφουςτων καναλιών των μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών, ακονίζουν τα νύχια τους για να ξεσχίσουν τις σάρκες της Αριστεράς.
Ούτε στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, ούτε από τη χούντα των συνταγματαρχών, δεν θα έχουμε ακούσει αυτά που πρόκειται να ακούσουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Όλη η αντιλαϊκή χολή, όλος ο καταπιεσμένος τους φασισμός, όλα τα αυταρχικά τους ένστικτα, θα εκδηλωθούν σε ένα παραλήρημα μίσους, διχασμού, χυδαιότητας και μπόχας.

Το τελευταίο τους χαρτί, ο Σαμαράς και η παρηκμασμένη Δεξιά, θα το παίξουν με τα πιστόλια προτεταμένα. Η Χρυσή Αυγή θα μοιάζει Παναγία μπροστά τους! Ποια Ευρώπη, ποιος πολιτισμός, ποια δημοκρατία! Αίμα και ψέμα!
Κι από κοντά το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, τσόντα. Τα είπε ο Πρωτόπαπας, τα επαναλαμβάνει η Χριστοφιλοπούλου, τα ξέρασε ο Πάγκαλος: Δεν έχει σημασία τί έγινε μέχρι τώρα. Ό,τι έγινε έγινε. Λήθη και διαγραφή. Ο κόσμος να ξεχάσει, η Αριστερά να σιωπήσει. Εμείς θα ολοκληρώσουμε την καταβύθιση της χώρας. Η Ελλάδα μας ανήκει. Το ναυάγιο είναι δικό μας. Εμείς θα το πουλήσουμε για παλιοσίδερα.

Ακουσα όλο τον Μίμη Ανδρουλάκη στο Μέγκα. Φριχτή εμπειρία. Χασαπόπουλος και Αναγνωστάκης τον άφησαν, χωρίς την παραμικρή διακοπή, να παραληρεί επί δέκα λεπτά. Non stop. Να δίνει τα ρέστα του για να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, του Λοβέρδου και του Χρυσοχόίδη. Για να εξωραΐσει την κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει. Για να υποσχεθεί ότι εντός ολίγου, αν μείνουμε υποταγμένοι στους τοκογλύφους, αυτή η κόλαση θα μεταβληθεί σε παράδεισο! Ο αποστάτης!
Αλλά άκουσα και τον φιλόσοφο των πρωινάδικων, τον Στέλιο Ράμφο, σε μια βαθιά ανάλυση-συζήτηση με τους φιλοσόφους της δημοσιογραφίας. Πολύ υψηλού επιπέδου διάλογοι.

Τα ΜΜΕ των πέντε επιχειρηματιών, με τη συνδρομή της ΕΡΤ, έχουν επιστρατεύσει τους πάντες για να φοβίσουν τον πολίτη και να κάμψουν την αντίσταση του. Όλοι οι παλιάτσοι στην πίστα. Το τσίρκο της διαπλοκής βγάζει όλα τα νούμερά του σωρηδόν, για να μην ξεσηκωθούν τα θύματα, σπάσουν τις αλυσίδες τους και κατατροπώσουν τα λαμόγια της εξουσίας.

Μόνο υπομονή ως την άλλη ζωή δεν μας ζήτησε ο Ράμφος και στους κήπους της ευημερίας υποσχέθηκε ότι θα μας πάει ο Ανδρουλάκης με το λεωφορείο του μνημονίου με συστατικές επιστολές που θα μας δώσει ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι, με όλα τα κοράκια και τις ύαινες επάνω στην κοινωνία, μοιάζει με θαύμα το ότι ένα τόσο μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού, άντεξε τόση λάσπη και εκφοβισμό, τόσων μηνών, από όλες τις δυνάμεις του κακού. Πραγματικό θαύμα! Αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε!

Αντεπίθεση!

Η Αριστερά πρέπει να βγει ακόμα πιο δυναμικά στην κοινωνία. Από χτες! Πόρτα-πόρτα, σπίτι-σπίτι, γειτονιά-γειτονιά, χωριό-χωριό, πόλη-πόλη, νησί-νησί! Να ενεργοποιήσει όχι μόνο τα στελέχη της, αλλά όλους τους φίλους και τους ψηφοφόρους της. Ο καθένας μας να γίνει μια σημαία της αλήθειας και της αλλαγής. Να ξεσκεπάσουμε τη σαπίλα τους, να αποκαλύψουμε τους σκοπούς τους, να δείξουμε όλους τους κινδύνους που διατρέχει ο πολίτης, και η χώρα, απ' αυτούς. Είναι δύσκολο να αντιπαρατίθεσαι σε αλλεπάλληλα κύματα λάσπης, αλλά έχουμε σπουδαία πλεονεκτήματα που πρέπει να αξιοποιήσουμε.

Το πρώτο και πιο χειροπιαστό είναι η πραγματικότητα. Το χάλι της Ελλάδας! Η καταστροφή της είναι ανάγλυφη, αισθητή, πελώρια. 1.500.000 άνεργοι, 300.000 καταστήματα κλειστά, βιομηχανίες ώρα μηδέν, αγροτική οικονομία με λεμόνια Τουρκίας και πατάτες Αιγύπτου, υποβρύχια που γέρνουνε, μίζες δισεκατομμυρίων σε υπουργούς και παράγοντες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κουκουλώθηκαν, 700 δισεκατομμύρια μαύρα κι άραχνα ευρώ φυγαδευμένα σε τράπεζες του εξωτερικού, νοσοκομεία χωρίς βαμβάκι, μισθοί πείνας των 400 και 500 ευρώ, συντάξεις κουτσουρεμένες, ανασφάλιστη εργασία, το 53% των νέων στα αζήτητα, χαράτσια στα σπίτια, αύξηση του ΦΠΑ και όλων των φόρων, ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης...

Μία χώρα αιχμάλωτη της Γερμανίας και των τοκογλύφων που χρωστάει από 400 έως 600 δισεκατομμύρια ευρώ από κακοδιαχείριση, κλεψιά και λεηλασία!!! Αυτοί που έφεραν την Ελλάδα σ' αυτό το απερίγραπτο χάλι, που εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία στους ξένους, που οδηγούν τους ανθρώπους στους κάδους σκουπιδιών για αναζήτηση τροφής και στην αυτοκτονία από απελπισία, αυτοί οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του μεγαλύτερου εγκλήματος σε βάρος του τόπου στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας, έχουν το απύθμενο θράσος να ζητούν ευθύνες από την Αριστερά ή να ισχυρίζονται ότι αυτοί μπορούν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα της χώρας. Ο βιαστής αυτοπροτείνεται ως προστάτης του θύματος του και ο ληστής ως φύλακας του ταμείου που κατάκλεψε!

Το θράσος των υπαλλήλων των ξένων τοκογλύφων που εμφανίζονται με την ταμπέλα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταγραφεί ως ρεκόρ θρασύτητας και ψεύδους στο βιβλίο Γκίνες! Θα το ζήλευαν οι μεγαλύτεροι εκβιαστές και απατεώνες του κόσμου!

Η Αριστερά πρέπει να αντεπιτεθεί θαρραλέα και να μη χάσει το κέντρο βάρους της. Το πιο δυνατό μας όπλο είναι η αλήθεια! Το πραγματικό γεγονός που βιώνει ο πολίτης και η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Η Αριστερά πρέπει να δείξει στην κοινωνία ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Γιατί έχει ικανότατους ανθρώπους σε όλους τους τομείς της ζωής, έχει γνώση και αποφασιστικότητα. Η Αριστερά δεν υπηρετεί κανένα ξένο αφεντικό, αντιμάχεται τη διαφθορά στην οποία είναι βουτηγμένα τα δύο κόμματα, υπερασπίζεται τη δημοκρατία που την έχουν καταντήσει κόσκινο και αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους πολίτες που είναι θύματα της διαπλοκής και των τοκογλύφων.

Οι μνημονιακοί ανήκουν στην Ευρώπη της ανεργίας και των δανειστών. Εμείς είμαστε υπέρ της Ευρώπης των εργαζομένων και των δημοκρατικών θεσμών. Αυτοί που έφεραν τις μετοχές των ελληνικών τραπεζών από τα 20-30 ευρώ στα 50 λεπτά, συρρίκνωσαν τον εθνικό πλούτο και πτώχευσαν τον ελληνικό λαό, κατηγορούν την Αριστερά για την απαξίωση της Ελλάδας και τον κίνδυνο εξόδου από την Ευρώπη. Φλυαρούν με το στόμα, αλλά τα χέρια τους είναι βαμμένα από το αίμα του ελληνικού λαού! Πρέπει να τους ξεμπροστιάσουμε αλύπητα!

Στέλιος Ελληνιάδης - "Δρόμος της Αριστεράς"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2012 στις 7:47 μ.μ.

Aφηστε τα περι Ευρωπης των εργαζομένων.ΜΕ αυτην είναι όλοι φυσικά. Εδω δε μιλάμε για την Ευρώπη γενικα ,μιλάμε για την Ευρωπαική Ένωση. Κι αυτή δεν γινεται να είναι των εργαζομένων γιατι απλά δεν δημιουργήθηκε γι αυτό. Δεν ειναι ουδέτερος μηχανισμός ή θεσμός. Μην κοροιδεύετε τον κόσμο.Ειναι εργαλείο των μονοπωλίων και του καπιταλισμού και έγινε σιγά-σιγά με μελέτη 60 χρόνων για να υλοιποιήσει αυτό που συμβαίνει τώρα. Αυτό το ψέμμα έχει καταντήσει όχι μόνο πονηρό αλλά και ύποπτο.Εκτός αν αυτοονομαστούμε ηλίθιοι και πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ανακράζοντας "ζητω ο καπιταλισμός της εργατικής τάξης, του εργαζόμενου λαού και των φτωχών"! Γιώργος Σ.

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2012 στις 7:54 μ.μ.

Σε ποια αριστερά, αναφέρεστε ; Διότι σίγουρα γνωρίζετε ότι υπάρχει η "αριστερά" του ευρώ και της ΕΕ, που είναι οι πηγές του προβλήματος, που αναπαράγερι την οικονομική κρίση, δίνει εντολές για τις μειώσεις των μισθών και γενικά για φτηνή εργασία, είναι αυτή που είναι η λεγόμενη λυκοσυμμαχία των μονοπωλίων και του κεφαλαίου. Φυσικά υπάρχει και η Αριστερά με πολιτική έξω από ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, λαϊκή εξουσία. Εκτός εάν στόχος σας είναι να ψαρεύετε στα θολά νερά και να δημιουργήσετε το νέο "ΠΑΣΟΚ" για να σώσετε την ευρώπη σας. Αυτή η "αριστερά" δεν μας ενδιαφέρει, χάρισμά σας !!! Ψήφο σε αυτόν που θα φέρει νόμο για την κατάργηση του μνημονίου και μαύροι σε αυτό που θα διαπραγματευτεί μέσα από την ψευδεπίγραφή "ακύρωση".

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2012 στις 9:50 μ.μ.

"Ψήφο σε αυτόν που θα φέρει νόμο για την κατάργηση του μνημονίου"

Θέλει ο κκες να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.... Ντροπή

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 12:56 π.μ.

Δεν τα μάθατε τα νέα;

Η Ευρώπη αλλάζει, ο κόσμος όλος αλλάζει μετά τον θριάμβο του ΣΥΡΙΖΑ και τον αναμενόμενο της 17 Ιούνη!

Εσείς που ζείτε;

Διαβάστε το Statement by G8 Leaders on the Global Economy (http://www.state.gov/e/eb/rls/othr/2012g8/190388.htm)

και θα καταλάβετε.

Αν δεν ξέρετε αγγλικά, δώστε το στη Ρένα Δ να σας το μεταφράσει.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 1:11 π.μ.

Το άρθρο ξεχνάει ότι τα ίδια ΜΜΕ μας πλασάρουν επίσης μέσα απο τις καθημερινές πλαστές δημοσκοπήσεις και τον κυρ-Φώτη τον κυβερνοτσολιά και μας προτρέπουν να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ λέγοντάς μας πως αυτό κάνουν 1 στους 3 ψηφοφόρους του ΚΚΕ και 1 στους 2 της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Φαίνεται τελικά ότι το πραγματικό πρόβλημά τους είναι να τσακίσουν την πραγματική αριστερά..

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 4:33 π.μ.

Ωραίοι αριστεροί είσαστε εσείς. Συμφωνείτε στην πολεμική σας με την ντόπια και ξένη πλουτοκρατία . Έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Μπρεζνιο-φασισμός και σεις είσαστε το καλύτερο παράδειγμα. Κάτω ο λαός! Ζήτω το Κόμμα!

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 7:33 π.μ.

Εκείνο που ξέρω και λένε πλέον όλοι είναι ότι το ΚΚΕ είναι το αριστερό δεκανίκι του συστήματος. Το στηρίζει με τόσο πάθος, που πραγματικά με αφήνει με ανοιχτό το στόμα.
Αυτή η ηγεσία μάλλον ανάποδα τα διάβαζε τα βιβλία του ΛΕΝΙΝ.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 12:36 μ.μ.

"Εκείνο που ξέρω και λένε πλέον όλοι είναι ότι το ΚΚΕ είναι το αριστερό δεκανίκι του συστήματος."

Ενώ εκείνοι που εξυμνούν την υγιή επιχειρηματικότητα ξεπήδησαν από τις σελίδες του Λένιν.

Δώστε μας τη μέθοδό σας, να διαβάσουμε κι εμείς τον Λένιν έτσι ώστε να αγαπήσουμε την ΕΕ, την Ευρωζώνη, τον ιμπεριαλισμό και να αρχίσουμε επιτέλους κι εμείς να καταλαβαίνουμε την αξία του Γ. Αρσένη και τη νέα αποτύπωση του πολιτικού χάρτη. Ανυπομονούμε να γίνουμε κι εμείς σοσιαλδημοκράτες.

Σα δε ντρέπεστε, κοροϊδεύετε τον κόσμο και τους εαυτούς σας και μετά σας φταιν οι κομμουνιστές που ακόμα υπάρχουν και σας θυμίζουν την μικροαστική σας κατρακύλα.

Μόνο που πολύ σύντομα, τον μικροαστικό χυλό στον οποίο απευθύνεστε και οργανικό συστατικό του είστε, θα αρχίσει να τον εκφράζει πολύ πιο καθαρά τα πάσης φύσεως αναδυόμενα φασιστικά ρεύματα με τα οποία συναγελαζόσασταν στις πλατείες. Και τότε δεν θα έχετε που να κρυφτείτε.

subutai

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 1:12 μ.μ.

Πραγματικό μίσος για το ΚΚΕ "αριστεροί" σχολιαστές.
Οι πρωτοι σχολιαστες εκαναν κριτικη για πολιτικες θεσεις για την ΕΕ των λαών, για τις δημοσκοπήσεις κλπ. Και οι απαντησεις ήταν βρισιές για "Μπρεζνιοφασίστες", "Ζητω το ΚΌΜΜΑ" και για το τί "λένε όλοι"-ποιοί αλήθεια;αυτοί που συμφωνούν με τα ΜΜΕ;- για "Αριστερά δεκανίκια"! Αριστερα δεκανικια δε γίνεται να είναι αυτοί που παλεύουν, μάλλον αυτοί που ονειρευονται και πουλάνε διακαιοσύνη για το λαό από τον καναπέ κι από τα πάνω. Δυστυχώς θα περάσουμε μεγάλο λούκι. Η προπαγάνδα έχει στραβωσει τρομερά τα μυαλά, και οι κάποτε διαφορές έχουν γίνει μίσος γι αυτούς που επέμειναν.Να δουμε τι άλλο θα πειτε. Μηπως να τους εκτελέσουν αυτούς τους βρωμερούς δογματικούς; Γιατί όχι; Αν ειναι "για το καλό του τόπου" και "όλων μας"; ΕΚΤΩΡΑΣ

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2012 στις 3:49 μ.μ.

Πιστεύω ακράδαντα πως κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτόν τον αγώνα, ο εχθρός είναι κοινός. Εκλαμβάνω τον εχθρό σαν ολομέτωπο αντικομμουνισμό. Οφείλω να σταθώ αλληλέγγυος σε όποιον βρίσκεται στην όχθη μας. Η ανάλυση του Σ.Ε. με καλύπτει απόλυτα.

Μπορώ όμως να διατηρώ την πίστη μου στην πλήρη ρήξη και όχι στην μεσοβέζικη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ευχαριστώ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger