Home » , » "Ελληνοφρένεια" για ΔΗΜΑΡ (Βίντεο)

"Ελληνοφρένεια" για ΔΗΜΑΡ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 | 6:39 μ.μ.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν πάρα πολλά δημοσιεύματα για τις αντιδράσεις που υπήρξαν, από μέλη και στελέχη της ΔΗΜΑΡ για την επιλογή του κόμματος του Κουβέλη να στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά.

Εχουμε και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας ασχοληθεί με την «συνέπεια λόγων και έργων» του Φ. Κουβέλη και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε.

 Το βίντεο όμως που παραθέτουμε, από την ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» ακούμε τον «τηλετραμπούκο» Ψαριανό να λέει δημόσια την άποψη του για τους τωρινούς κυβερνητικούς «συνεταίρους» του, όπως και την γνώμη του Φ. Κουβέλη για τα κόμματα με τα οποία σήμερα συγκυβερνά,

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ο ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ
26 Ιουνίου 2012 στις 1:30 π.μ.

Σε λίγο καιρό ο κυρ- Φώτης θα κάνει παρέα στον Καραντζαφέρη και θα παρηγοριούνται μαζί. Η ψευτοραιστερά του είναι ακριβώς η σοσιαλδημοκρατική εφεδρεία για να συνεχιστεί η πολιτική της μνημονιακής λεηλασίας που χρειάζεται σήμερα το χρεωκοπημένο αστικό πολιτικό σύστημα. Ο κυρ- Φώτης εμφανίστηκε ως δεκανίκι αυτής της παρακμής. Έχει εχέγγυα από την εποχή του κοινού πορίσματος Κ.Κ.Ε - Ε.Α.Ρ (1989), τη συγκρότηση του ιστορικά χρεωκοπημένου Συναπσπισμού της Αριστεράς και της Προόδου και της Οικουμενικής του 1990. Εκεί ως Υπουργός Δικαιοσύνης έδωσε τα ρέστα του και απέδειξε πως ένας αριστερός που ξεπουλάει την πολιτική τιμή του μπορεί να φανεί χρήσιμος στην αστική τάξη.

Ο ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger