Home » , » Αυτός κι αν είναι "φωτισμένος ποιμένας"

Αυτός κι αν είναι "φωτισμένος ποιμένας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 5:03 μ.μ.

Ο «άγιος» Πειραιά, δεσπότης Σεραφείμ είναι γνωστός για την μισανθρωπιά του, και τις ακραίες θρησκόληπτες απόψεις του, όπως και για το μίσος του προς την αριστερά.
Σήμερα πάλι ξαναχτύπησε. Μέσα από την ιστοσελίδα της μητρόπολης του χαρακτήρισε επικίνδυνη και χυδαία πράξη τον στοματικό έρωτα.

Μεσοβέζικες απόψεις. Το σωστό είναι να ζητήσει να καθιερωθεί το «Πηδάλιο» -το «ιερό» βιβλίο τους που καθορίζει την συμπεριφορά των χριστιανών- σαν νόμος του κράτους. (Το «Πηδάλιο» είναι ένα τεφτέρι που έχει γραφτεί το 1793 και είναι το «ιερό» τους «ποινολόγιο»).

Και μιας και αναφέραμε αυτό το βιβλίο ψάξαμε να δούμε αν προβλέπει ποινές για όλες αυτές τις εξωφρενικές λεκτικές μαλακίες που εκστομίζει το παπαδαριό. Απογοητευτήκαμε. Διαπιστώσαμε παράληψη.

 «Η μαλακία γίνεται τριών λογιών, ή με το χέρι το ίδιον του ανθρώπου, ή με το χέρι άλλου, ή με το κοπάνισμα και κτύπημα εις τα μηρία.», γράφει το «ιερό» βιβλίο των χριστιανών. Και μάλιστα παρακάτω καθορίζει και ποινές για τους μαλάκες. «Ο παρών Κανών διορίζει ότι όποιος κάμη μαλακίαν, τεσσαράκοντα ημέρας να μη μεταλαμβάνη, απερνώντας αυτάς με ξηροφαγίαν, ήτοι με ψωμί μόνον και νερόν, και κάμνωντας καθ' ημέραν μετανοίας εκατόν»...».

 Φτου …την σκαμπούλαραν. Η λεκτική μαλακία μένει στο απυρόβλητο.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

pall17car@gmail.com
28 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:10 μ.μ.

Ε.Α.Ν. ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΘΗ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ "ΜΥΘΟΣ"Ε.Α.Ν.Η ΟΠΙΟΥΧΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΗΚΕΣ ΠΑΡΕΡΜΙΝΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΧΑΟΤΙΚΟΥΣΝΟΜΟΥΣ Ε.Α.Ν. Η ΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΕΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟΤΕ Η ΠΑΣΣΗΣ ΦΥΣΕΟΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΜΠΩΡΟΥΣΑΝ ΕΙΝΕ ΧΡΗΣΗΟΙ ΣΑΝ ΚΗΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΚΑ...ΝΑ ΕΝΟΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΟΝ,
...!!!!! Επαναστ/κος Αναρχοκομμουν/κος Νομος Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ!!!!!

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 1:17 μ.μ.

Έρχεται το τέλος αυτής της σιχαμένης κάστας πόσο θα ζουν οι γριές και οι ηλικιωμένες η νέα γενιά θα τους δώσει αυτό που τους αξίζει .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger