Home » , » Ρεμπέτες, Αντάρτες, Γκέι και Βουλευτές

Ρεμπέτες, Αντάρτες, Γκέι και Βουλευτές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 | 10:40 μ.μ.

Του Στέλιου Ελληνιάδη «Δρόμος της Αριστεράς»

Ο συντηρητισμός του Τατσόπουλου δεν θα ήταν τόσο ανησυχητικός εάν αποτελούσε μεμονωμένη περίπτωση. Το «αντριλίκι» αυτού του τύπου δεν είναι άγνωστο στην κοινωνία. Οι γυναίκες είναι «κουβάδες» για τους «πολύ» άντρες, όπως μου κορδωνόταν ένας βαρύς κι ασήκωτος «ρεμπέτης»! Οι μπαμπάδες καμαρώνουν για τις «επιτυχίες» των αγοριών τους, ενώ τρέμουν για τις κόρες τους. Οι «καλοί» χριστιανοί συντηρούν το σωματεμπόριο και την πορνεία στην Αθήνα και την επαρχία. Η γυναίκα είναι έπαθλο, της γοητείας, της φήμης, της εξουσίας ή του χρήματος. Ο Τατσόπουλος είναι αναγνωρισμένος συγγραφέας, έχει μεγάλη προβολή από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και είναι βουλευτής.

Έχει, δηλαδή, όλες τις βαζελίνες για να διολισθήσει, να χάσει την αυτοκυριαρχία που απαιτεί ο κοινωνικός του ρόλος και να εκφράσει αφτιασίδωτα τις βαθύτερες αντιλήψεις του. Να αποκαλύψει, όχι πλέον σε μυθιστόρημα, αλλά στην πραγματική ζωή, τον συντηρητισμό του. Αλλοι που δηλώνουν αριστεροί, επειδή δεν έχουν αυτές τις πλάτες, είναι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις και τις διατυπώσεις τους. Ο συντηρητισμός τους εκδηλώνεται κυρίως ή αποκλειστικά στην ιδιωτική τους ζωή, σε παρέες, και δεν δημοσιοποιείται πανηγυρικά. Γι' αυτό η ομολογία Τατσόπουλου τάραξε πολύ κόσμο στην Αριστερά που την αποδοκίμασε -και καλά έκανε- κατηγορηματικά. Αλλά η Αριστερά είχε ανέκαθεν (και έχει) στους κόλπους της συντηρητικές αντιλήψεις και συντηρητικούς ανθρώπους, στελέχη, μέλη, υποστηρικτές και ψηφοφόρους. Γι' αυτό, η πάλη για μια καλύτερη κοινωνία περνάει και Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:55 π.μ.

εσεις οι νεοι αριστεροι, λετε πολλα και κανετε λιγα!

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:18 π.μ.

Διάβασα όλο το άρθρο.Πολύ μπλα μπλα κι από ουσία λίγα πράγματα.Οποιος δηλαδή έχει αισθητικές ενστάσεις για τους ομοφυλόφιλους(ή άλλες)είναι συντηρητικός;Δηλαδή όποιος τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα είναι περίπου ριζοσπάστης-επαναστάτης;Προκυπτει κάτι τέτοιο από αυτό και μόνο;Ναι στην ανεκτική κοινωνία με σεβασμό στα δικαιώματα όλων αλλά όχι ότι θα συμφωνούμε με κάθε είδους συμπεριφορά.

Ανώνυμος
2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:09 μ.μ.

ναι και εσυ ο παλιος αριστερος εισαι στο βουνο με το ντουφεκη και μας γραφεις της αποψη σου..που λεει τι???εχεις αισθητικες ενστασεις και εισαι ενα με τον τσατσοπουλο?

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:01 π.μ.

Χρόνια αναρωτιόμουν γιατί είμαι τόσο μόνος σ'αυτόν τον μάταιο κόσμο.
Αλλά το κατάλαβα γιατί.
Δεν είμαι ομοφυλόφιλος, ούτε πότης, ούτε χαρτοπαίκτης (δεν έχω πάει ποτέ σε καζίνο), δεν είμαι γυναικάς, ούτε σαχλοκοσμικός, ούτε καν διαβητικός να ανήκα τουλάχιστον στο 20% του πληθυσμού, δεν είμαι ούτε πόντιος, ούτε σαρακατσάνος, ούτε βλάχος, ούτε κάτω από το χαντάκι που λένε.
Δεν ανήκω σε λόμπι ούτε μασόνος είμαι.
Και επιπροσθέτως είμαι και άθεος, γεγονός που με κατατάσσει στις πιο ασήμαντες μειοψηφίες της Κοινωνίας.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως οι ομοφυλόφιλοι, οι χαρτοπαίκτες,οι τζογαδόροι, οι πάσης φύσεως εθνοκαθάρτες και οι διάφοροι αγοραίοι τύποι, επιδεικνύουν τέτοια αλληλεγγύη μεταξύ τους.
Αλληλεγγύη, στα όρια του συνωμοτισμού!
Ενώ αντιθέτως, οι άνθρωποι, που υποτίθεται πως αγωνίζονται για την προηγμένη κοινωνία του μέλλοντος, χωρίς κοινωνικούς εξαναγκασμούς, διακρίσεις και αποκλεισμούς να μην είναι σε θέση να λειτουργήσουν συλλογικά και αποτελεσματικά.

6 Δεκεμβρίου 2012 στις 3:21 μ.μ.

για νια ακομα φορα αποδεκνυεται το φτονόητο..αριστερά = σημαια ευκαιριας σαν του παναμα η της λιβεριας, οπου ο καθε τυχοδιωχτης τηνε φοραει για να καμει καριερα,,τωρα αν ειναι κανας σοβαροφανης λιμοκοντορος ασχετος αγραμματος και αδαης σαν το τσιπρουλη η κανας χυδαιος σαλονατος κυνικος και απληστος σαν τον κυριο παραπανω ..δεν βλεπω που αλλαζει το πραμα ,,,παντως ειμαστε μακρια απο την αυτοθυσιακαι την πιστη των μπελογιαννηδων των σιαντων των πουλιοπουλων ,,η γιατι οχι ζαχαριαδηδων

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2012 στις 8:18 π.μ.

Ρε φίλε ΒΟΥΤΣΙΝΑ ΜΑΚΗ. τόσο μικρό σχόλιο και δυσκολεύτηκα πολύ να καταλάβω τι ακριβώς λες.
Έχεις πολτοποιήσει το μυαλό σου.
Από τέτοια σκουπίδια είναι γεμάτο το διαδίκτυο.
Κάνε λίγο ρελάνς.

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:55 π.μ.

Καλά μας τα λέει ο Ευθυμιάδης αλλά ας ρωτήσει πρώτα τον εαυτό του για την αισθητική της συνύπαρξης με τον Τατσόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ

Υ.Γ. Αλήθεια εκείνη η Σίσσυ Βωβού και οι φανατικές φεμινίστριες του Δικτύου πού είναι;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger