Home » , » Εξω απ' το "κάδρο" των υπευθύνων, στην δίκη που γίνεται σήμερα για τον θάνατο των τριών υπαλλήλων της Μαρφίν το 2010. (Βίντεο)

Εξω απ' το "κάδρο" των υπευθύνων, στην δίκη που γίνεται σήμερα για τον θάνατο των τριών υπαλλήλων της Μαρφίν το 2010. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 | 9:37 μ.μ.

Συγκλονιστικές είναι οι καταθέσεις των συγγενών των θυμάτων, που έχασαν την ζωή τους στον εμπρησμό της τράπεζας Marfin τον Μάη του 2010. Ειδικά η κατάθεση της Αναστασίας Παπαθανασοπούλου της αδελφής της εγκύου γυναίκας που κάηκε και κατήγγειλε ανοιχτά την εργοδοσία της τράπεζας ότι τα θύματα ήταν απόρροια του ότι το «κτήριο ήταν μια ποντικοπαγίδα», κάνοντας αναφορά για «εγκληματικές παραλήψεις των υπευθύνων της τράπεζας». (Δείτε το βίντεο).

Παράλληλα θυμηθείτε μια επιστολή που έστειλε στα ενημερωτικά μπλογκ εργαζόμενος της τράπεζας Μαρφίν. Αιτιολογεί με στοιχεία γιατί «με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου. Δόλο της τράπεζας και του κ. Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο».

Ο Βγενόπουλος δεν παρουσιάζεται πουθενά σ’ αυτή την δίκη. Κατηγορούμενοι είναι τέσσερις υφιστάμενοι του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger