Home » , » Ρατσιστικό έγκλημα στην Μανωλάδα με ηθικούς αυτουργούς

Ρατσιστικό έγκλημα στην Μανωλάδα με ηθικούς αυτουργούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 | 2:41 π.μ.


Εδώ και χρόνια ήταν γνωστό ότι οι μετανάστες που δουλεύουν στην Μανωλάδα της Ηλείας αντιμετωπίζονταν σαν δούλοι από τα αφεντικά τους. Και όλα αυτά με την ανοχή της επίσημης πολιτείας που έκλεινε αυτιά της για την βάρβαρη συμπεριφορά που αντιμετώπιζαν από τους εργοδότες τους οι στυγνά εκμεταλλευόμενοι εργαζόμενοι μετανάστες.

Με αυτό το δεδομένο δεν πρέπει να εντυπωσιάζει κανέναν που χτες μπράβοι των αφεντικών στην Μανωλάδα, αποθρασυνόμενοι από το ότι ο κυβερνητικός μηχανισμός τους επέτρεψαν να λειτουργούν σαν «κράτος εν κράτει», όταν μετανάστες διεκδίκησαν τον ιδρώτα τους έξη μηνών, αυτοί πήραν τις καραμπίνες τους, τους πυροβόλησαν τραυματίζοντας 28,  απ’ τους οποίους  4 βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ  8 είναι σε  σοβαρά τραυματισμένοι.

Γι’ αυτό το ρατσιστικό έγκλημα πρέπει να τιμωρηθούν οι φυσικοί δράστες μα πάνω απ’ όλα πρέπει να λογοδοτήσουν οι ηθικοί αυτουργοί του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Απριλίου 2013 στις 3:32 π.μ.

παιδιά το έγλημα είναι σαφέστατα ταξικό και όχι ρατσιστικό γιατί κι έλληνες εργάτες να ταν θα ίδια θα έκαναν...όπως πριν το κιλελέρ κλπ...Η συμπεριφορά των κοτζαμπάσιδων ίταν πάντα ίδια απέναντι στην εργατική τάξη...αυτό είναι το ελληνικό κεφάλιο...και ο μέσος έλληνας εργοδότης.
πίνει το αίμα του εργάτη απ όποια φυλή κι αν είναι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger