Home » , » Ας το πάρουν χαμπάρι. Η ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ!

Ας το πάρουν χαμπάρι. Η ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 | 4:10 μ.μ.


Μετά τον ακροδεξιό βουλευτή-τηλέμπορα Αδωνη Γεωργιάδη που έδωσε συγχαρητήρια, μέσω μηνύματος στο twitter, στον υπουργό μπάτσων και καταστολής Ν. Δένδια για την φίμωση του athens.indymedia όλα τα εθνικιστικά, φασιστικά και ακροδεξιά  μπλοκ και sites πανηγυρίζουν γιατί σταμάτησε να λειτουργεί ο διαδικτυακός τόπος αντιπληροφόρησης.
Σε λίγο θα κατεβάσουν πλερέζες

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα υπουργεία Δημόσια Τάξης και Δικαιοσύνης δηλώνουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση και αποδίδουν το «φίμωτρο» στο indymedia ότι προήλθε αποκλειστικά από τον πρύτανη του Πολυτεχνείου, Σιμόπουλο, ο οποίος από το πρωί σήμερα πήρε αναρρωτική άδεια και … εξαφανίστηκε. Τώρα ποιος τους πιστεύει είναι ένα άλλο θέμα.

Ας παραθέσουμε το κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://indymedia.squat.gr/

Ενημέρωση από την κατάληψη της πρυτανείας σε αλληλεγγύη στα κατεσταλμένα μέσα αντιπληροφόρησης

Γενικά έχει μαζευτεί πολύς αλληλέγγυος κόσμος στο κάλεσμα της παρέμβασης στην πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Από το πρωί ο Σιμόπουλος είναι εξαφανισμένος.

Οι σύντροφοι, κατέλαβαν το κέντρο δικτύου, την οικονομική υπηρεσία και σε χώρο της πρυτανείας με παροχή internet ανέβασαν τον 98 fm όπου εξέπεμπε για λίγη ώρα. Πριν ακόμα προλάβει να ανέβει και το Indymedia, οι πρυτανικές αρχές έκοψαν το internet σε όλο το Πολυτεχνείο!

Προηγουμένως παιζόταν το παιχνίδι του ποντικιού και της γάτας.

Ο Σιμόπουλος ζήτησε και πήρε αναρρωτική άδεια. Διόρισε υπεύθυνη να διαχειριστεί την κρίση την αντιπρύτανη, η οποία αρνείται να παίξει με την μπάλα που της πέταξε ο Σιμόπουλος και μιλάει με δικηγόρο.

Ας το πάρουν όμως χαμπάρι, Η ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ!

Ο συγκεντρωμένος κόσμος που στέκεται αλληλέγγυος στα μέσα αντιπληροφόρησης athens.indymedia και 98FM, παραμένει εκεί, όσες/οι θέλουν μπορούν και τώρα να ανέβουν, θα ακολουθήσει συνέλευση
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger