Home » , » Γιατί είπε ΟΧΙ το ΠΑΜΕ στην ΟΛΜΕ; Που πηγαίνουν τους καθηγητές;

Γιατί είπε ΟΧΙ το ΠΑΜΕ στην ΟΛΜΕ; Που πηγαίνουν τους καθηγητές;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Μαΐου 2013 | 11:49 π.μ.


Του Γιώργου Σαρρή

Μπορεί να πιστεύεις οτι θες.
Ακόμη κι ότι ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ ειναι αγωνιστες ενω το ΠΑΜΕ απεργοσπάστες! Η ανοησία ήταν και είναι ελεύθερη!
Η ΔΑΚΕ και η ΠΑΣΚ λοιπόν υπέρ απεργίας διαρκείας! Μα θα πείτε, αυτοί δε χτυπούσαν όλες τις κινητοποιήσεις; Ε, τώρα έγιναν συναγωνιστές! Τι μπορεί να θέλουν άραγε; Το καλό του κινήματος;
Ενώ το ΠΑΜΕ θέλει το κακό του κινήματος; Πάει όσο μυαλό μου έχει αφήσει η τηλεόραση...
Όλες οι ασθένειες μπορεί να περάσουν. Το μίσος στο ΚΚΕ όμως αθεράπευτο.

Το ΠΆΜΕ όμως τι λέει; Είναι εναντίον των κινητοποιήσεων; Είναι εναντίον της απεργίας διαρκείας γενικά; Η μήπως για άλλο ανησυχεί κι ενδιαφέρεται;
Το ΠΑΜΕ δεν είναι εναντίον της απεργίας. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΜΙΑΣ ΛΆΘΟΣ ΑΠΕΡΓΊΑΣ που αντί να συσπειρώσει θα αποδυναμώσει κι άλλο.
Που είναι το λάθος στο να γίνει 48ωρη για να δουν αν έχει επιτυχία και να εκτιμήσουν οι Γ.Σ. αν μπορεί να συνεχιστεί αυτή με διαρκείας; Αυτό λέει το ΠΑΜΕ
Που είναι το λάθος στο να ζητηθεί και να επιδιωχθεί η συμπαράσταση των Συλ.Γονέων (και άλλων συλλόγων και σωματείων) πριν πάμε σε σε μια  έτσι κι αλλιώς τρομερά "ευαίσθητη" απεργία διαρκείας που δύσκολα θα βρει συμπαράσταση; Αυτό λέει το ΠΑΜΕ.
Που είναι το λάθος στο να κάνει απεργία όχι μόνο η ΟΛΜΕ αλλά και η ΔΟΕ που δεν έχει κάνει καν ΔΣ (!); Δε θίγεται η ΔΟΕ (9.300 αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια είναι υπό απόλυση); Αυτό λέει το ΠΑΜΕ.
Που είναι το λάθος στο να επιδιωχθεί Πανδημοσιουπαλληλική συσπείρωση, αφού όλοι οι Δημ.Υπάλληλοι θίγονται από το πολυνομοσχέδιο που πρόκειται να εφαρμοστεί; Αυτό λέει το ΠΑΜΕ.
Τι αποτέλεσμα μπορεί να έχουν προτάσεις του τύπου "24ωρη απεργία με μορφή 3ωρης στάσης" για να μη χαθεί το μεροκάματο, που έμπαιναν χθες στο ΔΣ της ΟΛΜΕ από τους υποστηρικτές της απεργίας διαρκείας; Μήπως να πάρουν τους καθηγητές με τις πέτρες; Νοιάζεται κανείς γι αυτό;

Πως γίνεται αυτοί που δεν έκαναν καμία απεργία να θέλουν τώρα απεργία διαρκείας; Μήπως επιδιώκουν να σπάσει το κίνημα τα μούτρα του; Ενδιαφέρονται οι Συσπειρώσεις και οι Παρεμβάσεις γι αυτό; Η μήπως ικανοποιούνται που βρίσκουν ευκαιρία(προσωρινά) να επιτεθούν στο ΠΑΜΕ;
Αλλά και τα δικά τους μέλη και υποψήφιοι, έκαναν τις απεργίες που προκυρήχθηκαν; Την επόμενη εβδομάδα ας φέρουν τα εκκαθαριστικά στις Γεν.Συνελεύσεις να δούμε πόσες απεργίες έκαναν.

Βούιξε το twiter που είπε ο Πορτοσάλτε "μπράβο" στο ΚΚΕ.
Σιγά τα σπουδαία!
H δουλειά του Πορτοσάλτε είναι να κτυπάει τον κύριο εχθρό των αφεντικών του.Που είναι το περίεργο στο προβοκατόρικο μπράβο που παπαγαλίζουν λοιπόν;

Για να σταματήσει η διαστρέβλωση και το ψέμα ας ρίξουν οι ενδιαφερόμενοι μια ματια στο τι λεει η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στις 2/5:
"Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είμαστε αντίθετοι σε καμιά μορφή πάλης και ως εκ τούτου δεν είμαστε αντίθετοι ούτε με την απεργία στις εξετάσεις, αρκεί η εκάστοτε μορφή πάλης να συνδέεται με προϋποθέσεις για την επιτυχία του αγώνα. Και τέτοιες προϋποθέσεις επιτυχίας κατά τη γνώμη μας είναι:
Η οργάνωση, ο σχεδιασμός του αγώνα με αιτήματα και στόχους πάλης που να εξασφαλίζουν την ενότητα του κλάδου, τη μαζική συμμετοχή στην απεργία, αν είναι δυνατόν από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών.
Αιτήματα, πλαίσιο και προσανατολισμός πάλης που θα συμβάλει στη συμμαχία, στον κοινό αγώνα με εργαζόμενους γονείς, μαθητές, με τους άλλους κλάδους των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα...κλπ.κλπ"

Οσοι έχουν μίσος για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ ας το βγάλουν  Αυτή η ελευθερία παρέχεται χωρίς όριο. Οι άλλες ελευθερίες θέλουν πάλεμα όμως. Κι εκεί κάποιοι δεν την παλεύουν με τίποτα.
Από κει και πέρα αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για το κίνημα και τη συνέχειά του, ας κλείσουν τα αυτιά στις φωνές και τα ύποπτα ουρλιαχτά των  αγωνιστών που μας προέκυψαν ξαφνικά από το πουθενά, από τα κυβερνητικά γραφεία ή τον καναπέ κι ας τραβήξουν το δρόμο τους μακριά από την τόση ελαφρότητα για τόσο βαριά και δύσκολα ζητήματα.
Μέχρι τη νίκη.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 38 σχόλια

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 12:21 μ.μ.

Κοίτα είναι απλά τα πράγματα.

Το ΚΚΕ δεν υποστηρίζει οτιδήποτε δεν ελέγχει. Δεν μπορεί αν δεχτεί ότι έχασε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ότι φαίνετε να σύρεται στην απεργία από άλλους, γιατί αυτό έγινε.

Με επιχειρήματα του στυλ να κάνουμε μια 48ωρη να δούμε αν θα πετύχει ή κάπου κάπως κάποτε αυτοί δεν ήταν εντάξει ούτε πείθει για τις προθέσεις του, ούτε δικαιολογεί τη στάση του, μόνο εκτίθεται.

Δεν μπορεί να κρύψει πλέον η γραφειοκρατία του ΚΚΕ το πραγματικό της πρόσωπο πλέον, οι οξυμένες καταστάσεις την εκθέτουν συστηματικά.

Τάκης

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 1:37 μ.μ.

Οταν το ΚΚΕ συνέβαλλε στην απεργία στη χαλυβουργία ΠΟΙΑ συμπαράσταση κοινωνική ζήτησε;; Ποια συμμαχία κοινωνική συνέβαλλε στο να δημιουργηθεί ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΡΩΪΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ;;

ΚΑΜΜΙΑ!!!! Μάλιστα, αν θυμάσαι Γιώργο, στη μοναδική απεργία που θα μπορούσε να σπάσει τον αποκλεισμό των χαλυβουργών -την απεργία στα ΜΜΕ εννοώ- το ΚΚΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συμπράξει με τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΟ, με αποτέλεσμα για ελάχιστους ψήφους να περάσει το πλαίσιο των ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και να κλείσει αυτή η απεργία!!!

Το ΚΚΕ ας μη χρησιμοποιεί συνδικαλιές λοιπόν! Η μοναδική αιτία που το ΚΚΕ συμπεριφέρεται έστι στους καθηγητές είναι το ότι δεν ελέγχει ούτε αυτόν τον κλάδο!

Ναι, η απεργία των καθηγητών πρέπει να βρει συμμαχους στους γονείς και τα παιδιά! Ας κατέβει λοιπόν κοινό πλαίσιο αγώνα όλης της Αριστεράς, για να δεις Γιώργο πως βρίσκονται οι σύμμαχοι!

Ολα τα άλλα είναι φτηνές δικαιολογίες για να δικαιολογήσει ακόμα μια φορά το κκε, τα αδικαιολόγητα.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 1:49 μ.μ.

Πολυ μπλα μπλα ρε Γιωργο για το απλό.
Το ΚΚΕ έκανε οτι μπορούσε για να μη γίνει η Απεργία.Και πριν και μετά και τώρα.Αλήθεια γιατί το ΠΑΜΕ καλεί στην Ομόνεια και όχι στο Συνταγμα μαζί με την ΟΛΜΕ;
Ποιός θα μας πάρει με τις πέτρες;Αυτοί που επαινουν σήμερα το ΚΚΕ;Δηλ το ΒΗΜΑ η ΔΗΜΑΡ ο ΣΚΑΙ και σια;
Τα ίδια έλεγε και οι Χαρίλαος το 90 <>έβαλε μάλιστα και τους οικοδόμους να καταγγείλουν την ΟΛΜΕ!!
Άυτο θα πεί να έχεις αρχές.
Ο ΑΛΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 2:00 μ.μ.

ΔΗΜΑΡ- ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΧΑ - ΚΚΕ.

Πέντε κόμματα - μιά πολιτική!

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 2:56 μ.μ.

Προς ανώνυμο από πάνω.... Πςςςςςςςςςςςςς, μεγάλε έγραψες! Τέτοια πολιτικοκοινωνική ανάλυση που μετρά όλες τις σύνθετες παραμέτρους του τώρα είχα να διαβάσω.... περίπου 1 λεπτό.......

Βλέπεις από τόσο τρομερές αναλύσεις έχει βρωμίσει το διαδύκτιο.......

Δεν κοιτάς - λέω εγώ τώρα - να διαβάσεις κάνα βιβλιαράκι του ΜΑΡΞ και ακόμα καλύτερα του ΛΕΝΙΝ - για αρχη - μπας και ξεστραβωθείς λιγάκι;;;;

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 3:13 μ.μ.

Προς τακης 12:21
λεσ οτι το ΚΚΕ δεν υποστηριζει οτι δεν ελεγχει......ΜΑΛΙΣΤΑ. Την ΟΛΜΕ δεν την ελεγχει αλλα απο την αλλη μερια σ΄κιζετε για να δουλευτουν και στο τελευταιο σχολειο οι απεργιες. Δες καταματα την πραγματικότητα και θα διαπιστώσεις οτι μόνο οι ΠΑΜΙΤΕσ στην συντριπτικη τους πλειοψηφία ΑΠΕΡΓΟΥΝ και δεν τρεχουν για ανναρωτικες,ρεπο και αδεις κατα την διαρκεια των ΑΠΕΡΓΙΩΝ. οσο για το Δ.Σ.τησ ΟΛΜΕ ουτε κατεβαίνουν καν στην συγκεντρωση που κάνουν εκτος απο το προεδρειο τουσ. την προηγούμενη φορά ήταν καμμια 60αριά και περιμεναν το παμε να ερθει απο την προσυγκεντρωση του για να νιωσουν οτι μαζευτηκαν καμποσοι.γιατι για οποιαδήποτε μορφή πα΄λης ακόμα και για απεργια διαρκειασ να μην πέρνετε απο τουσ ιδιουσ τουσ καθηγητες? γιατί τώρα όψιμα κόπτονται ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΟΥς ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕς ΚΑΙ ΤΟΥς ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕς αλλα απο την αλλη δεν τους δέχετε σαν μέλη τησ ΟΛΜΕ?Μιλάς για το ΚΚΕ και ο ίδιος γίνεσε φανερα γελοίος οταν σου λένε οτι πρέπει να μην ξεφτυλίστει το κίνημα απο ανούσιες εξω απο τουσ καθηγητες αποφάσεις για κινητοοποιήσεισ¨? ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΛΟΓ ΕΔΩ:
γιωργη εισαι με την προταση τησ ΟΛΜΕ και την μετεπειτα πρόταση για 3ωρεσ στασεισ εργασιας (να μην χαθει το μεροκαμματο), μετά απο την επιστρατευση ή με γενικη πανδημοσιονομικη απεργια για να σπασει η επιστρατευση στην πράξη?(ΠΑΜΕ)
υγειονομικοσ=πατρα

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 4:33 μ.μ.

Φοβάστε,φοβάστε μωρέ.Καλά τα λέει ο πιτσιρίκος.Συνεχίστε να λιβανίζετε τις αδυναμίες σας.Αλλά να ξεκαθαρίσετε την στάση σας μπροστά στην νεολαία.

κομιξ
12 Μαΐου 2013 στις 5:01 μ.μ.

Προς όλους τους μπαχαλακηδες που συμφωνουν με τους εντολοδόχους των κυβερνητικων κομμάτων με μάσκα συνδικαλιστη: αν πράγματι θέλεις να τους ξεσκεπασεις ανάγκασε τους να πάνε χέρι-χέρι με τους άλλους εργατες, σαν τάξη κατά τάξης...

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 5:38 μ.μ.

Αδιέξοδα των ρεφορμιστών ή η επίτευξη του στόχου τους;



Και τώρα τι θα κάνουν οι υπερεπανατάτες της ΟΛΜΕ, και όχι μόνο, που λοιδορούσαν το ΠΑΜΕ για τη στάση του στην απεργία των εκπαιδευτικών; Θα σηκώσουν επί τέλους τη σημαία της … επανάστασης για μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση για την επιστράτευση που είναι η πλέον κατάπτυστη πράξη εναντίον των δικαιωμάτων τους ή θα κάνουν τις κότες;

Θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια, θα αποδεχτούν τη πρόταση του ΠΑΜΕ για άμεση απεργία – απάντηση στην επιστράτευση ή θα το παίξουν νομοταγείς ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ;

Τι έλεγε το σενάριο; Εξαγγέλλουμε «υπερεπαναστατική (!) απεργία πολλών ημερών μέσα στις εξετάσεις, παριστάνουμε τους ανυποχώρητους, καταγγέλλουμε το ΠΑΜΕ για συμβιβασμό με την… τρικομματική κυβέρνηση από την οποία προέρχεται η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ που πήρε την «επαναστατική» απόφαση, και κάνουμε πάσα στη κυβέρνηση να κάνει επιστράτευση παραβιάζοντας κάθε εργασιακό και συνταγματικό δικαίωμα των εργαζομένων στο όνομα του λαού και έτσι πάνε μετά σπίτι τους, συγνώμη στο κοτέτσι τους και κακαρίζουν χαρούμενα γιατί και «επανάσταση» εξάγγειλαν, και το ΠΑΜΕ κατάγγειλαν, και απεργία δεν θα κάνουν και την κυβέρνηση στήριξαν και άνοιξαν το δρόμο για νέου τύπου επιστρατεύσεις με βάση την «υπόθεση» ότι ένας κλάδος πιθανόν (!) θα αποφασίσει απεργία!

Προεόρτια φασιστικοποιησης και ας μη το πιστεύετε.


Αναρωτιέται κανείς,
απέτυχαν ή πέτυχαν το σκοπό τους οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας της ΟΛΜΕ; Είναι φανερό: ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Δεν ξέρω αν τον τελευταίο καιρό που επιβεβαιώθηκαν όλα σχεδόν τα «σενάρια» που το ΚΚΕ δημοσιοποίησε προεκλογικά για όλα τα κόμματα του φιλο-ΕΕ τόξου το τι περιμένει το λαό, κάποιοι από αυτούς που το τιμώρησαν για φανταστικά – δογματικά σενάρια και το πήγαν με πανηγυρισμούς στο 4,5% κατάλαβαν επί τέλους τι χειρότερα ακόμη σενάρια έρχονται για αυτούς ή εξακολουθούν να βρίζουν το ΚΚΕ και να ψηφίζουν αυτά που θα υποστούν. Άντε να μη θυμηθώ τώρα τι έλεγε το ΚΚΕ για την ΕΟΚ, για το Μάαστριχτ, για τον ΟΝΕ και το ΕΥΡΩ κλπ για τα οποία και πάλι «τιμωρήθηκε» εκλογικά γιατί έλεγε τη σκληρή αλήθεια που ήρθε και κάθισε στο σβέρκο όσων τα αρνούνταν…


Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 5:42 μ.μ.

Η Αριστερά στο κάδρο... ή "δεν νιώθουμε ντροπή πλέον"

Η Αριστερά στο κάδρο του ΣΕΒ - Χαιρετισμό στην γενική συνέλευση θα απευθύνει ο Αλ. Τσίπρας
Η ανάγκη επανεκκίνησης της οικονομίας, ο εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης, ο ρόλος του ΣΕΒ αλλά και η ευθύνη της Αριστεράς για την υλοποίηση των απαιτούμενων αλλαγών, θα είναι τα κεντρικά σημεία της ομιλίας του προέδρου του Συνδέσμου Δημήτρη Δασκαλόπουλο, στην ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ την Δευτέρα.
Στην συνέλευση θα παρευρίσκεται και ο πρόεδρος της Κ.Ο. Αλέξης Τσίπρας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος θα τον καλέσει σε ένα «διάλογο χωρίς προκαταλήψεις» με κοινό στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
Στη συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.
Σημείο αναφοράς στις ομιλίες όλων θα αποτελέσει η μελέτη McKinsey για την υιοθέτηση του νέου προτύπου ανάπτυξης που έχει ανάγκη η χώρα μας, ενώ ο ΔημήτρηςΔασκαλόπουλος θα περιγράψει τα μέτρα που απαιτούνται προκειμένου να ξεφύγει η οικονομία από το τέλμα.

_______


Δεν μας εξηγεί η Αυγή περί ποίου McKinsey πρόκειται.
Εάν είναι το McKinsey Global Institute (MGI), που υποψιάζομαι, τότε το ίδιο εξηγεί τον σκοπό ύπαρξης του.
The business and economics research arm of McKinsey was established in 1990 to develop a deeper understanding of the evolving global economy. Our goal is to provide leaders in the commercial, public, and social sectors with the facts and insights on which to base management and policy decisions.

(Το επιχειρηματικό και οικονομικό σκέλος της έρευνας του McKinsey, ιδρύθηκε το 1990για να αναπτύξει βαθύτερη κατανόηση της εξελισσόμενης παγκόσμιας οικονομίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ηγέτες στις επιχειρήσεις, τον δημόσιο και κοινωνικό τομέα με τα στοιχεία και τις ιδέες στις οποίες να βασίσουν αποφάσεις για πολιτικέw και διαχείριση).

Που σημαίνει ότι ο Αλέξης συνεχίζει εντονότερα αυτό που έχει αρχίσει να κάνει ανοιχτά και χωρίς συστολές. Στην προκειμένη περίπτωση, παίρνει μέρος ως εκπαιδευόμενος σε κάτι μεταξύ σεμινάριου, κατηχητικού και συνέλευσης που διοργανώνουν οι καπετάνιοι της βιομηχανίας, το οποίο βέβαια έχει και το κοινωνικό του περιεχόμενο - δημιουργεί σχέσεις προσωπικής επαφής που βοηθούν την επικοινωνία και την ατμόσφαιρα συνεννόησης μεταξύ των συμμετεχόντων...

Αλλά και να μην είναι αυτό το McKinsey που υπέθεσα, δεν έχω κάνει λάθος σ΄ αυτό το ζήτημα - είμαι σίγουρος: οι άνθρωποι (της αριστεράς εννοώ, οι άλλοι δεν χρειάζονται προσχήμτα) έχουν χάσει την αίσθηση ντροπής..

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 5:45 μ.μ.

Για άλλη μια φορά είναι θλιβερή η προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν την διασπαστική πολιτική του ΚΚΕ ΚΑΙ στους καθηγητές.
Στην προσπάθειά τους αυτή εφευρίσκουν ενα σωρό φτηνές ΚΚουεδιές.Απο το ότι οι παμίτες απεργούν πάντα,μέχρι πως το ΚΚΕ θα προσπαθήσει να ''σπάσει''την επιστράτευση.
Ολα αυτά αφού πρώτα λύσσαξαν να μην γίνει η απεργία,ενώ ο Σοφιανός ήταν ξεκάθαρος:Δεν μπορεί να εκβιάζεται η κυβέρνηση, είπε ο φωστήρας του Περισσού.
Η ιστορία τελικά εκδικείται.Εκεί που κάποτε το ΚΚΕ διαφήμιζε πως πέντε κόμματα δυο πολιτικές,σήμερα βρίσκεται με τα μπούνια ανάμεσα στους πέντε και μάλιστα πρωταγωνιστεί σε διασπαστικές πρωτοβουλίες.
ΥΓ.Η ΟΛΜΕ καλεί στο Συνταγμα.Κοιτάξτε μην χάσετε τον δρόμο και βρεθήτε πάλι στην Ομόνεια!!

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 5:45 μ.μ.

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Κάτω η επιστράτευση - Όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα
ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Κάτω η επιστράτευση - Όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα
«ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ»

Μετά την επιστράτευση των Εκπαιδευτικών που αποφάσισε η τρικομματική κυβέρνηση, η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

1. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Η τρικομματική κυβέρνηση προχώρησε στην επιστράτευση των εκπαιδευτικών!

Στοχεύουν μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Χτυπούν από τη μία όποιον κλάδο αγωνίζεται, όποιον σηκώνει κεφάλι! Φοβερίζουν και τρομοκρατούν τους εκπαιδευτικούς, όλους τους εργαζόμενους για να περάσουν τα βάρβαρα αντιλαϊκά, αντιεκπαιδευτικά μέτρα. Από την άλλη, στο νέο σχολείο της αγοράς που ετοιμάζουν θέλουν το δάσκαλο με σκυφτό το κεφάλι, υποταγμένο, χωρίς δικαιώματα, να φοβάται και τη σκιά του, να μην διανοείται καν ότι μπορεί να συγκρουστεί με το αντιδραστικό περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων.

Η υπόθεση της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών αφορά όλο το εργατικό κίνημα, αφορά κάθε εργαζόμενο. Αφορά πρώτα και κύρια τους εργαζόμενους γονείς, τους μαθητές μας.

Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 13 Μάη (Ομόνοια 19:00)

Κάτω η πολιτική του «νόμος και τάξη»!


Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την επιστράτευση.

Κανένας φόβος! Μπορούμε να σπάσουμε την τρομοκρατία με ενότητα, συσπείρωση κι αλληλεγγύη. Ένας κλάδος για όλους κι όλοι οι κλάδοι για έναν! Μόνο η μαζική, λαϊκή πάλη μπορεί να τσακίσει την κρατική καταστολή. Εδώ είναι η δύναμή μας, εδώ είναι και η ελπίδα μας! Μόνο με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να τους γονατίσουμε.

2. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ (11 Μάη) κατέθεσαν την εξής πρόταση: Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να κηρύξει 24ωρη απεργία για την αμέσως επόμενη μέρα της επιστράτευσης (την Τρίτη 14 Μάη). Ταυτόχρονα, η ΑΔΕΔΥ να κηρύξει την ίδια μέρα πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία. Συλλαλητήρια καταδίκης του αυταρχισμού και της επιστράτευσης σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή η πρόταση καταψηφίστηκε από όλες τις άλλες παρατάξεις. Την πρόταση για άμεση απεργιακή απάντηση την Τρίτη 14 Μάη θα επαναφέρουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα 13 Μάη.

Καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ όλης της χώρας, παρά και ενάντια στην επιστράτευση να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες Γενικές τους Συνελεύσεις την Τρίτη 14 Μάη και να τις μετατρέψουν σε άμεση απεργιακή απάντηση ενάντια στην επιστράτευση, στις φοβέρες και την τρομοκρατία της κυβέρνησης.

3. Καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, το Δ.Σ. της ΔΟΕ να συντονιστεί σ' αυτό το αγωνιστικό πλαίσιο και να αποφασίσει απεργιακή απάντηση στον αυταρχισμό και στην καταστολή της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Καλούμε τα Δ.Σ. των ΣΥΛΛΟΓΩΝ να πάρουν την οργάνωση της πάλης στα χέρια τους. Να παραμερίσουν τη συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΔΟΕ. Να προγραμματίσουν Γ.Σ. των Συλλόγων την Τρίτη 14 Μάη με στόχο την κοινή δράση όλων των εκπαιδευτικών και τη συμπόρευσή τους με τον αγώνα του λαού και της νεολαίας.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να πάρουν την υπόθεση του αγώνα στα χέρια τους.
Όλοι στα συλλαλητήρια και στις Γενικές Συνελεύσεις την Τρίτη 14 Μάη!
902
Αθήνα, 11 Μάη 2013

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 5:50 μ.μ.

Καταψηφίστηκε από ΔΑΚΕ, Παρεμβάσεις και Συνεργασία η πρόταση του ΠΑΜΕ για άμεση απεργία ενάντια στην επιστράτευση

Νέες συνεδριάσεις τη Δευτέρα για την απεργία των εκπαιδευτικών

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ακόμα ανοιχτά σε σχέση με τη στάση που θα κρατήσουν τελικά οι εκπαιδευτικοί, μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ για πολυήμερη απεργία μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις και την πρόθεση της κυβέρνησης να κηρύξει πολιτική επιστράτευση.

Το απόγευμα του Σαββάτου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ για να συζητήσει για το ενδεχόμενο της πολιτικής επιστράτευσης. Οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ κατέθεσαν στο ΔΣ την πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο για άμεση κήρυξη απεργίας ενάντια στην επιστράτευση (πρόταση που επίσης κατατίθεται προς τα ΔΣ της ΔΟΕ, των ΕΛΜΕ και των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας, αλλά και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ). ΔΑΚΕ, Παρεμβάσεις και Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ) καταψήφισαν την πρόταση των ταξικών δυνάμεων και αρκέστηκαν να καλέσουν ένα συλλαλητήριο για τη Δευτέρα 13 Μάη, στις 7 το απόγευμα.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 5:55 μ.μ.

Οσες δικαιολογίες, όσες ανακρίβιες και ψέμματα να γράφει ο συγγραφέας (γιατί γράφει συνειδητά ψέμματα) η ΓΗ γυρίζει, ειναι στρογγυλή και το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά!

Ελεος με τις σοφιστίες με αριστερό μανδύα. Ουτε η ΔΗΜΑΡ να ηταν.

Η χρόνια ταυτιση του "Κ"ΚΕ με τους ιδεολογους του συστηματος έχει καταντήσει αηδία.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 6:23 μ.μ.

εντάξει θα κανουμε 48ωρή και θα δούμε... τι παπατζές ειναι αυτές ρε ΠΑΜΕ ξεκινάς χωρις πιστή με μονη θέληση να εκθέσεις τους εκτεθιμένους ηδη κυβερνοσυνδικαλιστές παρτέ ενα ρισκό ρε δηλαδή με απλά λογιά η απεργιά αν γινει φιάσκο ειναι καλυτερή απο το να μην γινει τιποτά...?

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 6:43 μ.μ.

Δεν ψηφιζα ΚΚΕ ,αλλα με την υπευθυνοτητα που εδειξε σε ολες τις τελευταιες εξελιξεις παρα την εκλογικη πτωση,την αγωνιστικη του παρουσια παντου,την δημοκρατικη προσυνεδριακη πορεια,την σοβαροτητα και την συνεπεια ακομη και στο θεμα των πανελληνιων πλεον δεν εχω ενδιασμους.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 7:12 μ.μ.

κατσε να το καταλάβω.Ο Πορτοσάλτε λέει μπράβο στο ΠΑΜΕ, που δεν θέλει απεργία, για να το κτυπήσει αφού αυτό ενοχλεί τα αφεντικά του.Τα αφεντικά του Π. ενοχλούνται λοιπον όταν το ΠΑΜΕ δεν θέλει απεργίες οπότε χαίρονται όταν το ΠΑΜΕ κάνει απεργίες.Το πάω καλά γιατρέ μου;

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 8:09 μ.μ.

το κκε θυμιζει τους κοτζαμπασηδες!δεν ειναι ακομη ωρα για εξεγερση, δεν ειναι ωριμες οι συνθηκες κλπ. ολοι εχθροι του παμε ειμαστε κατα το κκε! εχουμε χαμηλο πολιτικο επιπεδο και μονιμως δεν κατανοουμε την περισπουδαστη υψηλη μαρξιστική πολιτικη του! το ιδιο και στην απεργια των καθηγητων 1988(οχι απεργια στις εξετασεις στην πρωτη σελιδα του ριζοσπαστη) στους δασκαλους το 2006, στην εξεγερση του 2008 και παει λεγοντας. ρε συ 12.21 ανωνυμε ποια απεργια εχετε καθοδηγησει τα τελευταια 20 χρονια και εχει πετυχει;καμια! τους χαλυβουργους τοσους μηνες τους ειχατε αποκλεισει απο τις υπολοιπες αριστερες δυναμεις(συγνωμη κατα παπαρηγα μονο κομουνιστες υπαρχουν υ.γ προσπαθεις να εξετασεις με ποια λογικη οι συνδικαλιστες του πασοκ και νδ υποστηριζουν την απεργια. η πιθανοτητα να πιεζονται απο τη βαση παιζει καθολου στο μυαλο σου;οταν η ξεπουλημενη γσεε κανει απεργια εσυ τι κανεις την υποστηριζεις απο την αρχη ή οχι;την υποστηριζεις χωριςς ορους.καταλαβες;η οχι; δεν ξεφευγει απο τον κοσμο πια καθε τι που δεν ελεγχετε το προβοκαρετε. και αποτυχια να χει η απεργια τη ρετσινια του απεργοσπαστη τη φυγατε ηδη

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2013 στις 10:41 μ.μ.

Η ενότητα του εργατικού κινήματος είναι επερχόμενη και νομοτελειακή.Αυτοί που θα λέιψουν από το κάλεσμα είναι γνωστοί.
Νίκη στην Απεργία.Επικράτηση του Κόσμου που αντιστέκεται μέχρι τέλος.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 2:47 π.μ.

Mην γελοιοποιήστε ρε Ποιους προσπαθείτε να πείσετε με αυτες τις σαπουνόφουσκες..?..
.Το κκε προτείνει απεργία κοντρα στην επιστράτευση και κάνετε το κορόιδο σαν τετοια που ειστε παριστάνοντας και τους ανήξερους ,Να κρύφτητε πισω απο το ΠΑΜΕ θελετε ,, οταν θα ειστε απεργοσπάστες...γιαυτο το ρίχνεται στις χαζομαριτσες
Πάρτε θεση αν τολμάτε.αλλιώς πηγαίνατε και εσεις με το κεφάλι ψηλα σαν την ΔΑΚΕ θελει πολυ θράσος να μιλάει ο οποιοσδήποτε για απεργιακούς αγώνες στο ΠΑΜΕ Πρέπει να εισε βλαμμένος η" πολυ άσχετος

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 7:47 π.μ.

Καλά μερικοί είστε εντελώς αμετανόητοι.
Το ΚΚΕ δεν αποτελεί ανοιχτό μέτωπο του κινήματος. Ρωτάτε, ακόμη, γιατί δεν μοσχοβολά το "αποξηραμένο άνθος".
Η απάντηση είναι απλή. Τα απομεινάρια ενός πράγματος, δεν είναι καθόλου αυτονόητο, ότι διατηρούν τις ιδιότητες του αρχικού ζωντανού οργανισμού.
Το ΚΚΕ κάνει δημόσιες σχέσεις με τμήματα της κοινωνίας που ζητούν ησυχία τάξη και ασφάλεια τον καιρό των εξετάσεων. Εξ ου και οι προαναφερθέντες έπαινοι.
Από την άλλη τα εγγενή μικροαστικά χαρακτηριστικά της, συμπαθούς κατά τα λοιπά, κοινότητας των εκπαιδευτικών, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια, για επαναστατικούς ακροβατισμούς.
Το ΚΚΕ μπορεί να μην κυβέρνησε ποτέ πραγματικά. Αλλά γνωρίζει πολύ καλά την "υδραυλική" αποτελεσματικότητα ενός νομοθετήματος.
Γνωρίζει, επίσης, το ίδιο καλά τις αγωνιστικές δυνατότητες του εκπαιδευτικού δυναμικού της χώρας.
Τέλος ο κομφορμισμός του είναι δυϊκός και διαρκείας. Αποτέλεσμα εξωτερικών και εσωτερικών συντριβών, σε ιδεολογικό επίπεδο. Η απομόνωση από το περιβάλλον που γεννά τους αγώνες, με σκοπό την πιστοποίηση της μοναδικότητας οδήγησε στην λεγόμενη μέθοδο των πανωλεθριών που αντέχουν σε κριτικές.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 10:35 π.μ.

Αυτο που γινεται με τις επιθεσεις στο παμε και στο κκε χωρις ιχνος επιχειρηματος ειναι εκτος λογικης.Ειναι στρατηγικη παλαιοτερου πασοκ και αυριανης.Ανηκω στο χωρο της αριστερας αλλα εχω αηδιασει με ολα αυτα.Τελικα αμφιβαλλω αν αυτους που ψηφισα τις τελευταιες εκλογες και μιλουσαν για ενοτητα της αριστερας ειναι αριστεροι.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 11:03 π.μ.

To κκε φίλε μου ανώνυμε των 2:47 προτείνει ΜΟΝΟ ΜΙΑ 24ωρη απεργία και αυτή ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ στην επιστρατευση! Εννοείται πως καταψηφίστηκε μια τέτια πρόταση γιατί ούτε αγώνας είναι ουσιαστικός τη στιγμή που άλλο πολυ πιο σοβαρό πράγμα διακυβεύετε στην εκπαίδευση (και το κκε μόκο κάνει), ούτε συμβάλλει σε μια κοινωνική συμμαχία γονέων/καθηγητών/μαθητών!

Το κκε για μια ακόμα φορά δείχνει την μισσαλοδοξία, βλακεία και την ηλιθιότητα που το δέρνει. Ο,τι δεν ελέγχει, το φτύνει, το βρίζει, το συκοφαντεί! Πιο πολύ μισσαλόδοξος, αντικομμουνιστής και μισάνθρωπος, πεθαίνεις....

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 11:39 π.μ.

Δεν χρειάζεται να διαστρεβλώσουμε τις θέσεις του ΠΑΜΕ. Σήμερα (Δευτέρα 13/5) που πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, το ΠΑΜΕ ανακοίνωσε (για άλλη μια φορά) ξεχωριστή συγκέντρωση!!!

Η ΟΛΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση και το ΠΑΜΕ αντισυγκέντρωση.

Τα γεγονότα είναι πεισματάρικα και δεν διαστρεβλώνονται σύντροφοι

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 12:05 μ.μ.

Ζητούν απεργία διαρκείας αυτοι που δεν απεργούν ..Θαυμάσια ,κατα το σκεπτικο ειναι εμεις ανακοινώνουμε εσεις (ΠΑΜΕ) σηκώνετε την κινητοποίηση μονοι σας μαζι με 2-3 αλλους
Πλακα μας κάνετε..

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 1:26 μ.μ.

Στ.
Kάντε ήρωα τον Παπαχρήστο τη ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚ και μετά απορείτε γιατί ζει και βασιλεύει ο κυβερνητικός συνδικαλισμός. Να δούμε πόσους θα έχει στο Σύνταγμα. Γι αυτό θέλετε το ΠΑΜΕ.Για να δίνει υπόσταση στην ανυπαρξία σας. Σιγά να μην πάει το ΠΑΜΕ να χειροκροτήσει Παπαχρήστους.Αυτοί είναι η γάγγραινα που πρέπει να φύγει πρώτα από όλα.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 7ΜΜ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 3:13 μ.μ.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ καλεί τις ΕΛΜΕ να καταψηφίσουν την προτασή του για απεργία για να μην σταλούν στην απόλυση 15000 καθηγητές!!!! Καλεί τους καθηγητές να μην πάνε στις συνελεύσεις ωστε να μην έχουν απαρτία.

Εσύ των 11:39 όπως και άλλοι εδώ μέσα που στενοχωριέστε γιατί το ΠΑΜΕ δεν πάει για να φτιάσει φιέστα σε "επαναστάτες" ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΥΣ και σε άλλους αριστερούς που βγάζουν φλάς αλλα δεν στρίβουν να πάτε εκεί... Εκεί είναι η θέση σας. Θα είναι και η ΑΔΕΔΥ!!! Να πάτε να πείτε τα παράπονά σας!

Ευτυχώς όμως υπάρχει κόσμος που σκέφτεται. Που έχει ταξικό κριτήριο. Που την αγανάκτιση με αυτά που συμβαίνουν την κάνει πολιτική δράση στους τόπους δουλιάς και τις γειτονιές και όχι μούτζες. Που καταλαβαίνει ότι η ενότητα δεν χτίζεται με βερμπαλισμούς και φιέστες. Χτίζεται με βάση το περιεχόμενο. Χτίζεται στον πραγματικό αγώνα και όχι στην επικοινωνία στα κανάλια και το Ιντερνετ. Αυτοί οι εργαζόμενοι είναι με το ΠΑΜΕ. Και αντέχουν. Γιατί σκέφτονται και βλέπουν πέρα απο τη μύτη τους... Γιατί έχουν ταξικό κριτήριο.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 11:04 μ.μ.

πειτε μας εσεις της ολμε με την ηγεσια που εχετε τοσα χρονια τι εχετε κερδισει και αφηστε το παμε στην ακρη ..το παμε σας φταιει τωρα....

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2013 στις 11:19 μ.μ.

Τι διαβάζει κανείς εδώ μέσα χριστούλη μου! Συναγωνιστές από το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, μην εθελοτυφλείτε και μην λέτε σαχλαμάρες.

Αν θελετε κοινωνική συμμαχία, και εμείς τη θέλουμε όσο τίποτα, βάλτε πλάτη μαζί μας και με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ που κρατάνε αγωνιστική στάση. Πάμε μαζί για ΚΟΙΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ και στους δασκάλους και τους καθηγητές, και τους γονείς. Συνδιαμόρφωση πλαισίων αγωνιστικών, με όλες τις δυνάμεις που συμφωνούν σε αυτο, χωρίς αποκλεισμό κανενός!

Ετσι χτίζεται η κοινωνική συμμαχία: Βάσει περιεχομένου, στόχων και με επιδίωξη της μέγιστης; ενοτητας πάνω σε αυτά.

Ολα τα άλλα είναι μπούρδες. Ταυτόχρονα το ΚΚΕ ενώ μιλά για κοινωνική συμμαχία, όταν το ΠΑΜΕ καλεί σε απεργία, δεν κάνει τίποτα για αυτή: Δείτε τους ναυτεργάτες πχ. Πραγματοποιήθηκε κάποια κοινωνική συμμαχία με τους αγρότες, με τους εργαζόμενους στις πόλεις και δεν το μάθαμε;; Μπήκε ως βάσει ένας κοινός σχεδιασμός όσων δυνάμεων πολιτκών συμφωνόυν πάνω σε ένα κοινό πλαίσιο και δεν το μάθαμε;; Ή στους χαλυβουργούς, όταν ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ προσπαθούσε για κοινή δράση ΟΛΩΝ των δυνάμεων που μπορούν να συμφωνήσουν για την έμπρακτη στηριξη της απεργίας των χαλυβουργών, το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΈΛΟΥΣ;;

Ωραία τα λόγια για κοινωνική συμμαχία, όμως πρέπει να συνοδεύονται και από τις ανάλογες πράξεις. Αλλιώς είναι συνδικαλιές.

Κοινή δράση ΟΛΩΝ των δυνάμεων που μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα αγωνιστικό κοινό πλαίσιο, με τον λόγο πάνω απολα στις συνελευσεις των σωματείων.

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 1:12 π.μ.

πράγματι. το κκε κατάφερε τον ταξικό άθλο να είναι πιο πουλημένο από την πουλημένη ΟΛΜΕ!

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 2:53 π.μ.

Eσυ συριζαιε τράβα για συμμαχία με τον Ομπαμα, ΓΣΕΕ και μην κανεις όνειρα για συνεργασίες ,να αλλάξεις πλευρο...αυτο με την Κατσελη και τους ΑΝΕΛ,,,,,μα καλα κοροϊδευόμαστε
Και εισαι και ακατάληπτος τι θες να πεις με τους ναυτεργάτες μονο εσυ κατάλαβες ,οσο για την χαλυβουργία τι δεν εγινε... Με τους αγρότες χαμπάρι δεν πήρες..? .

Αυτα που λες ετσι και τα ακούσει ο Τσιπρας θα σε διαγράψει

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 10:50 π.μ.

το κκε τα καταφερε παλι. μετα την προστασια της βουλης τον οκτωβρη του 2011 ,και τα συχαρικια του αδωνη,του πρετεντερη,τωρα θα παρει τα συχαρικια του βοριδη,του οικονομεα,της τρεμη ,της διαμαντοπουλουκαι καθε φιλυσυχου νοικοκυρη.ενα κομμα που γαλουχηθηκε στις βαρκιζες,στον τζανετακισμο,πρεπει να αποδυκνειει στις κρισεις του συστηματος με ποιον ειναι

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2013 στις 11:21 π.μ.

Οσα δεν φτάνει το ΚΚΕ, τα κάνει κρεμαστάρια!! Καλόν ύπνο κκεδες. Οταν ξυπνήσετε θα είστε στο 2,5% και με ελάχιστη παρουσία στο εργατικό κίνημα. Αυτό σας αξίζει, μισαλλόδοξοι και σκατόψυχοι του κερατά!

Η εργατική τάξη και ο λαός θα βρουν το δρόμο τους με νέα επαναστατικά -και κομμουνιστικά- πολιτικά υποκείμενα!

15 Μαΐου 2013 στις 11:36 μ.μ.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, σύσωμη η πλειοψηφεία της ΟΛΜΕ ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΑΠ, αποφασίζει να μην ...απεργήσει τελικά, δικαιώνοντας πανυγιρικά το ΠΑΜΕ που από την αρχή κατάγγειλε μεθοδεύσεις για την ματαίωση της απεργίας
( http://tsak-giorgis.blogspot.com/2013/05/blog-post_9853.html )
Κανένας άλλος εξυπνάκιας τίποτε για το ΠΑΜΕ τώρα;

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:24 π.μ.

μπράβο trash!!!! Νίκη των ταξικών δυνάμεων! Οι Πασκε-Δακε-συριζα, προσχώρησαν στην ξεπουληματική σταση του ΚΚΕ/ΠΑΜΕ!! Εστω και καθυστερημένα, είδαν το φως το αληθινόν που πρώτο απόλα το είδε το ΚΚΕ!!

Αλήθεια trash στη χαλυβουργία το παμε/κκε εξασφάλισε την κοινωνική συμμαχία;; Και αν όχι ΓΙΑΤΙ την κρατησε 9 μήνες;; Αν ναι ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ;;

Για πε ρε trash!!!

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 3:41 π.μ.

Ναι. Μεγάλη επιτυχία του ταξικού μετώπου (Σκάι, Μέγκα, Πορτοσάλτε, Δημάρ, ΚΚΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ)!

Πανηγυρίστε τσιράκια του καπιταλισμού. Θαρθει η ώρα που δε θα γελάτε. Το σύστημα που υποστηρίζεται θα φτάσει στο τέλος του.

16 Μαΐου 2013 στις 3:13 μ.μ.

Τρέμουν οι αστοί και το πολιτικό σύστημα απο την οργάνωση , τη μαχητικότητα , την αποφασιστικότητα τών πλειωψηφιών-εργατοπατέρων της ΟΛΜΕ -ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ . God Bless Αγγελική Φατούρου μέμπερ οφ συριζα δατ σάιντ «Στις γενικές συνελεύσεις συμμετείχαν 20.000 εκπαιδευτικοί. Οι 13.000 περίπου υπερψήφισαν την πρόταση της ΟΛΜΕ. Απ'αυτούς οι 10.000 για το γαμώτο και 3.000 αποφασισμένοι να κάνουν απεργία που είναι μουτζαχεντίν. Συνεπώς δεν υπάρχουν όροι να πάμε σε απεργία. Επειδή όμως δεν μπορεί να μην γίνει και τίποτα, προτείνω την Παρασκευή να απεργήσουν 500 συνδικαλιστές. Οι επιτηρητές να πάνε κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και οι υπόλοιποι που δεν εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών να πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια έξω από τα εξεταστικά κέντρα χωρίς να υπάρχουν απεργιακές φρουρές έξω από τα εξεταστικά κέντρα» , δε πάουερ οφ ολμοστ 30% οφ δε γκρεικ σιτιζενς δατ βοτ συριζα ( για να είμαστε και εντός των ημερών :) δε γιυροπ ιζ τσείντζινγκ...

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2013 στις 5:36 μ.μ.

Οι αστοί τρέμουν το ΚΚΕ!!! Μόνο αυτό ξέρει να διοργανώνει αγώνες που κρατάνε 9 μήνες και τα χάνουν ΟΛΑ στο τέλος!!!

God Bless KKE. Γιου άρ δε μπεστ οφ δε βιλατζ. Μόνο για τσοπάνης κάνεις ΚΚΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger