Home » , » Αποδοκιμασίες σε Καμίνη. Αντιπαράθεση Ευαγγελάτου - Μπαλασόπουλου για το ποιος τους είναι μεγαλύτερος λαϊκιστής (Βίντεο)

Αποδοκιμασίες σε Καμίνη. Αντιπαράθεση Ευαγγελάτου - Μπαλασόπουλου για το ποιος τους είναι μεγαλύτερος λαϊκιστής (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 | 8:03 μ.μ.

Τι ακριβώς συνέβει με την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Αθήνας, Γ. Καμίνη, δεν μπορεί να ξέρουμε αφού την μόνη πληροφόρηση που έχουμε είναι απ’ τα αστικά ΜΜΕ.
Απ’ την πλευρά της η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ανακοίνωση της χαρακτηρίζει «Προσχεδιασμένη και προβοκατόρικη ενέργεια», την επίθεση που δέχτηκε ο Καμίνης, και την χρεώνει σε «ακροδεξιά στοιχεία και χρυσαυγίτες» με στόχο «να αποσυντονίσουν και να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

 Στο βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του Σκάι, εκτός από το συγκεκριμένο περιστατικό παρακολουθούμε και την αντιπαράθεση μεταξύ Μπαλασόπουλου και Ευαγγελάτου για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος λαϊκιστής.

Αύριο όλοι οι εργαζόμενοι στους δήμους της χώρας πραγματοποιούν 24ωρη απεργία αντιδρώντας στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα στους ΟΤΑ, ενώ και το ΠΑΜΕ έχει εξαγγείλει συλλαλητήρια στις 10 και 11 του μήνα σε δεκάδες πόλεις «ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ σε όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών» όπως τονίζει σε ανακοίνωση του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger